Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ТОТАЛ 07 ЕООД /img/frontend/nomap.png"

ТОТАЛ 07 ЕООД

Напишете мнение
5 0 0
0 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Този плешивец още ли съществува? Ужас. Явно си плаща на инспекцията по труда и не го закачат. Не знам как още има такива,които се хващат да работят БЕЗ ПАРИ за тоя боклук... Трябва някой да отиде в офиса и да ги потроши всичките до един там. Пълни нещастници!!!


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

''Верига магазини за алкохол и цигари,търси на назначи продавач/ка.Работно време-една седмица се работи и една седмица се почива.Заплащането е между 30лв. и 60лв. на ден чисто.Отделно трудов договор за сметка на работодателя.За повече информация на тел:0892 904 398'' Видите ли тази обява - подминете я !!! Тези магазини са на един плешив долен мошеник - Алекс се казва. Има и някакъв съдружник наркоман и няколко пачаври. Всички заедно крадат най - нагло от момичетата,които се хващат на въдицата да работят в магазините им. Офиса и склада им са на едно забутано място на надлез надежда и даже има бариера с охрана и камери навсякъде... Крият се като мишки,защото са най - долните отрепки и много добре знаят,че рано или късно ще си получат заслуженото! Магазините им са няколко и всеки един от тях се води на различна фирма,също така укриват данъци. С мен,а може би и с още много други момичета се случи следното: Кандидатствах по обявата им и Теодора (най - наглата селянка) ми се обади за интервю. Интервюто беше в магазина им на ул. цар Симеон до grand optics. Тази въпросната ми обясни как се работело 7 дни по цял ден,като на седмия ден през нощта се прави ревизия...така се бил предавал магазина на другата смяна. Също така първата заплата не ти я давали,а оставала като депозит,да не би да напуснеш без предизвестие... На следващия ден вече бях на работа в магазина им на ул. Пиротска на спирката на трамваите,с надпис на витрината ''drinks mania''. Още от самото начало си мислех,че нещо не е както трябва,но реших да остана и това ми беше грешката просто! Няколко дни по - късно ме преместиха в друг техен магазин - на ул. Екзарх Йосиф. Още в началото ми взеха документите за работа (трудова книжка,медицинско,свидетелство за съдимост...) 2 седмици по - късно аз още нямах трудов договор. На края на третата седмица ми казват,че имало проблем и когато попитах какъв,отговора беше : ''Ревизията не ти излиза.'' Преди това пък,човек от един магазин отсреща ме предупреди да внимавам и ми каза,че редовно на всички не им излиза ревизията и според него това идвало от шефовете... Когато и на мен не ми излезе ревизията ми се навързаха нещата. Първо минуса ми беше 60 лева,на другия ден ми казват 180,апък когато отидох в онази дупка ''офиса'' им да си взема документите,най - нагло ми се заявява,че аз съм им била дължала 300 лева и нямало да ми върнат никакви документи,докато не си получели парите. Така аз останах без трудова книжка... Стана ми ясно каква им е схемата и защо обявата им виси нон - стоп по сайтовете. Хем работиш за без пари,хем накрая им дължиш. НЕЩАСТНИЦИ !!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?