Подробна оценка от Някой
Здравейте...незнам защо никой още не е писал..все пак да си кажа и аз мнението :). Ами бих казал,че на първо време е ок фирма..заплатите се изплащат редовно, има интересни проекти от единия край на света до другия...Колегите са ок повечето, началството може да идеш и да си поговориш с тях без проблем...соц пакет е ваучери за пазаруване в магазина, и допълнително здравно и намаление за паркиране в мола :), а да и някакви намаления в Мол Сердика магазините...Така проблема лично за мен е,че тъй като повечето лични мениджъри са извън БГ,шанса някой да ви забележи клони към 0. Фирмената структура тук в БГ е мн плоска и дефакто шанс за развитие няма...Всеки личен проблем по скоро трябва да се обсъжда с директния ръководител, който може да е в Индия, Америка или Европа....Просто приятна работа с почти никакъв шанс за развитие...Заплати бих казал от това поне, което знам има и с по 1,5...има и с 2,5..има и 3,5 без да са на мениджър ниво...има и по-високи...Общо взето за БГ пазар мисля,че фирмата е повече от ок..ако нямате лични амбиции и просто искате да си живеете безмисленно и спокойно(в голяма част от годината) е добро място :). Но генерално погледнато то май в БГ 90% от фирмите са такива(без никакъв шанс за развитие)...така, че...Успех все пак.
Подробна оценка от кандидат
Здравейте,
някой настоящ служител би ли споделил ориентировъчни заплати за QA - 1-во, 2-ро и 3-то (старши) ниво? Доста се застояват обявите за въпросните позиции - зле ли е заплащането за тях?
Благодаря!
Подробна оценка от кандидат за работа
Някой коже ли да даде повече информация за позицията CRM Billing Consultant. Какви познания се изискват, какво представлява работата, какво е заплащането, в кои страни са проектите, какъв процент е пътуването, какво е отношението на мениджмънта?
Подробна оценка от Kiro Skalata
Някой знае ли нещо за Комвърс? Гледам от доста време имат пуснати обяви но нищо не мога да намеря за тях. Каква е работната атмосфера, заплащане, работата интересна ли е?