Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ДЕКАТЛОН БЪЛГАРИЯ ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Олимпийска&markers=София,ул. Олимпийска

ДЕКАТЛОН БЪЛГАРИЯ ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 38 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-30 от общо 38


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
2
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-1
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-1

До тези които кандидатстват за работа в Декатлон Подуяне- ще изкарате няколко месеца и ще ви премахнат, защото вече всичко ви е ясно и може да изместите някои от двамата кандидат шефове- Мартин и Щилиян.
Управителят Мартин не се интересува какви са отношенията между служителите.
Кандидат шефовете Мартин и Щилиян по цял ден ( БУКВАЛНО ) седят на компютрите си и като питате нещо те все казват че правят графика.... които се прави 29 дена по ЦЯЛ ДЕН.
Те не ходят по отделите да помагат те само и единствено седят. Хората се счупват от работа защото в Декатлон Подуяне няма да сте само това което ви го пише в трудовия договор- там сте ВСИЧКО- продавачи които редите и размествате ( и нощно време ), там сте и информация защото хората звънят по телефона ( всеки служител има телефон и постоянно и с това сте зает ), там сте и касиер щото трябва и това да знаете, там сте и товаро- разтоварач защото общи работници няма.
Парите са около 600 лева, като това зависи от бонуса които е различен всеки месец.
Ако искате да работите за няколко месеца и след това да ви кажат чао, щото вече всичко знаете и е ред на някой нов- това е за вас.


бивш служител

-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-3
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
3
Потенциал
-1
Местоположение
1
Колеги
-1
Работна среда
3

За не малък период на работа в Декатлон се научих на най-важното - да не се доверявам на големи обещания. Това е и моя съвет към всеки, който му предложат работа - не се доверявайте, ако ви обещаят разбиране по отношение на график за учене или допълнителна работа, защото в Декатлон се работи здраво. Работата там обаче често е на ръба на гърбенето - гърбене от доставка на стоката до нареждане в магазина.
Заплащането беше добре, но после и това решиха да променят. Заплатка от 5-600лв. на месец за пълен гърбежен ден е ок? Израстване има, ако се съгласите да нямате личен живот и бонус интриги на калпак. Позициите се сменят само ако някой напусне. Работната среда иначе е приветлива.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Пълна трагедия.След една седмица чакане получих следния email

получихте ново съобщение от Decathlon във връзка с поръчка 195810.

Съобщение: Здравейте,

За съжаление, към момента имаме технически проблем в синхрона между информатична и физическа наличност, заради който системата ни позволява поръчка на неналични продукти. Опитваме се да осигурим тези продукти от други магазини, което от своя страна забавя обработването на поръчките.
Не можем да се ангажираме с изпращането и наличността на тези продукти, затова отказваме поръчката.

Извиняваме се за създаденото неудобство и Ви благодарим за разбирането.


настоящ служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
2
Работна среда
-4

Голяма пародия са в Декатлон. Трябва да се съглася с предходните коментари. Мениджърите некомпетентни, изключително големи интриганти. Не знаят какво им се случва със стоката, но всяка клюка я знаят и разпространяват.
Заплащането е "колкото да има".
Голяма част от колегите са готини и атмосферата е приятна заради комуникацията с тях. Финансовият отдел си вършат отлично работата, документите ни винаги са изрядни. Но пак да се върнем към мениджърите на екипите - пълен ЛЕШ. Само заради тях и заради заплащането си мисля вече да напускам.


настоящ служител

4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
3
Натоварване
-3
Потенциал
-4
Местоположение
1
Колеги
4
Работна среда
4

Работя във фирмата. Мнение? Имат слоган "Free the game". Опитват се да убедят служителите, че управителите наемат своите "бъдещи мениджъри". В общи линии психологични трикове, за да се чувстваш специален. Често има тийм билдинги, които са по няколко часа, защото толкова им позволява времето и бюджета. Всъщност истината е доста далеч. Не приемат иновативни и големи идеи сериозно. Кимат, съгласяват се, но нищо. На желаещите да кандидатстват мога да кажа: фирмата върви надолу. Да, прави по-голям оборот от преди, но определено ще се сблъсквате с много ядосани клиенти (в 90% от случаите с право). Фейсингът (както наричат подредбата в магазина) е под всякаква критика заради малкото служители. Няма как да се смогне. Системите са изключително бавни, тромави и всяка една процедура отнема време, което изнервя клиентите и си го изкарват на нас. В общи линии режат разходи от всичко. От заплати, от добър софтуер, от брой служители. Гледат с малко да постигнат много, което е невъзможно. Голяма част от мениджърите са крайно некомпетентни, както споменаха и други колеги - те се занимават по-скоро с интриги и манипулации, отколкото да управляват качествено екип от хора. Издигането във фирмата е илюзия. Всеки ще ви стимулира и ще ви уговаря колко лесно става и колко бързо може да израснете, но това са заблуди и лъжи, отново, за да ви накарат да се чувствате специални и да не обръщате внимание на робския труд и ниските заплати. За голяма част от хората действа. Хубавата част? Колегите. Млади и енергични, голяма част от тях са изключително приятни и могат да се изградят доста ценни запознанства, но нищо повече. Go there for networking, but not for money! ;) Дали работата е полезна? Хостовете (касиер + информация + управление на поръчки Click&Collect) - редовно натоварени от неработещи системи, редовно недоволните клиенти изливат гнева си върху тях. Положителното? Не носят тежки предмети, работата не е физически натоварваща, но психически доста. Продавач-консултанти? Те имат по-рядък досег с клиенти и по-рядко им се налага да се справят с техния гняв, но камиони, товарителници, огромни кашони, тежки предмети - това е тяхното ежедневие. Дали си заслужава за 300+ лева? Не мисля, но вие направете своето решение.


