Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Мак ООД / хотел Мак, к.к. Златни Пясъци /img/frontend/nomap.png"

Мак ООД / хотел Мак, к.к. Златни Пясъци

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
2
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
-5

Здравейте,
Искам да предупредя всички за фирмата МАК ООД, Варна. Назначиха ме преди 6 месеца, на интервюто ми се обеща кариерно развитие, процент от продажби, хубави осигуровки. Обясни ми Сефан Иванов - сина на шефката, че фирмата е млада, но ще се разрастне в рамките на година. Обещаха ми се комадировки в Сл. бряг, Русия, преместване в нов голям офис, т.к. в сегашния им офис нямаше място за мен, дори казанчето на тоалетната перманентно беше развалено, нямаше крушка, това така и не се оправи (смени се само крушката). Почнах да работя и бях много развълнувана, докато не разбрах естеството на работа - въвеждаш данни на хотели. Това е всичко! Моято диплома е английска и исках да натрупам опит в тази сфера, да не говоря за заплатата, която беше смешна - 450лв. Бяхме се разбрали първите 3 месеца да работя за 450 лв, а на 4-тия месец да ми вдигне заплатата на 650лв. Винаги заплатата ми се бавеше,но получвах какви ли не комплименти, че съм най-добрата, специална съм, супер си върша работата, докато не дойде време да взимам "голямата" заплата. Тогава всичко се промени, дори когато Стефан (маминото синче) говореше с мен, не ме гледаше в очите. На 5ти ноември му звъннах да напомня за остатъка от заплатата си, той дойде на другия ден и ми даде с 50 лв по-малко, с извинение,че сме се били разбрали на интервюто за 600 лв, не за 650лв. Аз разбира се реагирах и това доведе до прекратяване на договора ми, след което ми беше казано, че Стефан не бил доволен от работата ми. А правя точно 6 месеца на работа, толкова ми и беше договора, от самото начало е бил наясно с намеренията си. Била съм вкарала само 200 хотела, а това, повярвайте ми, си беше постижение, като имаме предвид, че нито 1 хотел не иска да работи с тях. Дори не дойде да ми каже в очите, че ми прекратява договора, а прати счетоводителката, която ме предупреди каква фирма са преди 3 месеца, но все пак реших да им дам шанс и мислих,че ще работим. Тези панаири за 50 лв бяха жалки, жалък ще си остане и той. А споменах ли, че държат хотел Мак в Златни? Правете си изводи сами.
Съвета ми като изпатила е да не започвате никакви съвместни отношения. Заплататите са малки, а и никога навреме. Самия Стефан е доста неграмотен, всички във фирмата му се смеят. Срам! Нито ме командироваха, нито офис видях, нито пари. А и казанчето така си остана. 
Днес аз се радвам, че вече не съм част от тази "туроператоска агенция", която няма нищо общо с туроператорски дейности. Резервация за хотел направих единствено аз за мой приятел. Други резервации не се осъществиха. Е , научих си урока, дано да помогна и да предотвратя бъдеща несправедливост. 
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?