Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Перфект Офис ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Перфект Офис ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 14 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 14


бивш служител

19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
4
Привилегии
1
Фирмена сигурност
4
Натоварване
-1
Потенциал
0
Местоположение
2
Колеги
4
Работна среда
3

Като бивша служителка мога да кажа, че мързеливия винаги ще намери 1000 причини да хули бившия си работодател. Е аз работих като телемаркетинг около 2 години, след което си намерих работа по специалността и затова напуснах. Заплащането е точно на определените дати и никога по-късно. Размерът и начинът на заплащане е като всички останали фирми в бранша, за много по-спокойно ежедневие!!! Сега доколкото знам има нови колеги от конкурентни фирми, което говори само по себе си. На всеки рожоденик същия този управител-Жоро дава определена сума за подарък:)Всяко отношение зависи от съответното поведение. Шефът никога не повишава тон и не толерира това и сред колегите, което прави работната среда изключително спокойна. Колегите са супер. Има някои, които работят вече около 10 години! И не работят никакви пенсионери. Има колежки и колеги под 30 години. Има текучество, защото доста често работят студенти поради близостта на офиса до Студентски град, които също като мен след като завършат си намират работа по специалността. Разбира се има и такива, които не им се работи и в по-натоварените от мързела си не издържат и си тръгват. Всички търговци са със служебен телефон и автомобил, който се поддържа технически от фирмата. Разбира се всеки си има право да си търси по-добра работа и във времето на ниска безработица винаги ще си намери такава, но не значи, че трябва да се хулии ръката, която го е хранила, когато е имал нужда от нея и е започнал при предварително ясни условия. А гората - това е най зареждащото нещо, поне за мен, стига да обичаш природата и да търсиш нейната красота и близост.


бивш служител

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-3
Потенциал
-4
Местоположение
-5
Колеги
3
Работна среда
-2

Здравейте! Бях служител на фирмата преди няколко години. Чета коментарите на хора, които са идвали на интервю, хора, които са работили там, както и на текущи служители и си мисля, че моето мнение за фирмата повече съвпада с кофти впечатленията. Не става дума за работа 5-6 месец, а за няколко години, в които бях служител. Местоположението на офиса или "склада" е отвратително. Казвам го от страна на човек, който не притежава личен автомобил и не мисля, че е нужно да ви разказвам как сменях три превозни средства всеки ден, докато се добера. Заплащането е меко казано мизерно. Беше мизерно тогава, а както разбирам си е мизерно и сега. Не съм в течение кой е управител в момента, но явно скъперничеството се препредава от управител на управител. Колегите някога, като цяло бяха доста ок. Честно казано не разбирам кой нормален би се задържал при такива условия повече от 2-3 години, ама те си знаят. Ако един от шефовете още е Жоро - ще кажа само, че тежко им на служителите. Беше смотан някога, вероятно си е същия смотльо и сега. Ако търсите развитие - не ви е мястото там. Според мен само хора пред пенсия биха могли да се впишат в обстановката. И да - общо взето трябва да умееш да правиш хиляда неща срещу адски скромно заплащане. Да не споменавам и че по времето, в което аз работех - почти никога не си получавахме парите на време. П.С. Не е нужно текущите служители да повтарят едно и също, човек ще си каже, че сте се наговорили да ги пишете тези глупости ;)


бивш служител

26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
3
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
1
Местоположение
1
Колеги
2
Работна среда
2

Мъдрец и неговият ученик седяли пред вратите на своя град и наблюдавали потока от хора, минаващи край тях. Приближил се пътешественик и попитал:
- Що за хора живеят в този град?
- А ти откъде идваш, там какви са хората? – отвърнал мъдрецът на въпроса с въпрос.
- Ох, само негодници и лъжци, злобни и завистливи!
- И тук е същото! – отсякъл мъдрецът.
След време поспрял друг пътник и пак попитал какви са хората, които живеят в града.
- А какви са тези там, откъдето идваш? – попитал мъдрецът.
- Прекрасни, добри и отзивчиви! – отвърнал пътникът.
- И тук ще намериш такива. – казал мъдрецът. Странникът отминал с усмивка, а ученикът се обърнал учуден към мъдреца:
- Защо каза на единия, че тук живеят негодници, а на другия, че са добри хора?

- Защото навсякъде има и добри, и лоши хора. Просто всеки намира само онова, което търси.


настоящ служител

44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте, казвам се Йордан Крумов и работя от три години във фирмата като отговорник автотранспорт. Повечето от нещата по-надолу са писани от хора, които или изобщо не са работили във фирмата и не са запознати с обстановката, или хора, които вече са напуснали. Повечето от хората, които работят във фирмата са млади и работят от доста години.Има хора, които работят по 7-8 години и са доволни от работата си. Условията са добри, заплащането е редовно и адекватно за сектора, в който работи фирмата. Собственикът е млад и разбран и винаги проявява разбиране. Офисът наистина се намира на малко по-неудобно място, но има спирка на автобус и после трябва да се повърви малко пеша, или с кола също е лесно достъпно, пък и зависи къде живееш, защото офисът се намира в близост до Студентски град. Има къде да си оставиш колата през целия ден, без да се притесняваш дали ще ти я вдигнат. Организират се банкети по случай празниците и колегите са приятни и приятелски настроени. Ако си вършиш съвестно работата и се отнасяш сериозно, получаваш същото отношение и от страна на Управителя. Прочетох коментари, в които се казва, че нямаш право на глас, което не е така. Собственикът винаги е готов да изслуша, и ако предложението е иновативно и полезно за фирмата, е готов да го приеме. Аз лично съм много доволен от работата и от фирмата.


