Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Инвест Мели ООД /img/frontend/nomap.png"

Инвест Мели ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
2
Работна среда
2

Въпросната фирма от пролетта започва да набира работници и служители,при интервюто не се споменава,че дефакто й трябва сезонна работна ръка и по Нова Година прекратява всички договори на новоназначените.Пуска трудовите договори с 1 месец закъснение.Заплащането започва с 45 дневно закъснение,на части.Не може да се усети размера на заплатата.Плаща се за период 1-15 число на месеца и период 15-30 число на месеца.Даже и след като вече не работиш,в продължение на 2-3 месеца се разкарваш да си взимаш парите за минали периоди.
Кандидатстваш за една длъжност,трудовият ти договор е за съвсем друга длъжност,аа на края извършаваш съвсем различна дейност.
Освен това собственика(който стои винаги в сянка,официално подставени лица се водят собствениц) периодично изпада в нервни кризи,крещи като луд,вика поп да те опява и накрая оркестър с бузуки.И всичко това си длъжен да го търпиш много след приключването на работното ти време.Просто никой не ти позволява да си тръгнеш,докато на Негова Лудост не му премине пристъпа.
Друг факт е,че майката на собственика в сянка коли беси в тази фирма както й дойде.Жената е доказан клиничен случай,но понеже е Маминка(или Баба подигравателно от работниците) никой не смее и гък да й каже,за да не бъде изгонен.
Единствено съпругата на собственика в сянка е свестен човек,но за съжаление нейната доброта се губи в общия калабалък на лудостта и психопатията на останалите роднини-шефове.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?