Тошеви село ТРУД(пловдивско) /img/frontend/nomap.png"

Тошеви село ТРУД(пловдивско)

Хора,не се лъжете да работите при тези мошеници!Тяхното високопарно слово няма нищо общо със реалността.Много са зле и условията и заплатата им,а и лъжат и се бъркат в личния живот на служителите си с цел облага.Нисши висшисти това е определението,което мога да дам за тях.Не си губете времето с тях.

Фирмата е много добра. една от малкото с отношение към човека. Наложи се да напусна, защото отивам при жената в Германия, но съм доволен. Тия дето са писали долу, явно не са били нещо наред. в тая фирма се цени персонала, даже шефа е много готин. Ако си дойда от гурбет по-рано пак ще ме вземат.

фирмата е направо абсурдна.всяко нещо което е написано по горе е вярно.не се занимавайте с доказани мошеници.няма да изброявам колко абсурдни ситоации има там .младия шеф е напълно не компетентен човек а този ,който е началник цех го водят не дипломиран инжинер .нямам си и на идея какво значи това та той е на 50 години .като цяло фирмата не е за квалифициран песонал.наистина не дават това което сте договорили при постъпването ,поне не го дават на първия месец но това на интервюто няма да ви го кажат .прават инструктаж за абсолютно всичко ,което е адски дразнещо ,не диполомирания инжинер много често исползва думата таковата и после ти държи сметка защо не си свършил дадена задача .отностно инстроменталната екипировка като цяло -под всякаква критика .всичко се побългарява.най важното нещо е ,че след една седмица там малкия шеф идва при вас и ви казва ,че най добре е да не ви обвързва с договор -няма да видите такъв ,когато дойдат проверяващи ви карат да скокнете оградата в съседната фирма

става въпрос за фирма намираща се на територията на село Туд.тя е единствената такава.Няма да споделя мнението си защото може би няма да бъде прието от модератора за въпросната фирма.Просто ще, опиша подробно условията на труд.
1 договаряте една заплата не я получавате ,казват ви ,че такава била политиката на фирмата в деня на получаване на заплатата .може би ,ще вземете на пловина от това което сте се договорили.във връска с това моето мнение е ,че ако не ви трябват пари на момента не ходете там.все пак всички отиваме да работим за нещо си.
2 ТАМ ПОЧТИ ВСИЧКИ РАБОТЯТ БЕЗ ДОГОВОР ,ЯВНО ИМАТ СПОРОЗОМЕНИЕ С ТЕЗИ,КОЙТО ПРОВЕРЯВАТ.ТЕЗИ ,КОЙТО ПОСТЪПВАТ ДА НЕ СЕ НАДЯВАТ В ЛИСКИТЕ 6 МЕСЕЦА ЗА ТАКЪВ.

3фирмата пести от всичко ,инстромент,дрехи обурудване .работата е 70 процента пълна хамалогия .
4 неквалифициран персонал има ъправленски функции ,дори и да сте много добри в работата си те ,ще ви инструктират и обучават за най елементарни неща от рода на как се пали резачка ,как се завива болт или пък забива пирон,как се минава през вратата .как да си сложите инстромента .пародията е пълна .
6 в заключение бих казал ,че надали някъде във пловдив има по некорекна фирма от тази ,вие си знаете как ,ще постъпите но ако имате алтернатива дори за по малко пари но дасте на договор не ходете там няма никаква почва за развитие .та, деградацията е пълна .