Стоилов и Ко /img/frontend/nomap.png"

Стоилов и Ко

Ето начин как да си докарате малко странични доходи
Плащат с биткоени
Аз си докарвам по 0.1BTC всеки месец

клиент

Не си губете времето да кандидатствате в тази умираща фирма . Експлоатация и никакво заплащане е най малкото което ви очаква !

Кандидатствам за работа там. Някои знае ли какво е заплащането, смените?

клиент

Категорично подкрепям мнението че служителите в търговския отдел не разбират защо са сложени на тази позиция.Все още незнам как въобще съществува тази фирма.

клиент

Всеки има право на мнение и с моето не ангажирам никого.По-скоро е като препоръка към фирмата.Мениджърките в офиса на фирмата са некомпетентни и не успяват да убедят клиента за продукта който предлагат.Приличат на продавачки от квартален магазин-скучни и отегчени.Тази професия наистина не е за всеки.Може би заплащането не ги стимулира.Поразворих се из разни форуми и мисля, че сме единодушни с доста клиенти за тази фирма.
Лично аз съм чул много добри отзиви за офис-служителките на Камакс.
Затова конкуренцията стимулира.Явно от Камакс умеят да подбират персонал.Много жалко, че сме в Европа, но някои ръководители са останали в миналото.По служителите в една фирма се разбира и какво може да се очаква от самата фирма като услуга.

клиент

За фирма,в която цари посредственост и експлоатация на човешки труд с мизерно заплащане и нулево уважение към работниците или добро или нищо!

Тука могат ли да се дават положителни оценки или се постват само отрицателните мнения??

Четвърти път пиша и не се публикува????

Мизерно заплащане и големи претенции спрямо работниците! Типичен пример за сива икономика!

клиент

Не се занимавайте да кандидатствате там само ще си загубите времето ,а дори да отидете ще се разочаровате сами , пълен потрес и управа и пари и работно време да не говорим за напрежението което има !!!

Изчетох всичко и разбрах, че това не е моята фирма. Мислих да кандидатствам за работа там че скоро имаха обява , но явно след прочетеното няма да стане. Не заслужава да си губя времето и нервите за много труд и мизерни пари.