Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Адимекс и Кондев /img/frontend/nomap.png"

Адимекс и Кондев

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 5 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-5 от общо 5


-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
3
Работна среда
-5

Работата в тази фирма е пълно разочарование. Управителката е възрастна жена над 70, която се мъчи да управлява бизнеса, но няма никакъв потенциал нито поглед как да го направи. Конкуренцията отдавна ги е превърнала в една малка гумаджийница на ръба на оцеляването. С времето загубиха клиентите си и с всяка година нещата се влошават. Заплатите, които плащат са ниски в сравнение с тези в бранша и хората не се задържат дълго, недостигът на кадри им е постоянен проблем. Но по-големият проблем е отношението на госпожата към хората, тя ги мачка по най-вулгарния начин, унижението и обидите са постоянни и хората просто не издържат и си тръгват, цитирам: "еййй тъпанар, за чеп за зеле не ставаш бе, я си затваряй устата и се разкарай от главата ми, кой ти позволи да ми говориш бе тъпанар" и т.н., и това е ежедневието там. А ако някой реши да напусне, нещата вече ескалират до степен, че хората губят контрол от униженията и госпожата не смее да е сама, за да не се стигне до физическо отмъщение. Иначе заплатите се плащат навреме, но се работи и в официални празници и не се заплаща допълнително, просто госпожата казва че който не дойде да работи може да си търси нова работа. Общо взето това е, няма нещо положително като заплата или работна среда за което човек да се хване, но тези постоянни унижения просто смазват.


бивш служител

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
4
Работна среда
2

Значи аз съм хронологично работил там преди пнай-много време. Говоря за 98, 99-а, не помня вече точно. Нещата, виждам, са се изменили на зле, да не кажа, че изобщо не са се изменили.

Проблема е, че собствениците на фирмата са били в бранша още по Татово и при идването на демокрацията са си на практика монополисти, защото никой друг няма връзки с чуждите производители. И са печелили яко, дай Боже всекиму.

Ооооо в един момент куцо, кьораво и сакато почва да установява контакти с Русия, Германия, Чехия, където се сетите и да внася гуми. А АДК са си свикнали да държат висока норма на печалба, съответно висока цена и фирмата започва да запада. Лично за мен беше тотална изненада, че собствениците просто не вдяваха проблема. Те искаха да си работят както са си свикнали и за това, че нещо нещата не ставаха бяха виновни служителите.

И да, наистина като дойде време за нов договор и заплата, уволняват. Ямайски номера, какво да ги правиш...


бивш служител

-43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Адимекс и Кондев, е една смехотворна комунистическа организация.Двамата управители Адряна Пешева и Димитър Кондев,са едни из перкали сърдити старчета.Дъртата госпожа,постоянно изпада в истерия.Оплита се като пиле в кълчища.Огромна трудност и представлява обработката на документи и боравенето с парични средства.Никак не и се отдава мениджмънта,но смята, че е една много успешна управителка.Тази дърто за винаги е права,служителите който не и лижат задните части са копелета и смотани.Другата умна глава е Димитър Кондев,той е малко по-добре,но докато е трезвен.Трезвеността на господина е до към 12.00 ч.След 12.00 ч. не го търсете,а към 16.00 ч. вече е доста неадекватен.Двамата управители, управляват фирмата по-един старомоден и погрешен метод.Ако имате новаторски идеи просто забравете да ги споделяте с Пешев.Кондев като цяло е по-добрия управител и експерт,но за жалост се е предал или се е изморил да се бори с великата управителка.Положителното в неговите черти е следното-много добър експерт,много разбира от индустриални и селскостопански гуми.Жалкото е че не му ползват знанията и потенциала.Дори напротив,останалите съдружници вместо да му помогнат да се справи с алкохола,нарочно го подтикват към чашката с ракия.Мотивите на неговите колеги са доста подмолни,но единствено от Кондев, зависи да се вземе в ръце и да се справи с проблема си. Ако, искате да сте поне мъничко успешни в тази компания,вие трябва да сте долен хлъзгав и мазен тип.Непрекъснато трябва да навеждате глава.Много ще ви е полезно ако,повтаряте като папагал думите на управителите и мислите като тях.Позволите ли си да проявите инициатива и да дадете свеж идея не Ви очаква нищо хубаво.Подмазването и лизането на задници ще ви доведе до огромен успех.Това ваше поведение ще ви е от огромна полза да запазите работното си място и жалката заплата.Всичко което не ви влиза в задълженията е редно и задължително да го ИЗПЪЛНЯВАТЕ!!! Фирмения магазин е затънал в огромна мизерия,складовете са под всякаква критика.Складовата база е потънала във влага,плесен и разруха.Особено опасен е склада на втория етаж,сградата е на път да се разпадне и да Ви затрупат няколко десетки тона бетон,желязо и тухли.Работното време е от 9,00-19,00 ч.Бъдете сигурни,че никога няма да си тръгнете в 19,00 ч.Ако направите тази грешка ще се превърнете в персона нонграте.Веднага ще ви бъде лепнато пенто,че сте часовникар.Когато сгрешите,ще ви бъде обърнато специално внимание,ще ви сочат с пръст,очаква Ви едно голямо конско и набиване на канчето,от рода на колко сте некадърен и смотан.Бъдете сигурни,че безупречните и перфектни управители ще минат през вас като товарен влак натоварен със скрап за Металург -Перник!!! Накрая в заключение,ако някога Адимекс бъде поета от Кондев и младото поколение,нещата може и да се оправят,но на този етап определено АДК начело с Пешева не е вашата фирма,а още по-малко вашия работодател.


