Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

РиМ Констръкшън /img/frontend/nomap.png"

РиМ Констръкшън

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


настоящ служител

-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
-4
Колеги
5
Работна среда
-5

Здравейтеее, днес разбрах, че тази така наричааща се "фирма" е публикувала нова обява отново за територията на град Пловдив. Пращам ви част от текста, в който, искам да подчертая няма нищо вярно. Нито заплащането, нито възможността за развитието, нито корпоративните клиенти, нито коректността -  доход над средния за страната, -възможност за кариера, коректност от наша страна, - постоянен контакт с корпоративни клиенти( голям смях, магазинерката долу в копа ако е корпоративен клиент аз съм трамвай...) Придържам се към коментара на другото момиче, НЕ СЕ ЗАЛЪГВАЙТЕ ДА ХОДИТЕ НА ИНТЕРВЮ И ДА РАБОТИТЕ ЗА ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ !!! Име на фирмата "Р и М Констракшън ООД" .


кандидат за работа

-32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

Здравейте. Всичко , което ще кажа за фирмата знам от моя позната. Аз също исках да работя там, но след като ми каза всичко това се отказах... Не казвам, че са лъжци или нещо подобно, просто са некоректни и меко казано обичат да използват хората за по няколко месеца и след това да ги заменят с други. Фирмата се занимава с препродаване на продукти за почистване...Взимат ги от някъде и тук ги продават на безбожно скъпи цени...около 25-30лв бройката, като 5 лв остават за теб.Отиваш на интервю и не ти казват нищо за заплата, ти ако решиш да попиташ ти казват 400 лв твърда заплата +5лв на продадена бройка, както си е. След като започнеш да работиш разбираш, че сам си плащаш бензина, където и да ходиш и се надяваш шефа да ти даде някой бонус от 10 лв, защото повече от 3-4 бройки на ден едва ли можеш да продадеш на тези цени и се оказва, че нямаш твърда заплата, а работиш за толкова колкото си изкараш... ако продадеш за този месец 42 продукта всеки от които за по 25 лв, за теб остават 5 х 42 = 210 лв чиста заплата за месеца...Другото, което е, че договорите са на 4 часа , а за 8 не иска и да чуе... А това че се работи по 10-12 часа на ден него не го интересува. Важното е да те изцеди за 2-3 месеца и после пак ще си намери кой да му работи за 200 лв на месец... Това е за сега , като разбера още нещо ще добавя. Надявам се да съм била полезна.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?