Мултитест ООД /img/frontend/nomap.png"

Мултитест ООД

1 точка от 3 мнения

Положителното във фирмата е потенциалът за развитие и съвременната апаратура, с която работиш.

Останалото е:

- много голям стрес, такъв какъвто не знам дали въобще има някъде, в която и да е фирма във Варна;

- често се налага невъзможното - да си на 2-3 места едновременно, което е голямо недуразомение;

- колегите, с които работиш си личи по изражението им, че са тормозени, манипулирани и претоварени от работа;

- един работен ден е 9,5 часа, което прави приблизително между 195 и 205 часа месечно;

- фирмата е малка, около 18 служители, а само за една година служба, бях свидетел как 5-ма колеги напуснаха;

- няма значение колко добър специалист си или с какво си допринесъл за фирмата, заплащането е същото или ПО-НИСКО, от това на касиер в някой квартален магазин;

- не знам точно колко, но има бивши служители, които са съдили управителя/собственика на фирмата - Христо Чукачев. За жалост по такъв начин напускат добронамерени хора, които просто търсят място за професионално развитие и справедливо заплащане...

- собственикът Христо Чукачев - много възрастен човек, който създава проблеми на служителите си и собствената фирма. Той е основната причина, поради която напускат служителите.

- за 9 години професионален опит, досега никога не ми се е налагало да напускам работа, поради прекалено претоварване;

НИЩО от това, което съм изредил, е невярно или преувеличено.

Няма как, при това положение на фирмата, да дам положително мнение. Дано нещата се подобрят.

Предложиха ми работа. Работих два дни пробно,единият от които събота, преди да ме назначат. Харесаха ме. Уж. Казаха да подготвя документи. Подготвих медицинско, трудова медицина, свидетелство за съдимост.... Попълних много формуляри и декларации. Подписах договора, с който се съгласявах да ме осигуряват на по- малка заплата, естествено. В деня в който се трябваше да ми връчат договора подписан от 80-годишния управител на фирмата, сина на 80-годишния ме извика в кабинета си и ми каза, че не могата да ме назначат на работа, защото човека, който трябвало да ме обучава нямало да бъде на работа дълго време.... онемях! За двата отработени дена не ми платиха нищо, разбира се, но през това време видях едни уплашени, изнервени и стресирани техници-изпитатели, какъвто щях да бъда и аз след време. Тази фирма прилича по-скоро на затвор, отколкото на лаборатория. Можете да се убедите сами. Наслука колеги !

Фирмата е на доизживяване заедно с 80 годишния си шеф. За мен беше пълна загуба на време. Назначен на инженерна позиция работех като строителен работник и градинар на вилата на шефа, който е може би най-безскруполния човек който познавам.