КриейтивУеб /img/frontend/nomap.png"

КриейтивУеб

неработи там никога вече сме криейтив уеб българия управляващият собственник е неорганизиран и избухлив човек който намали  и накара да напуснат служителите си и ги сведе до броя 3 мата от запаса за сметка на това останаха двама след като напуснах забавяне на заплати е така нататък благодаря Свилен

неработете там заплати  йок

има си и прави има си и криви сами си преценете като кандидатствате

представител на управлението

Атанас, нямаше необходимия опит за длъжността, както пролича и в последствие от неговата работа. Въпреки това реших да му дам възможност да работи като съпорт и да изпълнява задачи по проекти, тъй като програмист вече бях наел.
Той се справи перфектно с малките задачи, включващи промени по съществуващи функционалности. Разбира се реших да му дам шанс да работи и по-сложни неща с помощта на по-старши програмист. За съжаление той не се справи изобщо.
Разочарованието ми дойде и когато започнаха закъсняванията, неявяванията на работа и оправданията, че е злоупотребил с алкохол и т.н.
Наско, не съм ти казал абсолютно нищо лошо, а факта, че съм ти дал възможност трябва да говори много за теб. Както ти казах и при нашата раздяла като работник/работодател - имаш доста да учиш и по важното да практикуваш и да слушаш когато ти кажат, че определено нещо трябва да се напише по определен начин. Повярвай има си причини за това.
На свой ред ще предупредя всички работодатели - Наско е добро момче, но трябва да се държи из късо и да се наблюдава. Има склонности към отпускане, отлагане на задачите и не спазва дадения срок. Не се явява редовно на работа. Нанася вреда на средата за разработка, като инсталира лоши приложения и софтуер по компютрите на които работи. Сам си решава да сменя операционни системи, без дори да попита. Липсва му опита в работата с колеги и работата в екип.. На зададените въпроси отговаря уклончиво и кратко. Не пита, когато има проблем и не може да намери решение, като по този начин забавя работата си и след това се налага други програмисти да пренаписват кода му.
Наско, всичко, което си написал за фирмата е така. Погледнато през твоя поглед сигурно е ужасно.
Само не разбирам, какво ти пречат колегите, които се отпускат в края на работния ден с чаша студена бира в ръка на терасата на офиса?
Пожелавам ти успех за в бъдеще.

Още с кандидатстването във въпросната фирма (creative web), управителя каза че не си търсят php developer (както беше написано в обявата), а човек с функция supporter ( разбирайте го както искате ), който трябва да помага на другите програмисти и дизайнери с php, js, html и т.н.
В хода на работата, се оказа, че тази позиция не се различава от тази на другите програмисти, освен с по-малкото възнаграждение ( пари, които са смешни, според желаните резултати ). Препоръчвам ви много добре да ги попитате какви точно ще бъдат вашите задължения и отговорности в тази фирма.
Стори ми се, че хората от екипа са леко сплашени от перфекционизма на шефа и по-трудно изказват мнение по даден проблем и решението му. Искат да запазят работата си и не ги упреквам в това!
Заплатите идват със закъснение, така че трябва да се запасите с достатъчно търпение и мотивация.
Работната среда и колегите са приятелско настроени. Има тераса, за тютюно-пушещите, има стая за релакс с джага и дартс. Толерира се пиенето на бира, като след 16:30 часа се пие бира от екипа всеки ден.