Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Хепи Трейдинг ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Хепи Трейдинг ЕООД

Напишете мнение
5 0 0
0 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


кандидат за работа

-43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-4
Работна среда
-4

Матилда е описала точно ситуацията с г-н Иван Иванов.Още като се разбере къде ще е интервюто и ми става ясно що за фирма и работа.Не се подлъгвайте на сладките приказки.Всеки нормален човек би го надушил още в самото начало.


кандидат за работа

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Поредните амбулантни търговци! Отново "обещаващи" доходи - работа на процент по пловдивските улици в студ и пек. Продажба на чорапогащници чрез фирма, която забележете, дори няма ОФИС,  а те канят на интрвю в някаква махленска кръчма. Господина провеждащ интервюто не спира да те убеждава, колко много пари ще изкарваш, но всеки с малко мозък и логическа мисъл би успял да се сети, че не може да продаваш чорапогащник за 16лева, чиято реална цена е 80 ЕВРО! Говори ти за приложна психология и ти обеснява, че никой не е запознат с този метод на обучение в България. Като му покажеш, че си малко по-умен, започва да се държи откровено грубо с теб, защото явно усеща, че си надушил, че нещата не са толкова прекрасни, колкото се опитва да те заблуди. Е, да ви кажа честно, макар да се изкара спец в приложната психология, не успя никак да ме убеди в тези неща. А да и ако се разровите малко из чичо Гугъл, ще видите, че срещу фирмата са водени дела! И ако някой се чуи - абе ВЗЕМАТ ВСЕКИ, който налапа въдицата! Успех :)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?