Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Рипъл ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Рипъл ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Румката не е никакъв работодател, а е мушеничка на дребно, измамница, мами служителите и клиентите си с пари и лъжи. Страшна аматьорка в бранша, която се мисли за пинизчийка и бизнес мадама. Тая нагла женичка, която се прави на управител едва ли не на холдинг, демонстрира високо самочувствие без покритие, била преоткрила много известни личности от хай лайфа и благодарение на нея станали извести. В общи линии и тя и "бизнеса" й са пропаднали.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, специално реших да добавя тази фирма заради тотално неадекватното отношение на управителката (и собственичка, доколкото ми е известно) Румяна Георгиева. Преди малко повече от 3 месеца кандидатствах по обява за офис-асистент на почасова заетост, като впоследствие бях извикана на интервю. Интервюто се състоеше в това да преведа два текста от и на английски език. Провеждаше се в стая от апартамент, превърнат на офис, като бяхме по трима или четирима кандидата едновременно вътре. След самото интервю г-жа Георгиева ми обясняваше как чакала още много хора да минат за работата в близките дни, но лично мен ме харесвала и щяла да се свърже с мен в скоро време, разменихме и координати. В случая нещата се развиха бързо, защото наистина ме повика отново на "пробно", да видела как се справям. И така, отидох, изгубих общо 4 часа от времето си за пътуване + престой в самия офис, след което тя отново подчерта как съм й била много симпатична и колко добре съм се справяла. Обеща да ми се обади до седмица, понеже щяла да пробва и други кандидати. Дотук беше добре - по-нататък следва класическо отношение на български работодател.
След като 2 седмици вече нямах информация какво се случва, реших аз да се свържа с нея. И познайте какво - обясни ми, че всъщност засега решила, че нямала необходимост от асистент - и това след всичките интервюта и разкарвания на хората заради обявата й. Все още не намирам обяснение защо някои хора си умират да се правят на работодатели, а всъщност никакви не са. Както и да е, не съм се впрягала особено, продължих да търся друга работа, за кратко време работих като промоутър и после отново се оказах без доходи. В този момент вече бяха минали няколко месеца, откакто за последно бях говорила с въпросната госпожа, така че съвсем я бях изключила от плановете си. Тогава тя изненадващо се свърза с мен и каза, че искала да поддържаме връзка, понеже "можело нещо да се получи", което не ми даде особени надежди за каквото и да било. След още една седмица тя отново ми писа (беше вече дошла Коледа) и държеше още на следващия ден да отида до офиса й ОТНОВО за пробно. Все пак това бяха почивни дни и все пак имах други ангажименти, така че не ми беше възможно да отида. Тогава въпросната госпожа реши да ми постави малоумното условие, че трябвало задължително да отида до края на 2013-та в някой от работните дни, което оставяше само 30.12 като вариант, но в крайна сметка не ме извика тогава. След Нова Година отново се свърза с мен, говорихме по телефона и беше вече четвъртък следобяд, при което пак ми заяви, че трябвало задължително на следващия ден да отида "да види как се справям", защото в понеделник уволнявала момичето, което през цялото това време работело на въпросната позиция (нали не си търсеше асистент по-рано?!) и не можело двете да се засечем, а пък й било супер СПЕШНО да намери човек. 
И какво се получи - уж ми разправя, че мога да отида, когато ми е удобно, а пък в последния момент ми поставя разни малоумни условия като време, които нито съм ги предвидила, нито съм длъжна да съм свободна за тях точно тогава. А и какво - да изгубя още 4 часа пак за нищо. В крайна сметка й казах, че надали ще ми е възможно да дойда през въпросния петък (когато дори се разболях и вдигнах температура), и тя завърши разговора с това, че тогава щяла да се обади на някакво друго момиче, което работело при нея преди време (а защо не й се обади още преди месеци, а провежда интервюта?!), а имала и други резерви. Та явно щом не отидох в онзи петък, край, спря да ме търси и ме изтри в скайп. Иронията е, че след 3-4 дена отново виждам обявата й за офис-асистент в jobs.bg. Явно никоя "резерва" не е достатъчно добра, нито пък е било толкова спешно да си намери човек. Та главният въпрос е защо трябва да губи времето на хората, та дори и своето? Явно си няма друга работа.
Бих посъветвала всеки да не се занимава с тази съмнителна фирма, но пък ако някой е съгласен 5 пъти да ходи на "пробно" и да го разиграват, това е неговото място. За парите дори няма да коментирам - не съм имала честта да стигна до въпросното заплащане, но най-вероятно и то е също толкова сериозно, колкото и самата г-жа Георгиева.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?