Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

фортуна еър /img/frontend/nomap.png"

фортуна еър

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-1
Потенциал
-1
Местоположение
2
Колеги
1
Работна среда
-5

Отношението към персонала на рецепция, трябва да прави кафе на управителя и да му го разбърква. Управителят се обръща към определени членове на персонала (изцяло женски персонал) с наречия като "тъз", поради което е трудно да имаш респект към него. Не всява достатъчно авторитет. Често се бучи и агресира спрямо хора от персонала, което също не е достойно за респкет. Някои от тях ходят да плачат.


12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
2
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
4
Потенциал
3
Местоположение
1
Колеги
-2
Работна среда
2

Бих Желала да напиша някои факти, свързани с този хотел и с тази фирма.Уж бях назначена като рецепционист на хотела ,но всъщност работих там около месец и не подписах договор за назначаване.Обстановката ми допадна много.Хората и персоналът- също.Но тъй като ме обучаваха три различни вече назначени рецепционистки, нямах възможност да вляза в нещата както трябваше.Всяка от тях ми казваше различно.Никой от шефовете не дойде да ми обясни какво и как да го направя.Допуснах грешки с касовият апарат.Нормално е, при все че няма и за 5 дни трябваше да науча куп новости ,кр карти,програма,плащание и прочие...В крайна сметка ме изхвърлиха,плащайки ми аванс с удръжка на парите,които бях чукнала на апарата и за които нямах касов бон.Не беше коректно от тяхна страна.Да ме хвърлят в боя да се оправям с толкова неща.а ДА СА МЕ ОБУЧАВАЛИ НЯМА И 5 ДНИ.И то момичетата. шефовете никви не се включваха в обучението.Казах им,че ми трябва време,за да.свикна.Те казаха,че нямат време.Много мило.Нямам думи.Това е- оцеляване.Просто за моето място се е натегнал друг човек.Това е. 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?