Кристина Арт ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район Слатина, Квартал ХРИСТО СМИРНЕНСКИ, бл. 43, вх. Б, ет. 1, ап. 24&markers=София,Район Слатина, Квартал ХРИСТО СМИРНЕНСКИ, бл. 43, вх. Б, ет. 1, ап. 24

Кристина Арт ООД

Лоша работна атмосфера и доста напрежение създадено и от колежки и от работодател. На шефката й доставя някакво удоволствие да вика и да стресира хората, които работят, смятайки, че по този начин работата ще върви успешно. Нито е професионално, нито е етично. Не сме й дошли вкъщи да я молим за услуга все пак.Стремежа й към перфекционизъм е неоснователен - не се допуска да сбъркате и точка. Изисквания като за в Министерство, а заплащане като за хигиенист.

Нищо положително не може да се каже за тази фирма. Работодателите Людмила и съпруга й са от този тип, дето все трябва да им съчувстваш, че няма работа, едва ли не работят на загуба и те се лишават от нещо за да ти платят заплатата. Тук е момента да им задам въпроса Като толкова не върви, защо не затворите и не приключите? На такива бизнесмени като тях съм се наслушала.Все няма пари, а иначе живот живеят, като дойде време да се плаща, ох колко им е трудно. Изкуствени драми, никому ненужни. Изисквания без покритие.Нечовешко работно време, защото все пак и ние имаме дом и семейство, на всеки празник там за все същите пари, никакви бонуси, а отношението под всякаква критика. Дай на прост човек малко власт и му гледай сеира.

Стойте далеч от тази фирма и този щанд прословут, освен ако не сте мазохист.Хлевоуста шефка, надменни колежки, абсурдни изисквания, страшен негативизъм, смешна заплата....Бягайте от предложенията за работа от тях иначе ще си намразите живота за отрицателно време. Там е нещо средно между кокошарник и змиярник.

Изключително некоректни работодатели, които смятат, че щом подхвърлят по някой лев джобни ( защото няма по-точно определение за заплащането) хората ще кротуват и ще седят.Колежките са самозабравили се момичета, които приемат щанда за бащиния. Между тях самите е борба за надмощие коя да се хареса повече на шефовете за да вземе накрая 20- ина лева повече. Шефката честичко звъни да подканя да повишим оборота, за да не ни е скучно и е доста педантична по отношение на правописа, нищо, че сайта на фирмата kristinart.com изобилства от несвързани изречения и правописни грешки всякаш го администрира третокласник.Веднъж допуснах грешка само в една буква на отчетния лист и после коментари, ехидно присмиване...Чудо.Клюките и интригите са на почит.Тук не е за хора, които търсят дългосрочен ангажимент, неслучайно се сменят като на автобусна спирка.

Всички изписани по-долу коментари са абсолютна истина за жалост на всички нас, които сме работили там.Отношението е ужасно, а заплащането е ниско особено за работа на 12 часа в мол.Още преди 10 години стартовата заплата по моловете на продавач-консултантите беше 750 лв + %, а тук към настоящия момент е 600лв + 3% от оборота. Както и да върти и суче Людмила Нацкова това е факт. Дали ще напише 600лв +3 % или 40лв/ден + 3 % е едно и също,тъй като работейки в мол Скай сити 2/2дни, месечно ви се връзват 15 работни дни.15 дни умножени по 40лв прави 600лв, а на 100лв оборот 3% са 3лв.Това значи, че за цял ден висене затворени по 12 часа може да получите 3 лв %!!! Там много рядко се правят високи обороти нищо, че по обява заплащането уж достига 1100лв. Дали ще ги получите в годината веднъж или 2 пъти е много относително и несигурно. Докато аз работех до скоро оборотите варираха от 100 до 500лв, като и тези 500 лв дали се правят 3-4 дни в месеца. Не вярвайте на големи фалшиви обещания за заплащане, това не зависи от уменията толкова, колкото от контингента и броя клиенти, самата стока също. Всички знаем, че Скай сити мол е квартален мол в Слатина с ограничен брой клиенти и не е чак толкова широко посещаван, така, че не може да се разчита на кой знае какви приходи.По празници, а и в някои делнични дни все едно бомба е паднала - няма хора. Фирмата има някои постоянни клиенти, но и те са се поотсяли с годините и нищо не е каквото е било.Рядко има нова различна стока, дозарежда се каквото е свършило, доправят се едни и същи бижута, почти няма стока за млад човек, освен медалъони с кристали Сваровски от 15 до 25лв, друго всичко е за дами на възраст от 50г нагоре, нищо лично към тези жени, но малко от тях могат да си позволят перли за по 250лв - 500лв.Няма ясна концепция, шефката иска да хване и млади и стари, но така не се прави.Щанда изглежда наполовина с по - класна стока, наполовина с евтина стока.Представете си един магазин наполовина китайски да не кажа Илиянски стоки , а в другата половина бутик. Грозна история, но това е до манталитета на собственика. Оправданието е, че търсенето е такова, но и предлагането налага клиентелата.Всичко това с честото нарушаване на графика по ред причини, особено, че едната колежка е с малки деца, отпуски или не дай Боже да се разболее някой и като добавим и по някоя изцепка на шефката, дава пълната картина там. Преценката оставям на Вас.

