Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

СИТИАРТ ПРОПЪРТИ ЕООД /img/frontend/nomap.png"

СИТИАРТ ПРОПЪРТИ ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 11 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 11


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Познавам Стоян Христов отдавна и поради това искам да го представя във една друга свтлина.Това че във момента има известни тудности не трябва да умаловажава или изтрива факти и събития от един предишен период на просперитет.Той е помагал всячески на хора в затруднения и е един от ктиторите на няколко православни храма и параклиси, а това не може да направи един лош човек.Колкото до самият квартал св. Стефан истината е че това е едно много красиво място за живеене и причината за това е единствено ТОЙ със неговото усещане за красота и неговите дарения. Може още много да се напише но ще завърша с това че не трябва да умаловажаваме и забравяме добрите дела.


-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

До тук чета само общи приказки, само не знам как Ви плащат :на дума или на изречение , за да пишете неща които нямат нищо общо с истината. А относно клеветата давайте смело , но напишете и името на частният съдебен изпълнител, който Ви взе офиса, името на юристите на Първа Инвестиционна Банка, името на синдика и имената на клеветниците от Агенция по вписванията, на чиято страница всеки , който иска иска може да влезе и да види всички документи свързани с несъстоятелността на "Стенстрой Инженеринг" ЕООД и отчетите на "Ситиарт Пропърти" ЕООД с размера на задълженията и на загубата.А да не забравя и името на инспектора по приходите, който запорира сметките на фирмата. Големи клеветници са и от Инспекцията по приходите, но да не продължавам, че имам да се занимавам с реални неща , а не с химери за бъдещи къщички в химерен комплекс.
Тогава ще видим , кое е клевета и кое не.
 


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Към "щастлив бивш":
Отново обръщам внимание за целите и задачите на тази страница.
Смятам, че човек в житейския си път неминуемо се сблъсква с трудни моменти:загуба на близки хора, на работа и тн., но въпреки тези обстоятелства всеки следва да гледа напред в живота и да се опитва да се справя с препятствията, които се изправят срещу него.
Считам, че когато 'щастлив бивш" или друго лице, бъде уволнено от работодателя си, тъй като е злоупотребил с доверието му най-малкото нещо, което трябва да се опитва да направи е да дава гласност на личната си некадърност, нелоялност и алчност.
Тъй като като в тази страница заставам с името и авторитета си-граден не една или две години, то моля "щастлив бивш" също да напише своите и ако желае да сподели причината за непрестанните си  професионални несполуки, то моля да е откровен и да ги напише.
Нормално е "щастлив бивш" да е недоволен, но това се дължи изцяло на неговата трудова дисциплина. Естествено е, когато си злоупотребил с нечие доверие след това дане успееш да си намериш работа.


клиент

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Много ми е интересно този "щастлив бивш" защо се крие. Като пише с конкретни имена, защо не си напише името, като ще се свалят картите, нека се свалят всичките. Колко години е работел този служител и на какво позиция и какво лошо е видял, за да бълва толкова злоба и най-важното защо си е тръгнал. Щом така може да се опетни едно име от някой си, който се крие, ще посъветвам Стоян Христов да публикува името на служителя и да напише всъщност какви вреди нанесе той на фирмата, за да знаят бъдещите работодатели, какво ще си навлечат на главата, ако се излъжат и го вземат този "щастлив бивш". Би било хубаво да се заведе и дело за клевета, та да видим как ще докаже всичките написани глупости.


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Който твърди, че фирма "Ситиарт Пропърти" ЕООД има красив офис, просто не е посещавал фирмата от м.Септември 2013г. когато Стоян Христо и Нели Владимирова бяха извадени от красивия офис от съдия-изпълнител. Останките от фирмата се пренесоха в къща на груб строеж - без вода, ел.енергия и тоалетна - всичко това  е новият "красив" офис .
На господина от "юридическият отдел отговарям , че такъв отдел никога не е имало". Ако същият господин е юрист , в което искрено се съмнявам, би трябвало да знае, че юристите работят с документи, факти и доказателства. И ако всичко, което аз твърдя може да се докаже, то неговите впечатления за това колко "добър" и "красив" е Стоян Христов,са впечатления получени на маса след няколко чашки алкохол.
Единственото , в което е талантът на Ст.Христов е да фалира фирми, както се е случило със"Стенстрой Инженеринг" ЕООД. Ако г-н "юриста" се съмнява и в тези мои думи, да се обърне към юристите на Първа Инвестиционна Банка или към синдика на дружеството. Може да попита например синдика на "Стенстрой Инженеринг" ЕООД относно заведените от него дела за прогласяване за нищожни на сделките с недвижими имоти, с които са се опитали да увредят интересите на банката кредитор.
А за всички , които ще постъпят на работа в "Ситиарт Пропърти" ЕООД - не очаквайте заплати, освен ако не сте брат, снаха, син, дъщеря, племенник,чичо, братовчед, баджанак или друг роднина на Стоян Христов. Цялата фамилия е тотално фалирала и ще трябва да работите благотворително.


