Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Рейвън Консултинг /img/frontend/nomap.png"

Рейвън Консултинг

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


клиент

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Рейвън са фирма която си мисли, че предоставя консултантска дейност по европейски проекти. 
Екпът е некомпетентен, меко казано. Нямат професионално отношение към работата и към клиентите си. Държат се нагло. Не спазват сроковете на работа, което при европейските проекти е от изключително значение. Не умеят да работят с word и excel, което води до множество грешки и неточности по документите изготвени от тях. Това т своя страна генерира допълнително работа. Не планират добре разходите си, което води до проблеми с отчитанията по проектите.
Общо взето да се работи с тях е доста проблемно, изключително времеемко и каляващо нервите. Голяма част от работата която им е възложена по договор не я вършат. Налагало се да е им се чете инструкцията по проекта, за да може да се запознаят с това което трябва да свършат. Както вече казах документите са им пълни с грешки, което освен допълнителна работа, товари и с допълнителен разход на хартия (а това е много). 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?