Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Гетти ЕАД / Getti /img/frontend/nomap.png"

Гетти ЕАД / Getti

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


клиент

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
Поредната фирма която лъже и злоупотрбява с данните на потребителите. Много ме е яд, че са успели да направят регистрация на съпругата ми и да издадът така измислената и безмислена карта - гетти.
Никой не ви казва, че след регистрация няма начин как да се откажете от техните непотребни емайли. Аз лично опитах да се отпиша /около 5 пъти/ от спама, който разпращат, но без успех. Нека напомня, че е противозаконно бутонът "unsubscribe", който фигурира с малки букви в края на съобщенията, които разпращат да е само фиктивна подробност. Възнамерявам да внеса и жалба в комисията за защита на потрбителите / www.kzp.bg
Хора не се лъжете и не си давайте истинските данни, дори да ви казват, че имате възможност да спечелите. Дори да спечелите, стрували си за една измислена процедура някъде или отстъпка 50лв. на нещо което се продава за 500лв. Вие преценете.


шубе го/я е и не казва!

-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
5
Потенциал
-4
Местоположение
-3
Колеги
-2
Работна среда
-5

Поредния случай на шуро-баджанащина. Наемат се некомпетентти хора които освен това са си повярвали. Не коментирам кой какво с кого, но и това го има. Нищо не е както го обещават, както може би сте свикнали да е масово. Тези които се махнаха направиха много добре. Затова и още хора смятат да се отърват. Ръководството изисква много над допустимото а за сметка на това не се вслушва и не зачита мнението на работещите. Не се сещам какво е наред изобщо. но колкото да няма изненадани. Не заслужават да им отделям повече време така че успех с късането на нерви, ако решите да се пробвате там.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?