Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

БГ Имоти - Милен Янков https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Цариградско шосе 149, Хотел Експо, крило А, ет.2&markers=София,бул. Цариградско шосе 149, Хотел Експо, крило А, ет.2

БГ Имоти - Милен Янков

Напишете мнение
5 4 0
4 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


настоящ служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
2
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Работя в БГ Имоти и съм много доволен от фирмата. Предоставят ми телефон и служебна кола, т.к. работата ми изисква много пътуване и огледи. А колкото повече работа - толкова повече сделки и бонуси. Препоръчвам фирмата БГ ИМОТИ, а шефа и Милен Янков си стои зад думите. Каквото е обещал Милен Янков досега, всичко е изпълнил, в това число осигуровките са на реалната заплата, което днес си е от голямо значение! Никога не е бавил заплата, нито пък процент от сделка. Офиса ни е много голям, просторен, всеки си има отделен кабинет, в който да си посреща клиентите и да им презентира имотите. Бранда е силен и има голям потенциал за развитие в БГ ИМОТИ. Препоръчвам горещо! За въпроси съм на връзка на всички, които искат да се занимават с имоти.


настоящ служител

6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-3
Привилегии
1
Фирмена сигурност
2
Натоварване
-5
Потенциал
1
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
2

Управителя на фирмата - Милен Янков се върти като палачинка. Днес ни каже едно, утре друго. Не знаеш с какво точно ще се занимаваш.
Всички сделки, които имаме и правим са с "прах в очите" на клиентите и се гледа, само да се приберат парите. После хората да му мислят, какъв имот ще си вземат и ползват.

Като обстановка и офис - намира се в Хотел Експо, като може да се ползва метрото. Офиса е подходящ и колегите също.

Шефа, Милен Янков, е под всякаква критика. Никакво човечно отношение към служителите, бави заплати и осигуровките. За него най-важното е да вземе парите от руските си клиенти и да "врътне" поредната далавера. Не напразно скоро му подпалиха колата, заради схема с имоти в Бояна.

Ако сте прохождащ в бизнеса и искате да се научите да продавате имоти - идеалното място за Вас. Ако си търсите сериозна работа - не го препоръчвам на никой.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?