Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Български книжици /img/frontend/nomap.png"

Български книжици

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


шубе го/я е и не казва!

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
4
Потенциал
-3
Местоположение
5
Колеги
-1
Работна среда
0

Некомпетентен ръководен персонал с високи претенции, некоректно заплащане, ужасни условия на труд. Не правете тази грешка


бивш служител

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
4
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
-2
Работна среда
-3

Искам да изразя най-откровенния си ужас от една от най-прехвалените книжарници в София, а именно „Български книжици” . Да, правилно прочетохте – книжарница!!! Макар и с доста добър асортимент външно, нещата в ядрото са съвсем различни. Да започнем със системното мачкане на персонала от подобието на собственичка на книжарницата. Тази бивша продавачка от Славейков, с твърде високо самочувствие, се опитва постоянно да налага мнението си по отвратителен начин. Уважение към персонала – да, ама не. Осигуряването не е върху цялата заплата. Укриват се доходи, пак по принуда на „ръководителката”... Близо 11 часа работен ден, като се работи и в събота, разбира се без пари. Почти всеки ден се работи извънредно, заплащане всяко тука забравете, а по празници е ужас. Твърде малки складове за книгите, което допринася за системното им повреждане, а повредените книги се заплащат от персонала... Същото важи в пълна сила и за изчезналите книги, които се прибират пък от членове на „колектива” . Абсолютен ужас, колкото до колегите – действително има и свестни хора, но виждайки какво става бързо изчезват. И като капак на всичко – в складовете на книжарницата се развъждат балхи... Отваряш си книгата и гледаш как подскача сговорна дружина... В заключение – мачкане и злоба колкото искате, принуждаване за работа сред всякакви инсекти, независимо от алергии и тн. Работата е подходяща за хора без амбиции и бъдеще!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?