Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Браво Финансконсулт ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Браво Финансконсулт ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Първоначално искам да кажа на всички, които ще се позоват на мнението ми, че не съм имал трудови взаимоотношения с фирмата, затова поставям неутрални оценки, тъй като не мога да гарантирам как стоят нещата отвътре. Но мога да Ви разкажа как мина моето интервю.
Обадиха ми се по телефона да ме извикат за маркетинг отдела на нова нашумяла интернет медия, която бих могъл да представям. Зададоха ми час и ден, в който да се срещнем, а срещата се състоя в лоби бар на тукашен хотел. Посрещна ме приятен мъж, добре облечен, с благ характер, ненатрапчив и привидно приятен. Помоли да му разкажа малко повече за себе си, тъй като не е пътувал и автобиографиите на кандидатите са били твърде много. След 5 минутен монолог от моя страна господинът започна да ми представя фирмата, позицията, за която кандидатствах и съответно "работното място". Обясни ми, че фирмата е развита в цял свят, няма офиси, няма работно място, работи се онлайн, като е на "пирамидна" схема целият процес - ти привличаш някой, който ти носи комисион, който пък привлича някой, който ти носи пак комисион, но по-малък и т.н. и т.н. Обясни ми, че тяхната интернет медия включва социална мрежа подобна на Фейсбук ( но НЕ фейсбук, а по-добра ), сайт за колективно пазаруване ( подобен на Грабо ), сайт за музика ( като iTunes ), сайт за аукциони ( като eBay ) и сайт за отстъпки ( като CashBack ), момчето, което е основало компанията било от Словения, на 26 години и въвело в бизнеса около 6 млн души. Обясни ми как се печелят пари от всичко, но на комисион. Имаше непрестанни сравнения с Фейсбук, но не казват кой е сайта, който управляват, като в края на интервюто ( след около 20 мин ) ми каза, че е представил около 1% от информацията. Каза ми, че всички се изграждали като личности и печелели добре, директорът му е бил награден с Ролекс ( той и жена му ) и доживотни почивки всяка година до избрана от тях дестинация, поради успехите, които са постигнали. Каза ми, че той е човекът, който ще ми разясни всичко подробно, но тъй като това отнемало около 3-4 часа ще се случи в друг ден. Попита дали имам интерес, след което ми каза, че ако желая да присъствам и съм сигурен в себе си и в интересите си, трябва да заплатя входната такса от 10 лева, за да присъствам на събитието, на което ще разбера дали фирмата ми харесва или не. 
Всичко описано по-горе Ви го обяснявам както е, без да включвам лични наблюдения и емоции, но ако трябва да коментирам от своята гледна точка, смятам че това е една много стара, но явно носеща успехи, измамна схема. 50 човека по 10 лева = 500 лева за 1 ден за 1 град. Тъй като това беше загубено време, аз станах, качих се в колата си и си заминах, оставяйки "кандидата" след мен да бъде заблуден, че ще получи работа.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте бъдещи кандидати за работа.Искам да ви кажа и да разберете,че фирма Браво Финансконсулт ЕООД е една голяма измама.Не се предоверявайте защото няма никаква прозрачност и яснота-с две думи голяма измама.Коя сериозна фирма,та дори и международна ще ти вземе 10 лева за да ти кажат условията.То нали ние отиваме за пари да работим,а те искат да си платиш за да разбереш дейноста на фирмата.Който е наивен нека да иде,да му вземат 10 лева-след това за други срещи отново пари.И така докато ви дойде умът в главата и се осетите.Пример е това,че събират хората в хотел-това е за да могат след това да си платят хатела в който са.Бъдете умни и не се доверявайте. ПОЗДРАВИ


кандидат за работа

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Aбсолютни мошенници, бягайте далече от тази фирма! Ще ви вземат едни 10 лева (за този който е достатъчно глупав да ги даде) за да може по-късно баш мениджъра да ви разясни за какво става дума! А става дума за измама! Интернет платформа подобна на фейсбук, с виртуален магазин, игри, колективно пазаруване с отстъпки и др. Въобще манна небесна от виртуалното пространство събрано на едно място! И за разлика от лошия фейсбук, тук всичко ви се плаща! Някой ваш приятел играе - това ви носи пари, някой друг пазарува - пак ви носи пари, направо да се чуди човек какво да ги прави толкова много пари. ;) Въпросната апокрифна платформа (която иначе има няколко десетки милиона потребители в цял свят) остава в тайна! Поне докато не се срещнете с въпросния мениждър срещу 10 лева такса! Мислех, че подобни шарлатани отдавна са изчезнали заедно с пирамидите от 90-те, но явно има все още има някакви подобни жалки душици, които си мислят, че могат да лъжат хората на дребно!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?