Подробна оценка от Tomas
агресивен recruitment, обещаните условия не се спазват
нестабилност, няма опции ако приключи проекта
няма опции за развитие в други проекти, в България работят с HP
нулева комуникация с мениджмънта
Подробна оценка от Търсяноваработа
Не започвайте работа към фирма Соитрон в никакъв случай. Най-малко половината настоящи служители си търсят друга работа. А причините са това не са 1 или 2. Ще започна с шефовете - много началници много нещо и от Соитрон и от ХП, но когато стане дума за отговорност на работодател към служител се оказва, че всички бягат! На второ място абсурдните споразумения за лоялност и конфиденциалност, които всеки служител е длъжен да подпише. Съдържанието на тези документи е пресилено и доста озадачаващо. Твърди се например, че нямаш право да споделяш с никого какво работиш.... По този начин Соитрон си запазват правото да глобяват служители и бивши служители с колосалните 10 брутни заплати ... След това екипът: беше ОК доскоро, но сега офисът е доминиран от пликоумни малки момиченца, които се задяват с шефовете и идват пияни на работа!
има ли смисъл да се кандидатства в тази фирма, ако вече работим за ХП?
Подробна оценка от Иван Петров
Адски несериозна фирма,обърнете внимание на HR отдела си и по специално на г-жа Виктория Петрова.
Подробна оценка от Благой
HR-ката забрави да ме информира за интервюто. Какво повече да коментирам за серозността на фирмата.
Подробна оценка от Smita
Фирмата е точна и няма никакви такива уж се представяли за партньор на HP, ама уж не точно и тн. Соитрон в момента работят само с HP и другаде няма акде да назначат хора на този етап. Офиса им е приятен и спокоен, въпроса е че зависмост от позицията и HP manager-a, може да сте в HP сграда, home offcie или Soitron office. Каква позиция ще почнете от предлаганата и дали зависи от вас и от тях разбира се. Заплащането за България е добро, поне в отдела за който аз говоря. а Разлика от другите две основни агенций за hr услуги партниращи с HP, тук не ти дират огромна част от заплтата като Адеко, кадето може да ви чукнат с до едни 40%.
Подробна оценка от озадачен кандидат
HR-ката забрави да ми каже кога ми е интервюто, но го представила, че не съм отишъл.
Иначе обещават над 2000.
Подробна оценка от кандидат
HR-ката забрави да ми каже кога ми е интервюто и после се покри като е казала, че не съм отишъл.
Иначе обещават заплати над 2000.
Подробна оценка от Лора
Здравейте, някой може ли даде актуална информация за компанията? Какво е нивото на сигурност? Условия за работа? Интересувам се главно от проектите им с НР.
Подробна оценка от Кандидат
Можете ли да дадете някакво актуално инфо? Реални неща ли предлагат, или мамят хората?