Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

НУРТС България АД /img/frontend/nomap.png"

НУРТС България АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 6 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-6 от общо 6


настоящ служител

24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
2
Привилегии
2
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
2
Местоположение
2
Колеги
4
Работна среда
3

Този сайт е замислен като място, където да намериш полезна информация.
За съжаление разни комплексари го превръщат в кофа, където да повръщат карциномното си его.
Когато прочетох пиянските бълнувания на „Първолетка“ от ивановден, си казах „Е, всяко стадо си има мърша и нашето не прави изключение“. Но пред очите ми застанаха всички онези „виновни до доказване на противното“. Та те са мои колеги, срещам ги всеки ден и знам колко свестни хора са. И знам от собствен опит колко боли, когато те обливат с помия.
Затова се чувствам длъжна да се обърна към всички, които влизат в сайта за да търсят информация за НУРТС:
Хора, не вярвайте на някой с бедна душа, който използва този сайт за да злобее срещу колегите си. Да - не срещу вече бившите, а срещу все още настоящите си колеги.Това, че се е маскирал като „бивш служител“ обижда всички достойни люде, които бяха съкратени заради цифровизацията – до един професионалисти, работили почти цял живот с душа и сърце за изграждането на тази фирма.Надявам се те да му простят. А ние, които останахме, би трябвало да приемем и запазим морала и колегиалността на която са ни научили.
Естествено, и в НУРТС както и във всички други фирми има добри и лоши моменти. И нищо човешко не ни е чуждо – и ругаем и хвалим, и понякога водени от емоцията не сме много обективни. Но да окаляш добри и почтени хора и да представиш една фирма с история и просперитет като някаква клоака, говори само едно – че ти не си за НУРТС.
П.П.
Мисля, че никога не е късно „Първолетка“ да се извини по някакъв начин тук – където е направила това срамно нещо. За да може открито да гледа тези, които знаят истината за „нея“.


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-4
Местоположение
5
Колеги
2
Работна среда
-3

Въртолета май е от търговските примадони...
Всички - на сапун, а само за тях тишина.
Ей, лисици с лисици недни :)))))


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравйте
скоро няма отзиви - голям страх ТАКА Е ... Всички свиркаджийки във фирмата са опасни ооооооооо не само те и техните роднини са там.
Като начало нещастната шефка на човешки ресурси А Димитрова .Тъпа бездарна нещастна роднина на някой по висш чиновник който се мъчи да поддържа чужди интереси.НЕЩАСНАТА ДАМА Е НАПЪЛНО НЕКОМПЕТЕНТНА ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ КОИТО КАСАЯТ ДЛЪЖНОСТТА Й НО ЯВНО Е ДОБРА В ДРУГА ОБЛАСТ .....ЕЕЕЕ ТАКА Е ... ДЪЛГА КОСА ...ДОБРА УСТА.....
Внимание назначила си е доносници Мариики
Следва главната счетоводителка.Тъпо застаряващо Барби.Кльощава представа на селска руса красавица е това е Д Николова.Нещестната в мечтите си на голям началник все се излага колко е първична и самотна изоставена скапана от собствената си суета безнадеждност нехайност наглогс малоумие и оооооооо боже и глупост .В мечата си да е вечно красива изиска и прекрасна е посветила това което има а то не е много .Всичко около нея се върти в мечти. Зад гърба и и се подиграват присмиват на поведението в компанията на мъже .....оооооколко съм хубава колко съм  секси Епредставете си това да работи ..........О къде сте  органи на реда 
Да кажем внещо и за останалите нещастници Отделлогистика и снадяване прибиращи заплати нищо не върщещи
Счетоводство - вечно нещо търсещи и искащи Нагли и досадни кучки
Д Станкова - стара тъпа мома мислеща се за нещо -кръгла  000000000000000
Както и приятелката и Ива
Правен отдел - отдел смешници
Това не  е фирма за работа това е място на роднини на бездарни нещасттници навряни на едно място за да взимат голями заплати да се пддържат и разбират взаино


бивш служител

-13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
1
Натоварване
3
Потенциал
-4
Местоположение
5
Колеги
-3
Работна среда
-4

Много може да се каже и напише за НУРТС.Като цяло може да се подчертае , че фирмата за добро или лошо променя своята физиономия.Отминаха времената когато дежурните по станциите се отдаваха на безпаметно пиянство,тотална леност и  съмнителни кулинарин упражнения.Тези "хубави"времена отминаха.Започна преориентиране на предприятието към по -интензивна дейност.В някои направления преобладаваше дежурния персонал и там основно се отдаваха на пиянство, а в други повече преобладаваше поддържащия персонал, но като цяло това зависеше както от ръководителя направление , така и от местния ръководител.След отделяне на предприятието от "Виваком" , в него бяха привлечени на работа лица , които бяха много далеч от основната дейност на предприятието.Доносничеството,подмазвачеството и лакейството достигнаха нови висоти.След така наречено преструкториране, цялото предприятие доби особен аморфен вид.Стройната пирамидална структора беше заличена.Може да се подчертае , че не само ръководителя на човешки ресурси се отличава с некомпетентност, но и други ръководите по места и в центъра могат да оспорват нейното място


бивш служител

7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
3
Потенциал
-3
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
-3

Я! НУРЦ-а някой го е изтипосал за очигледие на широката общественост! :))).
Ми, хайде честито, както се казва!
Аз за компанята нямам нищо лошо за споделяне, ама ще се съглася с преждеписалия Вълков, че има много подли елементи, от които человек требва да се понапазва. А най-добре да хване един от тия да му пази гърба, ама тука пък има друго - на такъв като му дадеш гръб, не знаеш кво мож да направи с него (и най-паче - с долната му част).
На всички пожелавам чест, слава и относително безсмъртие!
P.S. Ейч-ара да не се коси! (препратка към многострадалний Вълков). Колкото повече човек се напъва да угоди на всички, толкова повече не му се удава! 


бивш служител

-21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
3
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
0
Работна среда
-5

Фирмата не е лоша. Мениджмънтът е лош. На всяко ниво са вербувани доносници, от чиито доноси пряко зависи отношението на "ръководителите" към подчинените. Нерядко хората се ползват като бушони.
Ако искате да почвате работа там, имайте предвид дивата некадърност на ръководителя на човешките ресурси. Нормално - дамата е обсебена от мания за здравословен живот и себеопазване до степен на мумифициране, което я отвлича от всички други дейности.
Двамата изп. директори са бамбашка. На единият му личи на лицето какво ще се случи и то се случва, а на другият нищо не му личи и каквото има да стовари на нечия глава идва изневиделица.
Колегите са добри, ако не се броят доносниците, подмазвачите и подлеците (общо около 25%).
Това е. 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?