Бай-бг /img/frontend/nomap.png"

Изключително непрофесионално отношение. Викат те на стаж. Ододбрават те, след което ходиш по 7-8 часа на ден.    Естествено на придварителния разговор ти казват, че ако си вършиш добре работата ще получиш възнаграждение, НО няма нищо такова. Изготвяш готов продукт (например сайт), който в последствие бива продаван. Но "стажантите" не получават нищо. Продължава лъженето, че след още някой продаден продукт ще получиш нещо. Когато се повдигне въпроса "как ще продължи съвместната ни работа" и се заговори за някакво минимално възнаграждение се отговаря, че евентуално би могло, но държавата не финансира такива начинания и аджеба нямало пари. И общо взето вариантите са два -ходиш ,за да научиш нещо ново и фастически си губиш времето, защото никой не се занимава с теб или ВТОРИЯ - РАБОТИШ ИМ ЗА БЕЗ ПАРИ.п.с впечатленията ми са от 2014 г.

Много съм недоволен от тази "фирма". Викат те за стаж, а всъщност си е чиста работа, с тази разлика, че не ти плащат.Работиш като вол,никой не го забелязва. Стажа е 2-3 месеца, никой не ти казва.Работиш без да ти плащат и в един момент гордо ти заявяват, че техните условия са 400лв. заплата с договор ( ако ти пуснат, тъй като има хора които работят без договор) на 4ч. работен ден, а работното ти време е от 10-18:00ч. Никой нищо не ти обяснява всичко си научаваш сам. колегите ( 3-4 човека, задържали се незнайно как) ако се опитат да ти помогнат за нещо им се обяснява, че не може да си губят времето с теб, трябвало да "'изкарват пари". Въобще поредната фирма, която набира хора за по 2-3 месеца да им работят без да им плащат. Като знам колко човека са минали от там ми става ясно какви са.....