Хора потърпевши от тази особа моля свържете се с мен на: [email protected]
Подробна оценка от Ангел
Работих за тях 3 месеца преди няколко години. Не ми платиха нито една заплата, за което заведох дело и го спечелих. Все още ми дължат около 2000 лева с разходите по делото. Имат да дават над 20 000 лева на държавата и моят адвокат ми каза, че няма да ги видя парите в близките години. Не се залъгвайте да работите за тях.
Можете да срещнете това измамно сдружение и като: СДРУЖЕНИЕ ЕВРОПЕЙСКИ МОДЕН СЪВЕТ
Ако потърсите в Гугъл ще видите, че отново зад това сдружение стои Надя Вълева.
Вижте и репортажите на Господари на ефира за тази измамница.
Днес са пуснали обява в jobs.bg, но ако започнете работа там едвали ще Ви платят!
Здравейте, радвам се че открих този сайт, а заради него и репортажите на "Господари на ефира" и това ми спря да се запиша на два от курсовете при тази измамница. Благодаря ви!!!!
Национална Камара За Мода, Надя Вълева ... една неправителствена организация на една изкукуригала с идеята да си оправи живота ей така на гърба на другите и налудничеви идеи и който се е сблъскал с нея или се е смял на глупостите и или тъпо и се е вързал на простотиите й.
Курсове има, ама без зали, без преподаватели и с много задължения. А такива навсякъде от настоящия офис, от бившия офис, от по-бившия, от предходната дейност (от преди 10-15 год) Шанса за просперитет е или да дойде богатия дядо от луната като "Тръмп, Мръмп" (цитат от клипа на господарите - а.к.а МОДНИ ИЗМАМИ в техния сайт) или 6ца от тото, че да покрие частияно задълженията.
Отношение на ПРЕЗИДЕНТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ МОДЕН СЪВЕТ бих определил като сладурско до момента на предаването на някой лев от един нещастен невин невежа към Камарата за мода на България, а след това грубянско отношение, изтерии викове и любимото ми прекасване "мога ли да се изкажа, мога ли да се изкажа, мога ли да се изкажа мога ли да се искажа" и като открадне думата, че човек колкото и да е тъп все намира разум за да излезне по-умния и замълчава - ето в този момент или се бълва кило въглища или всичко приключва.
ооо, да споомена и за Профила в фейса който един човек го гледа, както и гледа останалта флота от профили и си говори сам от един на друг, пък другия нает безхаберник има баталйон от пощи, препращащ гореспоменатите невинни невежи от една поща към друга с цел губене на време на хората и стимулация на дейност.
абе с две думи - по далече - по добре. а за тези които харесват на пръв поглед нещата, потърсете достойно място
пп. хората свързани и работещи по една или друга причина са свестни ама мИнЕжмАнтЪ ... е ... да ... липсват ми думите
Някой наскоро ми каза, че Вълева и разните там профили на Модната Камара, Седмица на модата и т.н. са поствали по фейсбук групи информация за курсове!!!
За съжаление, не ги открих, за да ги изкоментирам подобаващо!!!!
НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА СЕ ЗАМЕСВАТЕ ПО КАКЪВТО И ДА Е НАЧИН С НЕЙНИТЕ "ОРГАНИЗАЦИИ"! АКО ВИ Е ЗАВЛЯКЛА С ПАРИ - ПИШЕТЕ ДО "ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА". Те са й стари познайници :D
Както гласеше един от по-горните коментари, не се залъгвайте дори да ставате част от така наречените школи за дизайнери и тем-подобни измишльотини!
Като кандидат-студент реших да се възползвам от "курса" им по моден дизайн, след дълго и очевидно ненужно разпитване и разучаване, платих 500 лв. на Надя Вълева. След месеци протакване и всякакви измислени истории за търсене на преподаватели, пост-оперативен стрес върху Вълева и проблеми с "изнудване", които не знам дали си е измисляла, аз поисках парите си обратно. Госпожата се мазни по телефона известно време, ала след като използвах думичките "закон", "права на потребителя" и "срокове за връщане на пари", тя започна да крещи неистово, да ме обижда и да ми затваря телефона!
Определено ще предприема мерки и се надявам много други хора да не се колебаят и да направят същото, ако са били замесени по някакъв начин с тази психически нестабилна измамница!!!
Mizerna rabota s mizerni hora i mizerna drinost. Kolkoto po dalech ot firmata tolkova po dobre
ЩЕ СПОДЕЛЯ НЕЩО ВЪЗМУТИТЕЛНО!!!! Въпреки, че многократно Надя Вълева, т.нар. "ПРЕЗИДЕНТ" на Национална камара за мода на Република България / European Fashion Council е била разобличавана в различни медии (вестници, онлайн, блогове, форуми, та дори и по Господари на Ефира) тя не спира със своята наглост и търси заблудени хорица, които да й работят за БЕЗ ПАРИ и под ужасяващ стрес (защото женицата е ПЪЛНО КУ-КУ, без извинение).
Мой близък търси работа от известно време и когато отива в Бюрото по труда в Пловдив, ми предлагат работа в Национална камара за мода на Република България при "една много мила жена" Надя Вълева за "отлично заплащане".
Абе, алооо, от Бюрото по труда нормални ли са да предагат позиции без да си правят труда да проверят какво предлагат на хората!!!! И тая личност как не я е срам да продължава да си търси служители, при положение, че нито работата е като работа, а за заплащане - да не говорим! Съмнявам се някой някога да е получавал каквото и да е възнаграждение от нея!
ХОРА, МОЛЯ ВИ, НЕ СЕ МАМЕТЕ ОТ ПРИВЛЕКАТЕЛНИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ! ТЕ СА САМО ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ! МНОГО МНОГО ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ, АКО СЕ ПОДЕДЕТЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ РАБОТА ТАМ!
Подробна оценка от Анонмен
Няма да влизам в излишни подробности за моя случай, но огромният ми съвет към всеки, който попадне на обява за работа от посочената организация, ДА НЕ СЕ ЛЪЖЕ да кандидатства! Пускат се обяви от името и на двете организации (Национална камара за мода на Република България и European Fashion Council), но в действителност те са една, ръководени от един и същи човек (доста неуравновесена психически личност, между впрочем)...
Ако проявявате любопитство за какво иде реч, пуснете по отделно или заедно имената на организацията в гугъл и четете...
Не се мамете да участвате и в някой от конкурсите или школите за дизайнери, модели и т.н., организирани от организацията.