Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ейч Кю Сървис /img/frontend/nomap.png"

Ейч Кю Сървис

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
0
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

Споделям горното мнение. Във тази фирма лъжите и умишлените маниполации са на почит. Възползват се от отчаянието и доверието, което им се гласува от хората. Елка Йосифова, ако иска да се свърже с мен, имам телефона на английската агенция, мога да съдействам. Имейлът ми е [email protected] 


клиент

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Въпросната агенция твърди ,че осигурява коректно и квалифицирано сигурна работа в Англия по програми за детегледачки о пеър и домашни помощници - мадърс хелп. Обявата им рекламира открито в джобс бг че кандидатите не е нужно да знаят английски език и ще работят при чудесни условия. Фирмата е безотговорна и лъже клиентите си . Вече втори месец съм в Англия като ме прехвърлят на трето подред семейство. След като първият месец взимат първата заплата като комисионна ; след това не поемат никаква отговорност за клиентите си. Отказват да ми съдействат за изплащянето на заплатата ми ; отказват да ми дадат телефона на английската агенция с която работят и която отговаря за съответното семейство ; заплашват че ще разтрогнат шестмесечния ми договор ако се разчуе ; но аз нямам какво да губя тъй като досега не ми е платено и подозирам че договорът е фалшив за което ще се обърна към съответните органи. Истината е че настаняват жени в нигерийски семейства в Англия ;които се отнасят невъобразимо лошо и некоректно и след някакъв период от време намират повод да ги изгонят от дома си без да им платят.  На това не съм свидетел само аз ; а и други жени които са се излъгали като мен да ползват услугите на въпросната агенция. Тези хора не уведомяват семействата ;ако не знаете английски език и ви изфабрикуват сертификат за детегледачка или домашна помошница . Те не поемат отговорност за вас и заплашват. Внимавайте с тази фирма : HQ Services Ltd. със седалище София ул. Цар Симеон 10.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?