бивш служител

1 точка

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
-4
Колеги
5
Работна среда
0

Перфектните в гората се оказаха не до там толкова перфектни поне за мен.
Не знам бивш служител ли съм или въобще не съм бил служител. Трудно доказуемо.
От уж подписан договор се оказах със заличен такъв.
Да разкажа моята история: На 15-ти Декември постъпих на работа. Занесох си всички необходими документи, подписах техните документи, че нямам право да издавам тайни, че нямам право да работя на същата позиция ако напусна и т.н.
На 16-ти питах за договора, казаха, че няма проблеми. После пак питах, няма проблеми шефа го бил разписал. Да но аз не съм го видял и не съм го разписал.
Питах няколко пъти и все същия отговор, че нямало проблеми, че всичко е разписано.На 22 и 23 бях болен.
На 29 и 30 отново питах за договора, нямало проблеми. На 5-ти шефа си дойде, но никой нищо не споменава за договора и аз си мълча и не питам повече. Изчаках до 7-ми и си подадох документите за напускане от 12.01.2015. Исках да си изкарам седмицата. Но не, казаха, направо да напиша, че от утре 08.01.2015 няма да съм на работа и аз се съгласих.
3 или 4 пъти се разкарвах да си взема ТК от офиса, не била готова, не са се свързали със счетоводната фирма която се занимава с това. На последното ходене ми казаха, че била в счетоводната къща и са ми казали от там да си я търся…Интересно защо ли аз това не го знаех. Явно обичах това място да ходя толкова често…. Накрая си взех ТК на 19-ти Януари от счетоводната къща. Книжката ми беше празна, не беше попълнено нищо с претекст, че никой няма да се занимава за 3 работни дни. По мои изчисления са 12 дни (10 работни дни и 2 болнични).
Взех 159 лв. за 10 работни дни. Болничния не го броя.
При започване казаха, че заплатата е 500 лв. нето. А аз съм работил 10 дни. Интересно как се получиха 159 лв.
Да пробваме да сметнем при 20 или 22 работни дни в месеца какво се получава. 500/20=25 на ден или 500/22=22 на ден. Без болничния трябва да са 250 или в най-лошия случай 220, но бяха 159 :DНе съм питал защото са толкова парите, защото просто не ми се занимаваше вече с фирмата. При всичките ми разкарванки и нерви, не ми ядосваше още, защото винаги могат да измислят нещо или да не платят нищо, все пак няма договор налице.Радвам се, че всичко приключи!
Не мога да кажа нищо лошо за колегите. Помагаха ми когато помолех, показваха ми как да се правят нещата, коригираха ми грешките при поръчки. Само на колегите от склада не им завиждам и се чудя как издържат на студа през зимата. Самото работно място се намира на леко трудно достъпно място с градски транспорт. Ако сте с кола малко по-лесно, но дръжте пломбите да не изпаднат докато стигнете до там. Няма осветление по пътя (офис-спирка) и за пешеходците гадно.
Да честитя на фирмата която получи Grotesk Bg Regular безплатно и не плати 100 лв.без ДДС.
Имам няколко препоръки към фирмата, но за 159 лв. не знам заслужава ли си да ги споделям.
В интерес на истината ако си бях получил цялата сума която бях изработил нямаше да пуша това мнение.
Защото можеше да съм се обучавал, но вършех и друга работа. Намирах информация за тонер касети и я добавях към базата данни. Правех редакция на адресите на фирми и отделно се занимавах с поръчките. Така, че не смятам, че съм стоял без работа.
Както казах по-горе, това е моята история и се случи на мен.Ще се случи ли и на Вас? Може би да, може би не. Гаранции няма никакви. А може просто аз да съм извадил късата клечка ;)Само на Колеги и Местоположение ще дам оценки


