Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Елитхран ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Елитхран ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 14 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-14 от общо 14


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Аз бях назначена за Организатор производство в друга фирма на Антон Ангелов - Булпаркет- цех село Смочан ! Бях всичко друго но не и това за което бях назначена - карам мотокар, товаря и разтоварвам тирове, поддържам парният котел без документ, возя хората с един счупен бус и без нормални гуми, центровам и ремонтирам дърводелски машини, работя на машини, точа ленти за гатер и банцинг и т н ! И разбира се все бях виновна за нещо - крещеше ми се, обиждана бях и подигравана и всичко това за .....700 лева
бяха 600 но му казах че напускам и ми увеличи заплатата с 100 лева, а ме осигуряваха на 530 лева ! На празници се работеше, в събота също по 4 часа а допълнително заплащане нямаше ! Отношението към работниците е ужасно, там текучеството е огромно , но мисля че вече никой не му се хваща на сладките приказки ! Сега вече си тръгнах ,след поредното крещене, унижение и обиди - вече дишам спокойно и се гордея със себе си че му казах това което мисля за него !Работата при този господин е истински кошмар - там хората са смятани за роби и едва ли не са длъжни да работят по 20 часа - защото той плащал осигуровки и давал заплати ! Моля Ви хора не работете при него - там ще оживеят и най- големите Ви кошмари ! Дано съм била полезна - виждам че из форумите няма нито един положителен коментар за неговите фирми а те са три !


кандидат за работа

-44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Не препоръчвам да се ходи дори на "интервю за работа" в тази фирма, защото аз бях поканена на такова в началото на февруари и след като първо не си спазиха часа и уговорката да се срещнем в 14.00ч. и трябваше да чакам повече от 45 минути, за да се срещна със собственика на фирмата или т.нар. Антон, за когото междувременно докато чаках и си губех времето, разбрах от сайта "Излъган.com", че е "много коректен" работодател, четейки долупоместеното мнение на госпожата имала лошият късмет да работи там. По-късно имах "честта" лично да се срещна с него и да проведа разговор в нещо като полу-офис, полу-кръчма. След редица несериозни въпроси от негова страна, докато разглеждаше CV-то ми, за което също имаха огромни затруднения да намерят, защото беше "загубено" някъде - много непрофесионално отношение, започна настойчиво да ме кани с вино и нарязано мезе, което имаше на кръчмарската си (офис) маса, въпреки че беше около 15.00 - 15.30ч. следобед. Бях меко казано потресена - ходила съм и на други интервюта за работа, но за първи път ме канеха с вино и мезе - просто незабравимо изживяване. Едва се въздържах да не избухна в смях - по-абсурдно и комично изживяване не бях имала наскоро. Аз лично реших, че и това което видях беше достатъчно и реших да не стъпвам повече в тази пародия на "фирма" - просто явно някои хора са все още на неандерталско ниво на развитие и не заслужават дори и минути от времето ви - по-добре го оползотворете в нещо по-смислено и полезно! Успех и не си губете времето дори да кандидатствате за такива фирми, в които текучеството на хора е ежедневие!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Чувала сам от хора работили при него че се опитва и да посяга на бой. Преди време от Бюрото по труда ми предлагаха работа при него но аз отказах защото наистина текучеството на персонал е голямо и никой не иска да работи за него. Иначе нее кой знае какъв бизнесмен въпреки че се вживява в ролята на мутра,  а си е един прост селянин от с. Умаревци Ловешко.


кандидат за работа

-36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
2
Работна среда
-5

Започвам с малко предистория,на която за съжаление не обърнах достатъчно внимание и в търсенето на информация за фирмата в интернет излиза доста назад в страниците. Това са "патилата" на една бивша служителка споделени в класация за най-некоректен работодател: "RE: Некоректен работодател на годината
Lovech
16.09.2010 14:55
Искам да съобщя за некоректен работодател в гр. Ловеч. Името му е Антон Христов Ангелов и извършва дейност от четири фирми:
"Антъни", "Елитхран", "Булпаркет" и "Компакт Пак" в гр. Ловеч. След проведено интервю бях "назначена" на работа като офис мениджър, отговарящ за продажбите на паркет към фирмата му "Булпаркет" ООД гр. Ловеч. Беше ми даден служебен телефон, на който той ми звънеше извън работно време да ме кани на срещи в дома си. След като получи няколко категорични отказа в мое лице - "реши", че не съм достатъчно способен работник. По този начин бях принудена да напусна работното място и в последствие установих, че дори нямам пуснат трудов договор." " Четирите му фирми имат един офис, но с две помещения едно над друго. Назначават те за "Секретарски и административни дейности", а изпълняваш дейността - мениджър продажби + помощник на всички дейности от останалите му фирми.
Нужно ли е да "изгарят" още хора като мен? Разбрах, че на това място за една година са се сменили над 10 човека. Надявам се все някой от тях да прочете форума и да се обади по въпроса." Ето и моето мнение за този "бизнесмен",криещ се зад гръмките названия на фирмите си,относно следната обява за работа: "Търсим - Склададжия
Описание и
Изисквания:      Отговорно отношение към поставените задачи,комуникативност,умение за работа в екип,компютърна грамотност,шофьорска книжка кат.В,опит в търговията.Склад кв.Враждебна." Ще се опитам да направя подобен разбор - 1 – "Склад" кв.Враждебна – голо поле,насипано с купчини строителни отпадъци и земна маса за изравняване,оградено (частично) с "измислена"ограда. Бракувани и очукани жп.контейнери,които щели да се групират по определен начин,да се съединят с ламаринен покрив и щяло да стане-"приказка". 2 – Компютърна грамотност – парадокс че се говори за компютри,при положение че нямаш покрив над главата-(при дъжд стоиш в личния си автомобил,освен ако не предпочиташ комфорта на ръждясалия контейнер).Отвсякъде кал,кал,кал. Вода за миене – няма,отиваш и се молиш на съседите т.н. 3 -  Отговорно отношение към поставените задачи,комуникативност,умение за работа в екип, шофьорска книжка кат.В,опит в търговията  - ако нямаш работа в калта или вали дъжд,задължението ти е да обикаляш с личния си автомобил селата около София и да издирваш дърводелски работилници.На техните собственици трябва да предлагаш дървен материал,но...този материал,който трябва да ги обедиш да купят се намира някъде...в някакво Ловешко село и те нито могат да го видят,нито да го пипнат...,но той иначе е "супер". 4 – Друго – Трудов договор -...-на ен...тата седмица бил пуснат в Ловеч,при положение че нито си го виждал,нито си го разписвал. Отношение – Въпросния "бизнесмен" явно е свикнал хорицата от Ловешките села,принудени от безработицата да го гледат в очите и да му "козируват" и си позволява да се държи като "богоизбраният диктатор". Така че ВНИМАНИЕ с поредния "ФИРМАДЖИЯ" от милата,родна икономическа действителност.                       
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?