Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Глеймър Лукс ООД /img/frontend/nomap.png"

Глеймър Лукс ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 5 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-5 от общо 5


бивш служител

37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
2
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
4

Работих 3 месеца, напуснах т.к. трябваше да уча и нямах възможност да продължа да работя там (става въпрос за обекта в София)
Заплащането е добро, винаги плащат навреме, като се има предвит обема работа (основно възнаграждение + %). Не е натоварена работа, има основни задължения (като на всяко друго работно място)
Шефовете са точни и коректни, когато и ти си точен и коректен. Смениха се 2-3 момичета, които не се справяха добре с работата, но определено мрънкаха след това.
Аз лично съм доволна, че работих там, останала съм с най-добри чувства. Пожелавам успехи на фирмата :)


бивш служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте, аз също бих желала да споделя мнението си. Да! Шефовете са НЕКОРЕКТНИ! За кратко работих в току що откритият им щанд в София. Станах свидетел на некоректни постъпки към хора търсещи работа, хора, на които както на мен, в началото се обяснява как са прекрасни, как с удоволствие биха работили с тях и в срок от няколко дни трябва да подготвят документите си. Момичетата даваха пари, за да ги подготвят, както всички знаем нужни са медицинско и свидетелство за съдимост,които не са безплатни!!! След това след 1-2 дни работа на момичвтата се обясняваше, че няма да останат на работа и дори причините трябваше да обяснявам аз. Относно заплащането..плащаха според уговорката и без закъснени, но осигуряваха на половин работен ден или иначе казано на 250лв. Освободиха ме от работа без да ме предупредят, разбрах 5 дни след като документите ми са били оформени, когато отидох на работа. Тъй сладкодумната шефка дори нямаше уважението да се появи, там беше мъжът й, който определено не знаеше какво точно и как да го каже..беден речник. Но все пак успя да сътвори глупостта, че няма оборот и не могат да си позволят персонал. постъпих с разбиране и уважих причината му, дори изказах мнение за по-добри места в София за подобен бизнес. Няколко дни по-късно отидох на разходка във въпросния мол, бяха назначили ново момиче... не ме разбирайте погрешно, не съжалявам за това работно място, условията са мизерни, просто се почувствах обидена и не смятам, че това е начина да освободиш някого от работа. Нужни са реални и коректни причини!!!


бивш служител

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

Шефовете са страшни измамници,гледат само как да си измият ръцете с това, че НЯМА РАБОТА, МНОГО МАЛКО ОБОРОТ,за да не ти дадат обещаното.Ми като няма работа кой ги кара да са в МОЛА? Оправданията са,че наема им е бил много висок и трябва да ги съжаляваш..горките те!
Осигуряват на 4 часа с постановка, че така ще ти дават повече пари, че да не дават за осигуровки,а въобще не е така, пък работиш 12 часови смени със строго регламентирани тяхни си почивки от 15 мин, 3 пъти,което прави за деня 40 - 45 мин.
Има няма продажби, винаги ще ти се обадят да те питат как е положението, а когато няма, ТИ СИ НАЙ-ВИНОВНИЯ в цялата ситуация, защото ВСЕКИ,КОЙТО се спре "ТРЯБВА ДА СИ КУПИ".
Те нямат нужните качества, че да бъдат наричани Шефове. С никой не си говорят от околните колеги, не ти дават да ядеш в щанда,да си оставиш вещи, защото ги хвърлят, да си комуникираш с колегите, а само да четеш тяхните книги с камъни и да стоиш прав като наказан по цял ден.
Атанас - шефа те уволнява без предизвестие,при положение,че в договора пише че и от 2 страни трябва да има 1 месец предизвестие..
Говорят сладки думи, които са лъжи!
Който почне там, ще съжалява.. Постоянно си под видеонаблюдение, защото те няма какво да правят и гледат по цял ден персонала си.


клиент

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

Докато Анелия работи в обекта ви в Варна няма да имате персонал.Такъв боклук няма като нея.Прави така че всеки или сам да напусне или тя лъже шефовете с какво ли не.!!! 


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте! Искам да си изкажа мнението относно фирма Глеймър Лукс ООД. Аз лично не съм имала проблеми  с шефовете, тъй като си вършех съвестно работата. Въпроса е в това, че в тази фирма персонала не се задържа повече от 3,4 или в най-добрия случай 5 месеца. Просто такава е политиката на фирмата!!! Още с постъпването на работа т епринуждават да подпишеш молба за напускане по взаимно съгласие. Под предлог,че се е случвало служителите им да изчезнат и в резултат на това да не могат да ги освободят от работа...дрън-дрън, както и да е.Интересното е, че ревизия не се прави в магазина,поне не пред служителите.Стокта уж се описва и отписва в един тефтер.Този тефтер е за заблуда на служителите, шефовете изобщо не го и поглеждат. Държа да отбележа, че шефката е много лицемерна, интерсува се прекалено много от личния живот на служителите си, в следствие на това  в даден момент го използва срещу служителите си. Един ден най-неочаквано идват и ти връчват заповед за напускане под предлог, че искат да те пуснат в отпуск, ЗА ДА СИ ПОЧИНЕШ, но тъй като нямаш 6 месеца стаж във фирмата се налага да те освободят и после пак да те  назначат! ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ!!!Дори не могат да с еобосновът като хората. Истината в в това,че не допускат служителите си да преминат изпитателния срок.Относно заплатата - изплащат я  на време.Ако си търсите постоянна работа фирма ГЛЕЙМЪР ЛУКС ООД  НЕ Е ТОЧНОТО МЯСТО. Шефовете си имат някакви тяхни принципи, иди и ги разбери...Аз не мога да разбера каква е логиката да си подменят персонала през 4, 5 месеца!!!Надявам се, тази информация да ви бъде полезна!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?