Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Давитоз /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 29 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 29


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

На тия обявата има за "Офис организатор" или "Организатор документи" не слиза от сайтовете за работа. Последно даже и във Фейсбук пускат обяви. Сами си обяснете защо.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Кандидатствах за работа по тяхна обява. Става въпрос за Бургас. Извикаха ме на "интервю". Което протече по скайп. Разговарях с Тодор Тодоров. Изключително неуместно отношение. За пръв път попадам в подобна ситуация. Предложи ми заплащане, едно по документи и отделно в плик. Самото заплащане е смехотворно. Изисквания, които покривам. И като квалификация, и като опит. Въпреки това не получих одобрение. Пълна загуба на време и подигравка с кандидатите. Не оспорвам педагогическите качества на г-н Тодоров. Но личностните не одобрявам. Отговорни и сериозни хора, явно ни има за деца.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Доволен съм от обучението си, което включваше теоретична част, практическа част и изпит.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам да изразя възмущението си от център Давитоз - Варна и да предпазя бъдещите кандидати от загуба на време.
Кандидатствах по тяхна обява за "Организатор подбор на персонал". Въпреки, че прочетох негативните мнения тук, реших да им дам шанс, тъй като счетох, че когато един работодател прочете толкова негативни коментари би променил условията си. Единственото, което г-жата е променила е, че вече включва камерата си. Но май по-добре да не го беше правила.
Извика ме на "интервю" след попълването на този въпросник. Тъй като съм от друг град си уговорихме среща за следващия ден. При пристигането ми в центъра разбрах, че отново "интервюто" ще е по скайп. Госпожата, която го водеше беше облечена в анцуг!!
Що за неуважение към вашите кандидати показвате, освен, че не благоволите да ги уважите лично с присъствието си, а и ги викате от друг град, за да проведете 8 минутното си абсурдно "интервю" по скайп?? Можех и аз да включа скайпа си от личния си лаптоп без да пътувам, щом няма да е лично.
Имам големи съмнения, че изобщо търсите човек, като по-скоро ви е нужна само информацията от тези въпросници.
Единственото хубаво е локацията на мястото, но самата работна среда е повече от трагична. Не знам кой родител ще се съгласи детето му да учи тук. Затова и сигурно, когато влязох нямаше курсисти. И поради същата причина подозирам, че последните положителни мнения са писани от тях.
Никога не бих работила за вас!! (пиша с малко "вас", защото не заслужавате да е голямо;) Работодател, който не уважава служителите си в началото, няма да ги уважава и занапред. Загубихте ми времето.
Нека всички желаещи не се подлъгват по хубавия сайт и локация, защото това е единственото, което имат.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Служител съм в Давитоз ООД от 2012г. и за това време винаги съм срещала подкрепа и разбиране от моите работодатели, нещо повече работила съм рамо до рамо с тях. За разлика от повечето работодатели, чиято представа да ръководят е само да издават заповеди Вяра и Тошко са хора, които действат, те са работили и работят в офисите заедно с мен и колегите в останалите градове затова и задачите, които спускат са изпълними и с реалистични срокове, което е от огромно значение за нормалното протичане на работния процес. Винаги са ми помагали, когато не съм виждала решение без да ми се натяква, че това е моя работа, а не мога да я свърша. Постоянно се търси мнението ни за работата и се правят нужните корекции в организацията с цел подобряване на качеството на услугата и улесняване на офис мениджърите. Тук срещнах прекрасни хора в лицето на моите колеги. Работим в пълно сътрудничество, до такава степен, че приемам колегите от другите офиси за приятели макар и да не съм се виждала с някои от тях. Работата е динамична и интересна, запознаваш се с толкова много нови хора някои от тях са ти приятни, а други не толкова, но те пък те карат да усъвършенстваш комуникационните си умения. Работният ден протича така, че да не се налага да гледаш часа през 30 минути и да се чудиш, кога ще свърши, естествено, че ако някой очаква да седи и да си чопли носа 8 часа няма да му допадне динамиката, но такъв човек не ни е нужен, защото ние сме екип. По отношение на заплащането това може би е едно от малкото работни места, на който съм получавала възнаграждението точно на датата и в пълен размер. Почти 6 месеца съм в отпуск по майчинство и работата и колегите ми липсват макар, че се чуваме и виждаме.


