Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ерик еоод /img/frontend/nomap.png"

ерик еоод

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз също не съм доволна конкретно от вземането на размери. Поръчах си щори и бях взела много точно размерите.Дойде техен служител и взе той размери, за което аз си платих.Когато поставиха щорите се оказа, че те едва покриват стъклопакета, а не и част от пвц и отстрани влиза слънце.Дали за икономия на плат /аз поръчах от по-скъпия/ или поради некомпетентност , но аз не мога да ги ползвам.Отделно има 3 дефекта - на едната корда има дефект и не се движи щората, втората не се спуска правилно до края на прозореца, а третата при вдигане догоре се набира.Направих рекламация и сега чакам да ми се обадят.Платът е хубав, пластмасовите части също,но ако поръчвате при тази фирма много внимавайте с размерите.За сравнение съм правила 2 пъти щори при други фирми, но там проблем с размерите не съм имала.Поръчах при тази фирма, защото ми харесаха материалите.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Тази фирма е много некоректна, поръчах преди година и нещо щори от тях, дойдоха да ми ги монтират, момчето беше младо, отзивчиво и се мъчи да ги направи коректно, но имаше пробем, обади се на шефа си няколко пъти и каза, че трябва най-добре да ги вземе обратно, за да се отстрани проблема, като искаше да помогне и да си свърши качествено работата, но шефът му пред мен му се накара, че много се бил забавил и трябва да си върви на следващия обект и да ми кажел, че тези щори били такива и ще си има проблем с тях и не могат да се оправят. Хех. Останаха така и след известно време се счупи едно зъпче на алуминиевия държащ на щората. Не отчетоха изобщо гаранцията на щорите, чаках сумати време, за да ми изработят ново и да си платя за него, като то се оказа също толкова паянтово. След няма и месец се счупи на другата щора зъбеца на колелцето, което я спуска и вдига. Чакам вече сигурно месец да се включа в графика им на вечните монтажи, като сигурно аз не съм им клиент и мога така да си чакам, ако искам и 5 години, за да дойде някой за 10 мин да погледне проблема на техния монтаж и щори. Никоя друга фирма разбира се няма да поеме анганжимента да оправя бъкиите на някоя си фирма, която не може да си свърши работата като хората и не уважава клиентите си. Е, затова сигурно тази фирма започна да ги губи. Както загуби и мен. Не ви я препоръчвам нито като клиент, камо ли за работа в нея.


бивш служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
-5

Колегата не го познавам където е коментирал но е напълно прав.Казва истината.За ерик работих 2год а по трудова имам 1год и 5мес.Страшен мошеник е,няма отпуски на половината докоменти не съм се подписвал аз.накараме да подпиша отпуска която не съм ползвал.Работиш и в събота която дефакто не ти се плаща.Да не приказвам за взаимоотношения между ерик и работници,прави ги барливи.И който напуска да почака да му даде заплата и тогава(съвет).няма смисал да си хабя времего за тази фирма.както е казал колегата успех на новите колеги.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Няма такава фирма,много работа малко заплащане,усигоровки на 4 часа.така наречения ерик които е началника не зачита работниците си,не дава инструмент.Просто не е човек.Който ще работи за вбъдеще с тази фирма да се снабди с железни нерви и да навежда глава.Така започнах на първоначална заплата и след години работа си останах на същата заплата.Работите по 10-11 часа за 600лв и както споменах усигоровки на 4 часа и на всичкото отгоре годишната отпуска е 5 дена.Приятно започване на работа на късметлията(само това мога да кажа)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?