Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Лекс Груп /img/frontend/nomap.png"

Лекс Груп

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
1
Работна среда
-2

Бягайте далеч от тази фирма , преди години фирмата беше друга , но от както властта се пое от следващото поколение нещата не са същите . Фирмата се превърна в селска фирма с големи претенции .Заплатите може да са им били актуални преди 7 год. , но не и днес .


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Фирмата е чудесна, всички уреди в кухнята са техни като фурна, плот, аспиратор, съдомиялна и микровълновата. Ползвам ги постоянно както и се грижа за тях защото при небрежност се появяват и проблемите, но служителите на фирмата са толкова отзивчиви и любезни че каквото и да се случи ще те свържат с точния служител както направиха с мен. Аз имах лек гаф с съдомиялната понеже я задръстих и след протичане тя не се включи а пробвах какво ли не. Искам да Благодаря на служител в отдел сервиз в гр. Пловдив на име Борислав който ми помогна да се справя с ситуацията и сама да я оправя с много точни инструкции и много важно да повторя с много любезен тон с който повечето служители в други фирми не контактуват. Благодаря още веднъж на целият екип.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не знам какви са заплатите, но видях, че септември имаха  обява за Варна за сервизен техник, сега отново има обява,пак за Варна и пак за сервизен техник, което според мен не говори добре. Магазинът им е доста намазан, но две обяви за два месеца....малко ме съмнява. В град като Варна има добри сервизни техници на електроуреди, но искат съответната цена за труда си. Последното ме навежда на мисълта, че са се ориентирали към ниско - платени кандидати, тъй като в обявата има посочени доста дълга редица изисквания, но не става ясно какво заплащане предлага компанията е предвидила от своя страна, в случай, че кандидата отговаря на голяма част от тях. Лично за мен е малко тъпо да се разхождаш по интервюта и да чуеш заплата 500-600 лв, при положение, че добър сервизен специалист се изгражда с години, и са нужни доста голямо количество четене,  специализирани труд, и специализирани познания.  Хазайката ми като  продавачка в мола 800-900 лв ги прави всеки месец без бонусите,а от електроника и ел. измервания разбира точно толкова, колкото циганин от ядрен реактор. Като се има предвид, че техниката им е доста скъпа, за тези изисквания следва да са в състояние  да предложат най-доброто като заплащане. Лично аз очаквам да ми предложат заплащане, което ще ме накара да мисля само за работата. В това отноешение компромис не правя, и ако някой очаква да си продам труда без пари, просто няма да съм този, който би работил за такъв работодател.
Написал си обявата, напиши какво предлагаш за тези изисквания. Най- малкото може да се окаже, че съм си загубил времето да ходя на интервю и да чуя обидна сума. Като ходих да си купувам колата, автоджамбазина ми каза следното : има хора, които искат много, а нямат пари. Един човек можеш да го разбереш колко е сериозен по парите, които е готов да плати за дадена работа. Хайде със здраве!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Някой може ли да сподели какви са в момента заплатите на сервизните техници, навреме ли се плащат, работи ли се извънредно...

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?