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Във връзка  с отправените обвинения по отношение на посочените физически и юридически лица, мога да кажа с категоричност, че са неоснователни. 
Познавам лично господин Христов от няколко години, а това, което мога да кажа във връзка със служебните ми отношения с него е, че е изключително коректен човек, винаги проявява разбиране към своите служители, отнася се възпитано и с уважение към всички-не само с клиентите на фирмата, но и с персонала, който работи за него.
От няколкогодишната ни рабoтa заедно, съм се убедил, че коректността и доверието между работодател-служители, респективно клиенти на фирмата е изведена на първо място и именно те са в основата на успешния бизнес модел.
По отношение на качеството на строителството, за което е била ангажирана фирмата-препоръчвам, който оспорва високото качесвто на предоставяните услуги, да отиде до някой от завършените обекти на фирмата и да се увери с очите си. Построеното от фирмата се отличава с високо ниво на качествено изпълнение, което в зависимост от конкретното възлагане на клиента, може да е луксозно с включени по-високи по стойност елементи.
На последно място, бих обърнал внимание, че тази страница е предназначена да предостави обективна информация на търсещите работа, а не да се излагат лични, субективни оценки на работници/служители, на които е прекратено едностранно трудовото им правоотношение от страна на работодателя и то изцяло по тяхна вина.


клиент

35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
0
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Току що приключих сделка със "Ситиарт Пропърти". Изненадващо красив офис и изненадващо добро съчетание от коректност и професионализъм. Да, това може да се случи и тук. Не всичко в България е лошо.


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Чета мненията на "Ангел Стаматов" и "Елена Петрова" и се чудя , защо ли никога не съм чувала за тези хора. На г-н "Стаматов" обръщам внимание , че "Сграда " се пише с буквата "С" , а не със "З", това се учи във втори клас, от всички които са ходили на училище. Това е показателно за цялостната компетентност, както на вече споменатия Стоян Христов, така и на всички неуспели и недоказани , в нито едно поприще в професионалната сфера хора, с които той е заобиколен. За годините работа в "Ситиарт Пропърти" ЕООД няма нито един нов клиент, а някои от собствениците на терени в квартала избраха външна фирма за изпълнител - може ли да познаете защо?Няма друг наричащ себе си "Бизнесмен", който да иска заем от контрагентите си, някой му дават , но само срещу подписването на запис на заповед, защото ги е страх , че няма да си получат парите, а други директно му отказват , заявявайки му в очите че знаят , че няма да си получат парите обратно. След описвате го като "много добър човек", но не отричате за запорираните сметки, за конфискуваните имоти, за необслужваните кредити и лизинги, за това , че в цяла Банкя няма магазин за строителни материали, в който като чуят името на "Ситиарт Пропърти" ЕООД - първо искат парите и след това дават материалите, защото няма търговец, на когото да не се дължат пари.  Големият "мъж"и "бизнесмен" Стоян Христов се кри като мишка, когато съдия-изпълнител  описваше вещите в офиса на фирмата и не смееше да се приближи , а нахлупил черна шапка и с тъмни очила обикаляше наоколо и само звънеше да пита как се развиват нещата. Колко предприемачи и бизнесмени познавате, на които им спират телфоните и ел.енергията за неплатени сметки. Ако не знаете това е нещо обикновенно за горецитираният субект. Повече не ми се занимава с тази тема, на Стоян Христов препоръчвам да започне да започне да се занимава с нещо подходящо за възрастта му- кулинария или градинарство, бизнеса да остави на млади, ерудирани и смели хора.


клиент

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Познавам Стоян Христов от много години и съм ползвал услугите на фирмата многократно по различни проекти и искам да кажа, че до сега е бил изключително коректнен и точен. Казвам това по повод гнусните лъжи, които са написани от бившата служителка на фирмата. Всеки който желае може да отиде и да се увери какви прекрасни згради са построени в комплекс "Св. Стефан" и ако всичките лъжи написани от бившата служителка са истина, съгласете се, комплекса нямаше да съществува и да продължава да се развива.


клиент

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

 Щастлив служител ли? С толкова злоба как спи този човек?  Не знам как си ляга, той си знае, но това няма грам истина. Аз познавам Стоян Христов, а и доста хора около мен го познават и искам да кажа, че толкова лъжи на едно място не съм виждала. Водила съм клиенти, един от които вече живее там, в прекрасна къща, която Стоян му построи. Мнението ми, а и на всички около мен е, че няма толкова хубав и подреден квартал в София. Всеки, който има желание може да отиде, да го разгледа и да се убеди сам.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?