ЛЕМ България ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Ул. Илиенско шосе № 8&markers=София,Ул. Илиенско шосе № 8

ЛЕМ България ЕООД

Е, нали щял да напуска фирмата? Или пък първоначално ръководството заради негативните коментари са решили някой друг да заеме мястото на Ева, но както знаем нито Иванка, нито Елка ще позволят това да стане. Затова са почнали здраво обработване на ръководството колко незаменим кадър е Ачо, за да го намърдат на мястото на Ева.

Ехо какво става нагласихте ли ангел на местото на ева а а ?

Благодаря за бързия отговор. Жалко за нея, добре, че скоро няма вече да бъде клъстърлидер.

Ами не, не е вярно. Всъщност 37 оператора саботираха клъстърлидера с подписка до общината и обещание че нищо няма да им се случи.

Имам едно въпросче, вярно ли е, че началник смяна си е позволил да саботира чрез оператор един от клъстърлидерите с обещание, че на въпросния оператор нищо няма да му се случи?

Странна фирма е ЛЕМ. Четири години подред празнува откриването на 31 октомври а петата на 11 септември :)

Тъй като все пак това е форум, в който хората които ще започват работа ще искат информация за фирмата,ще започна от там че относно работно време и заплащане всичко е коректно(ако нощните смени не са ви прблем). НО.
По отношение на упарвленския екип във така нареченото цехче е пълна пародия,като се започне от най-ниската степен началник - клъстър лидер ,който в 90% от случаите въобще не знае с какво се занимава ,да не говорим за нивото на интелигентност и грамотност.В крайна сметка се има очкавания или поне това са моите разбирания че като тип организатор на екип трябва да имаш базови познания за работа с машини и естеството на самия продукт.Отделно на ръка че масово нямат и основно познание на различен език от майчиния български.Не искам дори да коментирам че тези хора дори не знаят какво точно произвеждат и за какво служи то.
Относно следващата степен началник- тийм лидер,коментарът просто глъхне в потрес и срам.Убеждават те че ако имаш проблем веднага трябва да отидеш и да им кажеш,но след това,тази информация се използва срещу вас.ако не сте им човек,или поне лицеприятен,ви очакват големи проблеми и заяждания.
Дори няма да си направя труда да изкажа меннието си което се потвърди след х месеца работа във фирмата,за каква шуробаджанащина става на въпрос,кой на кой е човек,кой с кой спи,и пр.Което по никакъв начин не е в разрез конкретно с работата ми но за жалост се озовоах на грешно място ,по грешно време ,с грешни хора.
С две думи ако не си удобен на някой и ако не те харесат ,просто ще си намерят начин да те изгонят.
Хвърлят ти прах в очите че няма какво толкова да стане ,все пак който работи-той греши и vice versa,отдел човешки ресурси ти гарантира за безопасност на работното място ,също така и че имаш опция да се развиваш,сиреч ако не ти допада естеството на работа на линията на която са те сложили могат да те преместят,т.е. идеята е да запазят и обучат хората си на повече от една линия.Което мили драги са пълни глупости.В момента в който,се справяш добре,започва да има оплаквания от теб,защото както на всякъде има хора които искат да се бият в гърдите колко добър екип имат,това поражда конфликти в другите смени и така започва веригата.и рано или късно стига до твоя гъз.Тип:не се справяш,има оплаквания(защото видиш ли70 % от фирмата са бабички и не им се бачка,и когато ти си ефективен и си вършиш работата,си проблемен.)
Да се развивате във фирмата-забравете.Ще бъдете обвинени в нарушаване на вътрешния ред,а да имате късмета да сте със инженерно образовнаие-или ще ви правят на глупак,със гугу табелите им и различни геометрични форми наподобяващи кораби- така наречените инструкции или ще бъдете обвинени че лапате на някой.Няма значение кой пол сте.Цялостна практика във фирмата е -няма работа-гониме персонал,след х време има работа-наемаме пресонал.Защото просто така ни е по удобно.Ако имате "късмета" ваше приятелче да ви вике във фирмата,със уговорката че е стабилно и сигурно предприятие,недейте.Капан е.
Като заключение мога да кажа че станах свидетел на какви ли не ужасяващи обвинения,които дори не бяха доказани,в рамките на 20 дни уволниха "по взаимно съгласие" над 7 души някои от тях с различно ниво на пост и опит във фирмата.Така че помислете си добре дали искате да се продадете за х00 пари ,което дори не гарантира работното ви място и достойнството ви!

Работя от не малко време,аз нито съм имал пререкания с някой нито скандали.Вече се прекалява.Ака сте толкова недоволни имате решение на проблема-вървете си.Има доста проблеми и недомислици в производството така е,Но в коя фирма има пълно щастие!В крайна сметка всички сме отишли за заплати а не да се прегръщаме. Най-важно на този етап е да потръгне отново работата и да не се налага хората да почиват когато те не искат.

Втори етаж не работи хората напускат други са в принудителна отпуска на едни платена на други неплатена пълен цирк ВЕРКЕ МАЯ ДЕНКО сигурно КЛИЕНТА ТАКА ИСКА МАМАТА ВИ МРЪСНА И ТОА ПАРЦАЛ НИКОЛ СИЧКИ СТЕ ЗАБОКЛУКА ПАРОДИИ ПЪЛНИ СТЕ

Ей ще се пръснете от яд хах много ясно само кражба в тая фирма тя нищо друго не заслужава яд ме е че сам откраднал толко малко (само няколко кутий за обувки пълни с инструменти) за времето за което работих браво деси само така жалко че са те хванали