Подробна оценка от инж.
Някой може ли да даде малко повече информация за тази фирма, скоро имаха обява за сервизен техник, но пишат и сервизен инженер.
Значи имаш проблем със заплащането, ако търсиш сервизен инженер, но да му плащаш като техник, тя работата е ясна.
Поздрави на колегата Чавдаров за обективното мнение, дано има повече такива хора, които да си изразяват впечатленията, а не само някакви послушковци, които се хвалят от колко години работят там.
Подробна оценка от Александров
Работя във фирма КАМЕ повече от 11 години и мога убедено да заявя, че съм доволен, както от отношението на собствениците, така и от самата работа. Във фирмата на практика няма текучество на персонала. Като пример ще дам колеги, които работят над 12 години тук. За всичките тези години, заплатата ми никога не е закъсняла дори и един ден. Работната среда е добра и служителите биваме уважавани от страна на собствениците. Осигуровките ни се превеждат без закъснение. Транспортът на всички служители от дома им до фирмата и обратно е за сметка на КАМЕ. Друго предимство е качетвената стока, която продаваме. За щастие не се налага да се чудим как да убеждаваме клиентите в качествата й. Те сами се убеждават, щом веднъж ни станат партньори. Не пиша всичко това само, за да рекламирам нашата дейност, а понеже работата тук е стил на живот за мен и за моите колеги.
Подробна оценка от Чавдаров
Гадна работна среда,колегите пушат цигара след цигара.
Фирмата е семейна- мама,тате и синчето.
Собственикът се изживява като гуру,което щедро раздава акъл за нещата от живота.
На интервюто ти обещават, че ще те осигуряват на минимална работна заплата, но договор не подписваш, а веднага почваш да работиш...
Фирмените автомобили са изключително опасни-нямат спирачки...
Не можеш да си получиш дори командировъчните, за заплатата да не говорим.
Работата е опасна.Свързана е с монтаж на тежки машини.
Аз лично съм лежал под тритонна машина демонтирайки транспортни планки
без договор,застраховка или какъвто и да е документ удостоверяващ, че работя във тази фирма.
Тъй като фирма "Каме" има огромни печалби собственикът може спокойно да си позволи всякакви съдебни дела ако ти се случи нещо.
Така че ако решите да кандидатствате във фирма "Каме" не очаквайте човешко отношение,заплата или пък извънредни.
Взеха ми трудовата книжка при тях.Когато им казах, че си тръгвам ми спретнаха скандал и доста трудно ми я върнаха.
В крайна сметка аз ходих на техни обекти със собственият си автомобил, работих по 12 часа на ден в ледени халета без никакво отопление, а за труда си не получих и една стотинка.
Вместо да спечеля пари работейки, аз харчех от собствените си средства всеки ден.