Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

КРИД-КРАСИМИР ИВАНОВ /img/frontend/nomap.png"

КРИД-КРАСИМИР ИВАНОВ

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Бягайте далеч от тези есплоататори


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Като бивш служител в Крид,или по скоро в Богат Беден мога да кажа ,че е пълен ад там ,не ходете .
Да започна от там ,че влачиш тежко като луд, работната среда е пълен хаос. Колегите се избират по конкурс ,/все едни неграмотни и малоумни хора/.Повечето от управителите ,нищо не става от тях .Без съответни образования и без никакво разбиране от работата си.!Повечто храна там е с изтекъл срок на годност и съответно пренабит нов ,а някой храни са с изтрит такъв срок на годност. Целта им е да няма брак .Когато месото се вмирише на витрината се топи в оцет за да не мирише. Няколко пъти имат проверка от инспекцията по храните, но без Резултат. ВСЕ ЕДНО И СЪЩО.
Заплата и отношение на персонал към клиентите.
-Заплата
Не очаквайте голяма заплата. Седяла съм по 12/15часа без да ми се заплатят.Ходила съм и в други градове и села където имат магазини и пак нищо.Ако ми се падаше да бъда почивка ,все някоя колежка или ще се разболее или ще излезе нещо. За младите госпожици който се водят ше си там почивка означаваше 2 дни в седмицата .Но това не е така.Днес си първа ,на следващият ден почивка а на последващият втора /това означаваше два дни според тях / а според мен не е така .Аз знам че когато съм почивка 2дни съм плътно два дни а не така .Не знаех си графика изобщо защото се криеше за седмицата .Казваха ни го най-много за 3дни.Най-тъпото там е, че си 2ра смяна да 00:00 и на другият д
ен започваш от 07 :00 На работа първа смяна.Да не говоря че така като ми се паднеше ходех като пияна цял ден . НА работниците в склада им даваха карта Богат Беден заредена с 60 лв ,това означаваше че те са задължени да харчат определена сума във веригата им магазини.Един шофьор дневно изкарва смяна по 12 ч .А в повечето случай и в събота работят до към след обяд .Двете който се водят дъщери на г-н Красимир са много дръпнати жени .Когато реши човек да напусне винаги им одържат за нещо. Нямат кадърни служители.Те не са мотивирани да работят и да се развиват в работата си ,стоят си на едно място.Държанието им спрямо клиентите е ужасно,грубо,и винаги мислят че са прави ..Но аз не мисля ,че е така защото аз като клиент трябва да бъда информирана за цената на дадена стока ,която искам да закупя .Не може на етикета винаги да е по-евтина, а на касата да излиза по-високата.Срамота и позор. Не си чистят брак /плод ,зеленчук/ Вмирисан и загнил. В единия Богат Беден предлагат фреш.Пълен смрад .Не си купувайте! Касиерките са бавни и мудни . Случвало ми се е да има 15 човека на касата а 2ри касиер да не идва .Има много дупки в магазина както и е мръсно. Персонала е изнервен и груб спрямо клиентите си ,а всъщност ние им изкарваме заплатата.
Преди време отвориха заведение, мой приятели решили да отидат една вечер ,разказаха ми ,че там ,че уж правили италианско кафе ,и разни други италиански питиета .Казаха ми че изобщо не е това за което го предлагат .Предлагат разреден алкохол.Обко взето не работете там губене на ценно време и ще бъдете винаги без пари


настоящ служител

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-4
Потенциал
-4
Местоположение
1
Колеги
-3
Работна среда
-2

жалки са тия.....да

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?