Бурев ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Бурев ЕООД

Работя за Бурев ЕооД ,в магазин Мания в Младост 4 като продавач консултант. Искам да кажа ,че съм много доволен от колегите си , от управителката и от Г-н Бурев. Изключително толерантни и коректни хора с които ,ако имаш минимално възпитание поне, се работи много лесно! Разбирам ,че има хора които смятат,че работата е много лесна и ще си клатят краката по цял ден, и н всичко от горе ще им се плаща за това ,че и ще ги хвалят - ( Е , брав,че си клатиш кратака и ти е кисела физиономията)- Къде дават пари за такава работа бе хора ?! ... Истината е ,че всичко зависи от възпитанието ,целите и възгледите ти. За мен работата е ,забавна интересна - не минава ден без някоя комична ситуация която ти държи високо настроението през цялото време. Да, има и трудни дни . Навсякъде ги има. При Бурев можеш и да се развиваш. И те обичат такива хора - които се развиват . Лошо отношение не съм видял до сега нито от колегите ,нито от управителя нито от шефа - към никого. Ако повечето хора бяха като екипа в Младост с който работя бизнеса в държавата щеше да е на много високо ниво - имайки в предвид колко лошо е обслужването на повечето места. Успех на всички !

Фирмата е уникална. Харесвам приятелското отношение на всички колеги независимо на кое ниво са в йерархията и динамичноста на работата.Страхотно е, че докато работиш се забавляваш и имаш възможност да научаваш всеки ден нови неща и да развиваш себе си ,а на края на месеца получаваш една конкурентна заплата.

Всеки уважаващ себе си човек не би започнал работа в такава фирма, аз лично при първа възможност бих напуснал.Работата е много, заплащането малко, а отношението на по-висшестоящите под всякаква критика