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте,
Гледам бивши колеги с които може и да сме се виждали а може и не предвид промяната на служителите с честотата и количеството на метеори,реших и аз да споделя скромния си 6 месечен прстой в тази чудна фирма.
1.Местоположението е атрактивно на ценителите на гората,но иначе е на майната си и пътя е като до селската нива да не говорим и ако останете до зимата какъв зор е да се добрете до централния офис или да го нарека склада както му е популярното име.
2.За местоположението обаче има известни съмнения,че в съседен държавен обект се държат радиоактивни материали таа работете си спокойно обаче дълголетието ви може и да ви се размине.
3.Управителите са двамина дрогари,които живеят в техен си свят,което спомага от това,че масово се укриват данаци и всички са на минималната работна заплата,но остатъка се взима в пликче т.е. до 500-700 лв,като 700 е абсолютния максимум който дават.На теория ако бачкаш като ненормален и ходиш пеша по 10-15 км на ден щото не дават талони за синя зона може да докараш и 1500 но трудно ще стане предвид че тази фирмичка е векове назад от конкуренцията в бранша,който така или иначе е западащ.Аз бях предупреден за страничните меко казано недостатъци,обаче понеже ме устройваше да не работя и да взимам някакви пари докато намеря стабилна работа се цаних.
4.За хората,които искат да станат търговци там просто ще им кажа скромно да пропуснат.Работи се със собствен автомобил,за което се плаща от фирмата гориво и амортизация.Не непоносимо обаче напомням за "горския" път и ще кажа само че след 6 месеца по тази линия работа колата ми се разхлопа и ми се изтриха гумите,както и се наложи да сменям масло два пъти за годината което е разход а си го поемаш от джоба.
5.Баш началника Перси няма какво да го коментирам той си точно толкова прост колкото си и изглежда.Не го казвам с цел да обидя просто това са фактите.
На финала ще кажа само,че за нещо временно за някой и друг месец може и да изтраеш простотиите на Жоро ,Горо и сополкьовците около тях но иначе си е мазохизъм.


бивш служител

26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
2
Местоположение
-2
Колеги
5
Работна среда
5

Да изкажа и аз едно мнение относно фирмата. Работих там близо 6 години, през които много неща за фирмата и за мен се променяха често. Въпреки това, аз останах с добро отношение към нея и хората, които работят там. наитина, заплатите не са високи, но винаги се дават навреме и без изненади. Управителят е човек с мнение и характер, но смело да кажа, че е от малкото шефове, на които можеш да разчиташ и които можеш да наречеш "Човек". Има хора, които работят там от дълги години и това са хората, които правят фирмата това, което е, а именно -една успяла в бранша фирма. Има и такива, които идват и си отиват,но все пак- така е навсякъде. Натоварването е голямо и работата- динамична, но атмосферата във фирмата винаги е била топла и приятелска. Ако искаш да клатиш пари и да взимаш пари за това- няма да ти хареса и ще си тръгнеш-затова си тръгват много, но ако си активен, оправен и ти се работи-оставаш.За мен беше удоволствие да работя там и въпреки,че си тръгнах по собствено желание, винаги ще бъде любимито ми работно място. Не ми допадат негативните коментари, особено от хора, кото само са "прелетели" през "гората". Да, офисът е в гората, но никой там не е "хванат от гората". 
Успех на всички!
Нети


настоящ служител

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
2
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте! Като настоящ служител във фирмата, бих искала да внеса малко яснота, относно условията на работа.Пък и ми стана малко обидно,като прочетох предните коментари, още повече,че са от хора, които не са работили при нас, а просто са кандидатствали за работа.Първо,относно заплатата-стартовата е 500-600 лв./чисто/, зависи от длъжността.Плаща се редовно и без закъснение.Ако си вършиш съвестно работата, естествено ще имаш и развитие/заплата се определя от Директора/.Относно текучеството-има доста хора, които работят от няколко години.Има и дългогодишни служители/отпреди повече от 6-7 години/.Естествено има и такива,на които нещо не им харесва и напускат, ама то е така навсякъде.Ако си вършиш съвестно работата и си лоялен към фирмата,може да разчиташ на много добро отношение от страна на Директора /разбран е/.В офиса колегите също са разбрани, може да се каже че сме добър екип :) Относно мястото на офиса-наистина е малко кофти, ама всъщност-зависи къде живееш.Намира се в една гора-след Студентски град, в близост до околовръстното.Най-лесно се стига с кола.Иначе има и градски транспорт и маршрутка,ама не знам номерата.Работа наистина има, ежедневието е доста динамично, но се научават и много нови неща.
PS:забравих да предупредя -отскоро има административна забрана за влизане в някои сайтове/ не се отварят/. :)


кандидат за работа

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

жалко подобие на фирма,в която 2 работят а 22 симулират работа и си избиват комплексите.интересно как хора отишли за интерю го виждат това нещо а други не.парите развалят хората.                                         1.отношението РАБОТОДАТЕ-РАБОТНИК Е РОБОВЛАДЕЛЕЦ-РОБ.само дето  няма камшик,но не е късно.                                                                   2.заплащането е малко,,спрямо работата която се върши(хамалогия),500 и нито лев повече.,но по малко да.                                                          3.текучество много голямо.                                                                      4.право на глас нямаш,защото ще си по умен от някой  и така ставаш неудобен.може роман да се напише за тази фирма,но винаги има такива които не четат какво се пише.който има излишни здраве,нерви,пари и време да работи там.


шубе го/я е и не казва!

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

ПЕРФЕКТ ОФИС или ОФИС ЗОНА една и съща фирма и мизерия,собственика е болен мозък....относно парите 500лв.и нито лев повече,по малко със сигурност,отношение като към роби...просто нямам думи ,но ако имате време за губене,а и си имате пари и не ви трябват,то значи сте на правилното място в ,,ДЕФЕКТ ОФИС,, хихихи пробвайте и ще се уверите сами,успех :-)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?