Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Красимира Стойчкова /img/frontend/nomap.png"

Красимира Стойчкова

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Да...здравейте господа,би трябвало поне името да си напишете защо анонимно.Аз подозирам кои сте,но сега да си дойдем на въпросът.Ами разбира се че се иска лайстунг с две думи парите трябва да са изработени (това към първият коментар) иначе се получава както при теб и колегите ти,с който работихте в Майнхаим.Заработили сте 10 000евро по документи,аз съм платила 12 000 е за квартири аванси горива и т.н. Е в Германия по обектите всички работят по 10 часа и в събота аз не мога да променя условията в Германия.Да структурата на Гбр е такава някой трябва да го представлява и да се занимава с документите -отново измислено от немската държава не от мен.Да цената беше 17е на час ,но имаше 10 процента гаранции ,от там има 15% данък към финансовата служба и около 3000е на година струва счетоводителя.АМИ питам някой от вас плати ли за това изобщо носеше ли отговорност за всички тия документи и плащания.
Към вторият коментар аз не съм посредник щом плащам данъци в Германия и имаше назначени хора който за съжъление си мислеха че само трябва да присъстват на обекта и да получават 10е на час ,пак опираме до лайстунга.Един от въпросните колеги за цял ден поставил 2 лампи и 20 метра кабел било му трудно трасето не знам да се смея ли да плача ли ...а беше не с гевербе а с трудов договор.Не съм убеждавала никой или карала насила да идва.Е на пътя никой не е спал,ако в момента не е имало място в пансиона хора са преспивали в моята квартира в която плащам вода-топла студен ток застраховака данък уреда срещу пожар-е господа безплатен обед няма това са правилата в Германия.Е за съжаление фалит обяви огромната фирма Имтех и съответно надолу по веригата се получиха доста сътресения.НО... господа аз също не получих парите от там но трябваше да заплатя осигуровките.
Така че ...няма да коментирам че от вас нито един не се оправяше с плановете но претенциите ви са големи и после доста хора казват излъгаха ни в Германия,Трябва да разберете най накрая че в Германия се плащат данъци и квартирата на един човек е между 300 и 450е на месец и трябва работа за да излизат сметките


бивш служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
5
Работна среда
-3

Напълно съм съгласен с колегата, само голи обещания. Тя е посредник, убеждавате да заминеш, когато пристигнеш се оказва, че нито има място където да спиш нито работа. Убеди ме да замина за Щутгарт, пристигнах на другия ден ме заведе на строежа-някакъв цех на Проше опъвахме кабели цял ден, на другия ден ме закара сутринта на обекта, чакахме един час, но никой от фирмата за която работихме не дойде, Стоичкова звънна на някой и и казаха, че достъпа на фирмата е блокиран от икономическа полиция. Предишната година трима българи са работили за албанеца на когото беше фирмата и на когото Стоичкова осигурява работници, не им платил, но сега са завели иск срещу него. На обекта имаше и други българи които работеха от два месеца и не им беше платено а им се подхвърляха по някое евро колкото да има да преживяват. Бягайте далече от тази мошеничка.


шубе го/я е и не казва!

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-1
Местоположение
-3
Колеги
0
Работна среда
-3

Привлича хора с празни обещания, за работа в Германия, прави им гевербе, после ги бута във някакъв измислен Гбр, и ги оставя на произвола!
Следват само упреци, основната и цел е да им окраде работата с цел печалба!
Освен това и се плаща за доставена жива "мръвка" на час на калпак!
Никога не и подписвайте пълномощното което ви дава!!!
Не и се връзвайте на празните обещания, за 10€ на час, подписвате договор за 17€ на час, накрая събирате пари за да се приберете!
Следва така наречения измислен "лайстунг" ,благородно ви се подхвърлят по 50€ на седмица, понякога!
За 10часов работен ден, включително и събота!
ВНИМАВАЙТЕ ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ ВАС!
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?