Работила съм за соларното студио за кратко и съм много доволна от отношението на управителите.
Работя във соларни студия More Sun и в настоящият момент и искам да кажа,че по приятна работна среда,условия на работа и работодатели няма.Винаги разбрани и лоялни към персоналът си.А хората,които пишат негативни неща немога да ги разбера,защо след като не са били доволни са продължавали да работят във фирмата??!!Явно проблемът не е бил в условията на работа,а в самите тях!!!Благодаря на целият екип на More Sun,за това че ги позвавам,и за това,че работя за Тях!!!❤️❤️❤️
Аз съм настоящ служител във фирмата и искам гордо да кажа,че работата,екипа и на първо място шефовете са прекрасни!Никога не съм попадала на такива работодатели като тях,винаги позитивни и разбрани.Също така не мога да разбера,защо трябва да се пишат лоши коментари за дадена работа,когато некога никой не ни кара на сила даработим на мястона което не ни е приятно…..Горда съм,че работя в фирма More Sun,и че имам такива работодатели!!!❤️❤️❤️
Мога смело да твърдя, че това е най-гадното място за работа. За смени по 12 часа за 16-17 смени на месец парите са мизерни 650-700 най-много. Без двойно заплащане по празниците. Също така почивката повече от 20 минути на ден не е препоръчителна. Продава се козметика с изтекъл срок на годност. Не си заслужава да си губите времето.
Напуснах преди няколко месеца вече и мога да твърде, че по-ужасна работа не съм работила. Заплащането е под всякаква критика, минималната работна заплата за осем часов работен ден, при положение, че се работи 12 часа. Навсичкото отгоре управителката си мисли, че раздава големите пари и се държи все едно ти плаща 2000. :) Задълженията никога не свършват.. Не знам кое глупаво момиче, ще се задържи повече от два месеца на такава работа, но им препоръчвам да си намерят нещо по-добро, тоест всяка друга работа. В договора пише, че услугата се ползва безплатно, но изведнъж разбираш, че можеш само с определени минути да си зареждаш картата. Солариума се ползва или преди или след смяна, ако отгоре на тези 12 часа ви се седи още. Отпуск нямате, също така почивката ви за деня не може да я ползвате цялата наведнъж, но и не трябва да излизате много, на ден да почивате по 30 мин за тези 12 часа, даже ако питате управителката по възможност да не почивате и до тоалетна да не ходите. Изключително умствено изостанала жена, предлагаща козметика с изтекъл срок на клиентите си и убеждавайки ги, че е напълно безпроблемно да я мажеш на лицето си. После ако не дойде да прави проблем, номера е минал, ако направи - почваме с извиненията и бонусите.
Работила съм в тази фирма като студентка (9 месеца) на длъжност рецепционист. Не съм имала никакви проблеми, съчетавах си университета и работата перфектно. Графика е гъвкав, атмосферата е приятна, никой не ми е правил проблеми когато отсъствах за изпити. Когато нямах клиенти и си бях свършила работата, учех, четях книги ..и никой не ми е правил забележка.
Заплащането не е много високо, но за естеството на работа е адекватно. Ползвах и безплатно услугата, което според мен е супер.:) :)
Условията бяха точно такива, каквито ми ги представиха на интервюто. Работила съм и на други места и знам, че високата заплата е обвързана с отговорности и висока ангажираност. Не съм и очаквала за 10-12 дни.(лежерна работа) да получавам големите пари. :)
Според мен това е идеална работа за студенти или за втора работа.
И хора..нека бъдем реалисти и да си оценяваме труда и уменията реално. В тази фирма съм давала всичко от себе си, шефовете са го забелязвали и винаги са ме стимулирали, което за БГ работодатели не е много типично.:)
Никога не са ми бавили заплата, получавала съм и бонуси. За този период от живота ми работата ме устройваше напълно.
Успех на всички кандидати.
За съжаление това е място, което за голям град като София, условията за работа са твърде неприемливи. Изискванията и опита,който трябва да притежава един човек, кандидатстващ при тях, са по-големи от предлаганата работа. Интервюто не знам от кого се водеше - дали е собственичка или мениджър, но беше изключително непрофесионално и просташко. Говореше се за "надник", сякаш сме в кръчма, а не в студио за красота. Твърдото заплащане не покрива дори минималната работна заплата за страната, което на фона на класическото, прочетено някъде в интернет изречение - "Защо избрахте рецепция в соларно студио", е просто смешна! Поради това текучеството във фирмата е голямо и на 2 седмици имат обява за кандидат за работа...което силно ме спираше да кандидатствам, но в крайна сметка реших да видя от собствен опит за какво става дума... Очакванията ми се покриха напълно, но пък за някой друг може да е перфектното работно място :)