Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Каламус Счетоводни Услуги ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Оборище, Княз Александър Дондуков, 5, вх. А, ет. 7, ап. 20&markers=София,Район р-н Оборище, Княз Александър Дондуков, 5, вх. А, ет. 7, ап. 20

Каламус Счетоводни Услуги ООД

Напишете мнение
5 0 0
0 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Тази фирма изобщо не е читава. Тук работят хората за не повече от 1 месец служители, които си отиват, защото собственика на фирмата, който е грък иска те да заверяват накрая на годината отчетите и да носят отговорността за подаване на ДДС и други счетоводни данни пред съответните данъчни служби. 
Моля, преди да пуснете автобиография имайте предвид, че ще влезете в една въртележка на големи обещания от гръка, ще ви сваля звездите, ще ви говори, че работата е малко и накрая ще ви пита дали не можете да работите и без пари. Ще ви обещае бонуси, осигуровки, редовно плащане на заплатата. Всеки месец се повтаря колко ви е голяма заплатата. Работата се увеличава, а той ще се опитва да ви режи от осигуровките, да ви съгласява да работите на минимални осигуровки и да ви намаля заплатата, защото ви давал "много" пари. 
Всичко това, което ви каже - не вярвайте. Ще ви подведе. Ще идете и след няма и месец сами ще се махнете от там. Просто повярвайте ми, положението е много критично. Бонуси ли? Никакви бонуси. Осигуровки ли? Може и да ви ги плати след няколко месеца, ако му натяквате постоянно. Заплатата може да закъснява или се плаща на последната възможна дата. Ежедневно се изпада в инфарктни ситуации за дадени фирми, документи и т.н. Нищо не е наред, а той е с едно грубо отношение към служителите си. Никакво уважение, викане, грубости. 
Бизнесът на фирмата му е много голям, като за всичко това трябва да отговаря един, единствен човек, който ако може да работи без пари, да не му се плащат осигуровки, защото осигуровките били голям разход. 
Не се връзвайте, настрани, ще ви кара да му бъдете и чистачка, секретарка, да ходите по институциите без да ви се плащат билетите за градския транспорт или разходите за гориво, ако имате личен автомобил. Не си губете времето, работата е свръх много за един човек, а дори да засечете някого то това е човек, който се подготвя да напуска, но още не ви е казано, че той си тръгва, за да не си тръгнете и вие. 
Не се занимавайте с този грък. Настрани, защото добро няма да видите. Нито пари, нито спокойствие, нищо възможности за развитие, за бога, вие няма да имате осигуровки, а той ще ви кара да подписвате, като селския кмет отчетите. Накрая никакво уважение и само грубости. Не си губете времето. Търсете си нещо наистина подходящо. 


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Привет,
 
в тази фирма вече за една година се смениха над 6 души за 1 отворено работно място, като счетоводител, който трябва освен със счетоводство да се занимава и с работа с клиенти. Заплащането е мизерно, като се правят опити да го намалят всеки следващ месец, за да спестяват пари от заплата, работата е прекалено много, а ядовете, стреса и отговорностите също. Работи се извънредно събота, неделя, а не се заплаща нищо. Фирмата се занимава със счетоводни услуги, като гърците са отпуснали 1 място за работа с всички тези клиенти, с които работят. 
Колкото и да сте затруднени не започвайте тук. След 1 месец отново ще сте на пазара на труда просто,защото сами ще се махнете. Гарантирам ви, повече от месец тук няма да изкарате. Вече са се сменили над 6 души за няма и година. Сами си правете изводите. 
Не започвайте тук. 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?