Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Суперхостинг.бг ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Изгрев, Квартал Изток, Чарлз Дарвин, 14А, вх. Б&markers=София,Район р-н Изгрев, Квартал Изток, Чарлз Дарвин, 14А, вх. Б

Суперхостинг.бг ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 14 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-14 от общо 14


бивш служител

27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
2
Привилегии
3
Фирмена сигурност
1
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
3

​1. Ако имаш желание да научиш нещо - това е мястото където ще научиш наистина много и то лесно, защото почти всичко ти се поднася на тепсия. Има отлично стартово обучение и винаги има кой да ти помага, за да се научиш и да си свършиш работата качествено.

2. Колегите когато видят, че не си разбрал нещо или имаш нужда от помощ, веднага ти обръщат внимание и ти го обясняват, без това да им е в задълженията или ти да си го искал от тях (това е СуперЕкип!).

3. Заплатите и според мен не са много стимулиращи. Отначало ситуацията е малко "не знаеш нищо пък искаш много", ама всеки си има разходи, които трябва да покрива.

4. Не е вярно, че с клиентите трябва да се държиш като мекотело. Ако имаш опит ще водиш разговора и няма да "ядеш майните". Чувал съм момичета оператори да поставят на мястото им гневни и сърдити клиенти.

5. Overtime има, но той не остава незабелязан от ръководителите.

В заключение и аз препоръчвам на всеки, който има желание да научи много и е готов да се потруди за това.​ Мотивацията се цени и винаги ще има кой да ви "бута" напред.


бивш служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-1
Местоположение
2
Колеги
-4
Работна среда
-5

Като бивш служител в тази фирма и настоящ (все още) клиент мога да кажа само отрицателни неща за тях (освен едно!).
Във фирмата се толерират определени хора (предимно най-старите служители), за сметка на другите.
Отношението към другите е на принципа "ти си отдалеко и си за малко"... освен, ако не искате да се превърнете в поредния доносник на началството...
Периодично се организират срещи на ръководството с персонала, на които се определя една "черна овца", която задружно пред останалите трябва да бъде смачкана, за назидание на другите (да си знаят какво ги очаква, ако сбъркат или имат собствено мнение).
Редовно се налага оставане след работа, за дообслужване на някой клиентски акаунт (заразен, трябва да му се доинсталира нещо и т.н.).
С клиентите (ако сте съпорт или търговец) трябва да се държите като мекотело, дори отсреща да ви псуват или обиждат!!!
За да сте им служител трябва да имате акаунт в някоя от социалните мрежи, за да им харесвате статиите в блога и да пишете по форумите (които те ви укажат) положителни неща за тях. Това е с цел да им се повишава рейтинга в търсачките.
Ако се поразровите по форуми за коментиране на хостинг доставчици в България и им проверите записите, ще видите че почти всички се хостват при тях!!!
Така че можете да си направите извода колко е достоверна информацията в тях...
За труда, който ще полагате там заплащането е адски смешно и НЯМА да ви стигне да си покриете квартира и разходи на месец!!! То няма да ви бъде повишено след изтичане на 3-месечния изпитателен период, освен ако не сте "човека на човеците"!!!
Всички мои колеги, които имат акаунти при тях са също недоволни от услугата им (един не ми е казал нещо хубаво за тях)...
Откакто купиха и Хост.бг показват "супер професионализма" си ежедневно, като не могат да се справят с администрирането на техните услуги и постоянно имат проблеми...
Единственото положително, което мога да кажа за тях е, че има някакво начално обучение, в което ако имате желание да се научите и се потрудите, то може да ви е полезно в работата ви в бъдеще. Поради това работата там я препоръчвам на някой 20-25 годишен младеж (или девойка), които искат да се научат да администрират акаунти, да настройват мейл клиенти, да поровят малко в Линукс и шела му, да свикнат да бъдат мачкани и унижавани, за да могат при бъдещите си работодатели да покажат възможности.
п.с. Не оставайте там повече от 1 година!!!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,

Някой може ли да даде малко информация , работно време , заплата? Колектива как е ? Като цяло работната атмсфера и шефовете.
Благодаря предварително!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Като бивш служител на компанията бих споделил само положителни неща за тази изцяло българска и бързоразвиваща се компания. Страхотен екип от професионалисти, изключително отношение и много позитивизъм! Благодаря на цялата мениджърска колегия и изключителният професионализъм!
Препоръчвам на всички бъдещи служители и им пожелавам много щастливи и прекрасни моменти в този СуперЕкип!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?