бивш служител

4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
1
Привилегии
2
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-4
Потенциал
1
Местоположение
0
Колеги
4
Работна среда
2

Здравейте,
Ще споделя мнението и опита си, като обикновен бивш работник на тази верига. Ще започна с положителните си виждания. Добра работна среда, осигурени са добри условия за служителите както по време на работа, така и в почивките. Има горе- долу някаква организация на работния процес, повечето колеги са наистина много добри и отзивчиви. Работят предимно млади хора, преобладават спортните натури. Ръководството организира хубави мероприятия, както за служителите, така и за клиентите. Заплащането е винаги на време. Потенциал за развитие има, но разбира се посредством определни критерии. Тук започвам с останалото. Да може да се издигнете, но най- вече с посредствени методи и по- малко с личните си заслуги. Все пак сред персонала не всички са толкова добри, има и една малка част, които крепят позицията си повече на интриги, слухове и манипулации от колкото на това да си гледат работата. По- лошото е че някои от тях са на по- високи позиции, което още повече не им приляга и допълнително отежнява работния процес. Оссвен страхотните им мероприятия понякога организират обучения на различните отдели от по- високо ниво, но разбира се за тук е номрално вие да поемете разходите си за транспорт и храна, за целия ден, тъй като тези обучения са продължителни, но за сметка на това в другите страни ги покриват! Като цяло заплащането е добро, но дали си заслужава за усилията. Там сте по скоро хамал, който разтоварва камиони със стоки, разпределя тежки кашони по отдели и се занимава със всичко друго, но не и с клиентите. Понякога дори толкова се пести от наемането на работна ръка, че магазините тънат в купчини дрехи по всеки рафт. Понякога изникват едни нощни смени за сезонно местене. Те се заплащат, като извънреден труд, но забележете с цели 0,25 стотинки на час е допълнителното възнаграждение или грубо казано за една нощ изкарвате около 2 лв бонус, без възможност да откажете. Също така забравете за това въобще някой да се съобразява с вашите ангажименти. Като студент мога да ви кажа, че въпреки да се договорите за съчетаване на работа и университет, това остава далеч на заден план и ако решат може и въобще да не ви оставят право на избор. И да не пропусна там често дребните предложения за промяна се удобряват, но що се отнася до значителни иновации и големи корпоративни поръчки няма кой да ви чуе!
В заключение ще кажа, че моят опит и мнение са изградени в рамките на половин година работа там и в никакъв случай не твърдя, че са най- точните. Като цяло за мен колкото добре, толкова и зле беше преживяното там. Оставям на вас бъдещи кандидати сами да решите, но ще ви препоръчам, като позиция от ниската йерархия да се спрете на касиер или хостеса. Там поне вдигате само пари!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

мнение от Тайна е
отношение бивш служителв град София
 Здравейте !Заплащането за 4 часов работен ден е 400 лв,а чистото което се взима е 313 лв,като има и бонус 31 лв ( ако се изпълни таргета на магазина,а това почти винаги става ) .Заплащането за 8 часов работен ден е 860 лв чисто и бонуса е 80 и няколко лева.Работата е наистина много,но колегите са супер готини.
-------------------
А във Варна за 4-часов работен ден заплатата чисто е 230лв., повече няма какво да добавя...


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
0
Работна среда
3

Здравейте, мисля, че е добре да се споделя менение за тази организация с цел по-малко стойностни хора да си загубят времето. Организационен процес няма, той е в ръцете на ръководители които незнаят какво правят и дори няма кой да ги напъти защото този някой обикновенно не е на работа и видимо много не го интересува какво става в магазина.Ръководителите нехаят за всичко случващо се и се занимават предимно с интриги, но за такъв тип хора е нещо нормално все пак немогат да изъкнат със знания или умения. Именно това е основната причина оборота от хора да е огромен- за 2-3 месеца се сменя изцяло персонала на даден отдел, дори ниското заплащане на 4 часа (250 лв/чисто) не е основния фактор за напускане. Ако се надявате на голяма международна компания с коректни отношения не се надявайте, все пак бълграрите са дълбоко навътре в системата и всичко е опорочено и без контрол. Много важно РАБОТАТА НЕ Е ПОДХОДЯЩА ЗА СТУДЕНТИ, не си правете илюзии, че ще успеете да ходите на лекции когато ви се наложи,та дори и да е за 1 седмица в годината. Факторът учение е нещо лошо за компанията, за което те предпочитат да направят всичко възможно да не достигнеш до там независимо, че реална причина не могат да дадат, но обещания за това, че ще се съобразяват с теб много. РАБОТНО ВРЕМЕ: естествено ще работите винаги събота и неделя и винаги по празниците особено когато времето е хубаво, та дори и графикът се сменя в последния момент от ръководител отдел който ти съобщава като причина че времето ще е хубаво и ще се наложи да дойдеш на работа, понеже не им се стои в такова хубаво време в магазина. И все пак на авантюристите пожелавам успех :)


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте !Заплащането за 4 часов работен ден е 400 лв,а чистото което се взима е 313 лв,като има и бонус 31 лв ( ако се изпълни таргета на магазина,а това почти винаги става ) .Заплащането за 8 часов работен ден е 860 лв чисто и бонуса е 80 и няколко лева.Работата е наистина много,но колегите са супер готини.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Някой може ли да сподели какво е заплащането на 4 часов работен ден?

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?