Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Авто Елит ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Авто Елит ЕООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-4
Местоположение
-3
Колеги
-5
Работна среда
-5

Като гледам текучеството на персонал в тази фирмица направо ми се плаче. Даже и стаж неможеш да си натрупаш тук, защото така или иначе си ощетен отвсякъде. На собственика, който се бие в гърдите за голяма работа ще кажа - С ТОВА УВАЖЕНИЕ СЕ АБОНИРАЙ ЗА JOBS.BG МОЕТО МОМЧЕ! Хора не се подлъгвайте нищо не става от този автосервиз!!!! 


бивш служител

-7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
4
Потенциал
-3
Местоположение
2
Колеги
4
Работна среда
3

Работил съм на много места, но такава фирма не съм срещал никъде!!! Заплащане - по осмотрение на шефа, отношение - нулево, рабона среда - зимата едвам изкарваш. Качеството на работата е никкво въз основа на претенциите на управителя, който винаги е в лошо настроение и всичките му работници са виновни за нещо. Изключително много съжалявам че си загубих времето за работа във тази фирма, която е пред фалит, защото клиентите ще се усетят, че не трябва да си карат колите там. Слагат се най - смотаните части, работи се с най - евтините материали. Клиентите бих посъветвал - не си карайте колите там, а на търсещите работа - абсолютно губене на време с никаква перспектива за развитие и повишаване на работната заплата!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?