бивш служител

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
-1
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Работих в център Давитоз като офис мениджър за 1г. и няколко месеца. Останах впечатлена от отношението на работодателите ми и от отношението на моите колеги към мен.Тази работа беше нова за мен (сферата)и както се знае във всяка професия има натоварване и препятствия, но трябва да си готов да ги посрещнеш. Аз ги посрещнах с лекота, благодарение на моите колеги, които бяха до мен по време на обучението ми и след това никога не са ми отказвали помощ, ако имах нужда от такава.А от страна на моите работодатели всичко беше коректно. Срещнах голямо разбиране от тяхна страна за някой лични неща, за което съм изключително благодарна!!! Винаги , когато съм имала нужда от нещо, било то за работа или за личен план ме посрещаше едно добро отношение, отговор или решение на всички мои въпроси или проблеми. Колкото до работата- ще се повторя "както се знае във всяка професия има натоварване и препятствия, но трябва да си готов да ги посрещнеш. " . На мен работата ми ме мотивираше да бъда по-продуктивна и да си поставям мои лични цели за деня. Всеки има различно виждане за работата си и за професията си. Лично аз идвах с голяма мотивация и желание за работа.

За годината прекарана на това работно място, мога да кажа само хубави неща. Не намерих само прекрасни колеги, но и приятели. :)


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
-1
Работна среда
-1

Здравейте,
Моето мнение като бивш служител никак няма да се хареса на ръководителите на Давитоз. Мога да се съглася с всичко казано тук... Но по-интересното при тях е, че не си дават сметка за грешките, които допускат с всеки един нов служител (текучеството на преподавателите е безспорно, но трябва да се знае, че същото на т.н. "Офис мениджъри", е не по-малко). Отношението, за което говорят на кандидатите преди да ги наемат, индивидуален подход и пр., не важат що се отнася до тяхното собствено, спрямо служителите в офисите. Освен, че предлагат обидно възнаграждение, очакват служителите им да са по минимум 10 часа дневно на работното си място, да си вземат работа за в къщи и с цялата си наглост - да им обяснят, че нямат право да си вземат отпуска когато им се налага, а когато те самите преценят. Ако евентуално някой устои на този тормоз и продължи да дава всичко от себе си, то неименуемо ще дойде момент, в който ще чуе думите "работата, която вършите двама души в този офис е предвидена за един човек!" Невероятно е как за толкова дълъг период не са успели да намерят човека, който ще може да върши тази работа сам...
Смея да твърдя, че е имало ситуации, в които ръководителите си "изпускат" нервите и държат тон, крайно неподходящ към служителите в офиса (включително и към мен е имало подобни прояви). Като цяло за тях служителя е роб, който няма право на мнение. Той е изпълнител, понякога на абсурдни задачи (като да направиш над 50 телефонни обаждания в рамките на ден, без да броим случайните обаждания от клиенти; като да те поставят в ситуация да разрешаваш конфликтни ситуации със съседите в кооперацията, които са наркомани).
Много може да се каже за Давитоз, но най-важното е, че рибата се вмирисва от към главата. Там е истината за некачественото обучение, голямото текучество и лошата репутация на центъра.
Не съдя преподавателите, които работят там. Те просто търсят допълнителен доход.. Но съветвам всички, които обмислят работа в офиса, да не се подвеждат по милия тон в началото, а при първи признаци да си дадат сметка "на къде духа вятъра".


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
1
Потенциал
-3
Местоположение
3
Колеги
2
Работна среда
2

И аз се чудех защо постоянно си търсят хора.Сега мога да кажа от личен опит. Момичета,които са офис сътрудници бяха много любезни.Обясниха ми,че от тези 100 лв. за 20 часа, се приспадат осигуровките и данъците и така си изчислих,че ще взема чисто 84,71 лв.Когато курсът приключи и отидох да си получа възнаграждението и след като се подписах на всички документ се оказа,че няма да взема сумата,за която съм се подписала,а по-малко защото трябвало да ми удържат и осигуровките за сметка на работодателя т.е. получих 73,26 лв.Когато им отговорих,че това не е законно и че не може да се подписваш,че вземаш една,а да вземаш друга сума и че осигуровките за сметка на работодателя се плащат от него,а не от работника. Обяснението беше,че и така можело само,че програмата не можело така да го направи. Как ще може като по закон не може? Ама виждате ли,като ви се обадим за втори курс през тази година тогава ще си вземете цялата сума от 100 лв.А ако не ми се обадите какво правим тогава? И така сами си преценете дали вашият труд,опит и квалификация заслужават заплащане от 3,66 лв. на час. И ако все пак решите първо си вземете парите и тогава се подписвайте на каквото и да било. Аз лично не бих желала да имам нишо общо с тях нито като преподавател,нито като курсист.


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-1
Работна среда
-5

5 лв. на астрономически час означава 3,33 лв. за учебен час от 40 минути или 3, 75 лв. за 45 минути. Като сложите авансов данък или други удръжки... получаваш "дръжки".


бивш служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
1
Работна среда
-5

Прекалено ниско заплащане. Но това не е най-големия проблем. Все още не ми изплащат възнаграждение за курс от 24 часа. Със сигурност не бих водила повече курсове при тях и Ви съветвам "Ценете труда си!". Лекторските часове в училище са по-добре платени /5,50 лв. за 45 минути/, а не 5 лева за астрономически час.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?