бивш служител

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
-5

 Много съм съгласен с мнението на колегата писал предното мнение. Абсолютно всичко е вярно!!! Наистина може да се пише много за тази фирма и определено отрицателни неща.
 Е да започна и аз. В тази фирма ръководството са банда феодали или по-точно робовладелци. Хора които не зачитат по никакъв начин труда на другия. Ако имаш кръв за пиене, трябва да имаш в голям излишък. Започнах с обещанието за заплащане от 700 лева, в последствие се оказа ,че никой не е длъжен да те уведоми, че това е БРУТО!!! Тук е момента да спомена че след вторият месец трябваше да взимам и бонуси, които според управата трябваше да възлизат на суми по-големи от средната в бранша... Ха ха ха. Един единствен път дадоха 100 лева и това беше.
 Работно време:
 Що се касае до работно време..... има ли работа трябва да си на линия. Без значение че 3 дни по-рано си предупредил ,че трябва да си тръгнеш полови час по-рано, така ще се получи ,че колкото и да ти се иска си тръгваш поне полови час по-късно!!! Да не дава господ да поискаш да ти заплатят допълнителните часове. Е, не мога да отрека ,че 1 ден поисках отпуск и ме пуснаха компенсация, но всъшност времето което съм оставал извън работно време, ще се събере повече от работна седмица. За обедна почивка, да има такава ама какво става ако искаш да я спазваш........
  Условия на труд!!!
 Точно както е написял колегата на предишното мнение. Няма такава хамалогия. ако искате да заякнете без вдиганe на тежести, отидете там! Хигената е под всякаква критика, а складовете..... изкате ли да се разболеете от ПНЕВМКОНИОЗА работете в склада.
 Отношение!!!
 Към раборника. Под критичният минимум. Когато си говорим глупости всичко е ОК, но като се намеша и алкохола става меко казано страшно.
Работна Среда!
Позтоянен стрес, психологоческо унижаване, подронване на авторитета пред клиента.
 Към дребновият клиент.... Дребнови клиент ли? Това е мръсно изречение.
 Отделно техният навик: назначават хора с обещания (разбира се красиви обещания), и те освобождават преди изтичането на изпитателният срок, за да назначат нов кадър(БАЛЪК) под предтекст, че не си научил нищо за тези 4 месеца, така че понеже си симпатичен имаш 2 месеца да си намериш работа. Днес ги попитах кога ще си получа заповедта за освобовдаванв и ми казаха: цитирам "Ми когато си подадеш молба" ДА-ДА. На финала им обясних ,че те ме освобождават а и аз съм в изпитателен срок. И тук беше голямата наглост с въпроса: "НЕ ИСКАШ ЛИ ДА ОСТАНЕШ ОШЕ ЕДНА СЕДМИЦА? Те уж се съгласиха, но ще видим. Очаквам друго изпълнение от тяхна страна.
И аз като колегата от горният пост мога да пиша още много, но смятам че от горе написаното всеки може да си ивади изводите за това спирам до тук!!!
 Е и нещо положително: колегите с които работех бяха готини!!!


бивш служител

-14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
4
Работна среда
-5

Привет на всички!!!
Това е първата фирма в която съм работил и съм ХИЕР РАЗОЧАРОВАН!!!
 1. При тях "Всичко е законно"....А дано ама на дали!!! Обещават заплата след вторият месец, да е много над средното в бранша. Да така е, обаче за тях средната заплата в бранша, явно е 300 лева. Казват ти заплата от 700.00 лева и на финала взимаш 550.00, защото обявената се оказва преди усигуровки.
 2.Страхотни условия на труд!!!  Да-да! Дори няма топла вода с която да си измиеш ръцете. Недай Боже да мислиш за обедна почивка или да обядваш спокойно.
 3.Задължително трябва да си на работа в 8:50, но кога ще си тръгнеш никой не зане
 4.Отношението към работника е под всякаква критика от рода на (цитирам) "Я трай", "Ти недей да лаеш", "К'ъв си ти БЕ", "Ти не се обаждай", "Като много знаеш или  подписваш или си тръгваш...." "Аре изчезвай..." и т.н.
 5. Идва стока. Ок. Обаче...  Стоката идва в 16:45, а твоето работно време е до 17:00 часа. Недай Боже да кажеш че ти си од 17:00 часа, и веднага ти се обяснява, че докато има работа,ще си там. Отделно ХАМАЛОГИЯТА Е НА НИВО. Един контейнееа селскостопански и индустреални гуми се разтоварват от 3 до4 (рядко са 4) човека. В контейнера има поне 20 гуми които са високи между 1.60 и 2.20 и тежът мжду 250 и 400 килограма. Е да, Бедна фирма НЯМАТ ПАРИ ЗА ТХНИКА (какво ли остава за проточни бойлери).
БЕДНА ФИРМА  
 Още много мога да пиша за това, но няма да ми стигне ноща за да опиша всички минуси.
 Е поне екипа беше свестен. 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?