Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Варнамед /img/frontend/nomap.png"
5 3 0
3 точки от 11 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-11 от общо 11


бивш служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

Холандска фирма. Продават китайски боклуци (медицински консумативи за еднократна употреба ) от склад в Холандия към цяла европа. Контактите с клиентите е по телефона и мейли.
Единствената причина тая фирма да направи офис в България е че някой ги е убедил че българите са готови да лижат задници и да се късат от работа и напрежение дори за жълти стотинки. Съответно организацията един седмокласник може по - добре да я направи. Заплащането - обещават мега много накрая след куп оправдания дават някви смешни пари.
Холандци са собствениците на двете марки за които се работи, Мениджъра на офиса. От там идва сичката пумия. От персонала полувината са холандци и други чужденци които са аверчета на мениджъра на офиса и те си живеят живота. Никой не им прави стрес, само се правят че работят, пушат трева и земат яките заплати.
За останалата полувина от персонала - българи повечето готини колеги но някои от тях не издържат на напрежението от нечовешките задачи и изкуствения стрес който им се прави тъй като са единствените работещи в тази фирма и съответно са психологически смазани и изпушват от време на време. Всеки ден се казва утре напускам.
Ако въобще още съществува офиса - неискате да работите там !!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?