Подробна оценка от Красимира
Изключително некоректни. На третия ден от \"обучението\" преди да подпиша, каквото и да е, им казах, че не искам да работя за тях. На следващия отидох да си взема документите и ме чакаха с готов Трудов договор със задна дата и Заповед за освобождаване по чл.71, ал.1 от КТ. Отказах да подпиша и преработиха Заповедта по чл. 325, ал. 1, т.1 от КТ. Оказа се, че бяха регистрирали в НАП ТД, който не бях подписвала ?!?
Подробна оценка от Красимира
На третия ден от "обучението" им казах, че не искам да работя за тях. На следващия отидох да си взема документите и ме чакаха с готов Трудов договор със задна дата и Заповед за освобождаване по чл.71, ал.1 от КТ. Отказах да подпиша и преработиха Заповедта по чл. 325, ал. 1, т.1 от КТ. Оказа се, че бяха регистрирали в НАП ТД, който не бях подписвала ?!? Сами си правете изводи за тези работодатели.
Подробна оценка от Л.М.
Изключително некоректно отношение към служителите си.Когато започваш работа всичко е "ОК"... но след това те използват за малко и си намират някаква причина да те освободят.Иначе си дават обещаната заплата навреме,за това няма проблем.Има няколко служителки които са от години при тях и незнайно как само те са на върха,дори и да грешат пак са прави - Е това не се понася винаги
НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ РАБОТА ТАМ - САМО НАПРАЗНИ НАДЕЖДИ!!!