Подробна оценка от Бивш служител
Като гледам текучеството на персонал в тази фирмица направо ми се плаче. Даже и стаж неможеш да си натрупаш тук, защото така или иначе си ощетен отвсякъде. На собственика, който се бие в гърдите за голяма работа ще кажа - С ТОВА УВАЖЕНИЕ СЕ АБОНИРАЙ ЗА JOBS.BG МОЕТО МОМЧЕ! Хора не се подлъгвайте нищо не става от този автосервиз!!!!
Подробна оценка от анонимен 123
Работил съм на много места, но такава фирма не съм срещал никъде!!! Заплащане - по осмотрение на шефа, отношение - нулево, рабона среда - зимата едвам изкарваш. Качеството на работата е никкво въз основа на претенциите на управителя, който винаги е в лошо настроение и всичките му работници са виновни за нещо. Изключително много съжалявам че си загубих времето за работа във тази фирма, която е пред фалит, защото клиентите ще се усетят, че не трябва да си карат колите там. Слагат се най - смотаните части, работи се с най - евтините материали. Клиентите бих посъветвал - не си карайте колите там, а на търсещите работа - абсолютно губене на време с никаква перспектива за развитие и повишаване на работната заплата!!!