В тази фирмичка работят точно 3 момичета на кръст и шефовете Людмила Нацкова и мъжа й, но естествено тя дърпа конците на всичко там става каквото тя каже. "Великата" шефка е една злобна и истерична рускиня, която се интересува повече от личния ви живот, /който след това обсъжда с колежките,/ отколкото от вашите умения. Изказва се доста неласкаво за хора, които отдавна вече не работят за нея.Просташките й крясъци са сравними с тези на овчар или каруцар.Никой няма право да ви вика като на животни от зоопарка, независимо какви грешки сте допуснали. Доста често тя си позволява да вменява вина на хора , които изобщо с нищо не са допринесли за даден проблем.На крива ракета космоса й крив.Не си губете времето с работодатели, които могат да ви предложат само главоболия и нерви за това, че ги търпите и им робувате срещу нищожно заплащане.

Едва 2 седмици след като започнах работа в Скай сити като продавач-консултант разбрах че трябва да продължавам да си търся работа. Не започнах с такава идея и нагласа но не е нужно човек да работи там години за да разбере случващото се. И тъй като търсенето на работа отнема време неусетно стана един месец откакто работя там и напрежението взе да нараства. Критики и подмятания от колежки,не закъсняха и присмеха и крясъците на шефката и аз се принудих да си тръгна. За времето през което бях там разбрах, че условията бързо се променят от към работно време, работни дни без почивка и дори вариант за работа на морето.Обичам нещата да са точни и ясни от самото начало за да няма недоразумения после, но такъв ми бил късмета.Сериозна работа с несериозни хора не става.Хем да има кой да работи и да сменява колежките, хем да му се качват на главата , да дава смени за отпуски, понякога да работи повече от 2 дни по 12 часа , но и да мълчи и да се съгласява със всичко.По-точно да бъде безгласна буква. Тук нормален човек не би издържал повече от месец. За шефката всичко нормално е ненормално и обратното. На нея просто й доставя удоволствие да се заяжда с хората, да бъде център на внимание, да я слушат с отворена уста и да й се възхищават. Живее в някакъв собствен свят различен от действителността. Лично аз съм чувала доста груби думи от нея, а понякога дори нелепости, хващала съм я и в лъжа. Умее да си измисля истории, на които мисли че някой вярва.Не съжалявам, че си тръгнах, съжалявам, че изобщо започнах работа там.

Как пък за толкова години не се намери " достоен" персонал за тази фирма. Такива пишман шефове е крайно време да се научат, че най-напред трябва да уважават хората, които им работят и след това да имат каквито и да било изисквания. А след като изискват трябва и да дават пари , които да покриват реално понякога абсурдните капризи на така наречената шефка. Докато нищо от това не се случи, тя все ще си е с обявите и все няма да има кой да работи. Научете се най-после, че така не става.

И аз смятах, че да продаваш бижута е приятна и лека работа докато не попаднах на онзи щанд в Скай сити мол.Шефката на фирмата Людмила Нацкова наистина е некоректна и се държеше надменно. Тя е от типа работодатели, дето все си търсят персонал.Обявите й се публикуваха почти всеки месец, а до неотдавна и през 3-4 дни. Сами си правете изводите. Хора трудно издържат и се задържат.От 7 дни в седмицата 6 дни шефката не е в настроение а на моменти е направо непоносима. Все тя знае, все тя е права и тежко ви ако изразите собствено мнение, тогава веднага ставате неудобен.Свикнала е да вика и да налага мнение, а от вас се иска да сте тихи и послушни овчици. Няма тякива хора вече. Тези 600 лв и процент на който никак не може да се разчита, съжалявам за сравнението но една чистачка ги взима без да търпи подобно арогантно отношение. Настроенията й се сменят час по час и варират от това да ви се надсмива подигравателно с типичния си руски акцент до това да ви крещи истерично.Това издава слаби нерви и такъв човек който не умее да се владее и е нетактичен не може и не трябва да бъде управител макар и в собствена фирма.На тази възраст най-добре е да затвори този импровизиран щанд и да си живее старините като всеки възрастен човек. Пазара на труда едва ли ще изпадне в криза без нея, а работа за мизерни пари колкото искате. Трудно се попада на свестен работодател.

Аз бях кандидат за работа в мол Скай Сити и когато г-жа Нацкова ми се обади по телефона останах изумена. За пръв път чувам да се избира кандидат за работа според зодията. Колежките били както тя ги нарече водни зодиакални знаци и тъй като и аз съм сме щели да се разберем. От това зависело да ме назначат. По-голяма простотия не бях чувала. Това звучи толкова несериозно и същевременно говори много за самата работодателка. Тази жена наистина явно има някакъв проблем.