Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Мултитест ООД /img/frontend/nomap.png"

Мултитест ООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Предложиха ми работа. Работих два дни пробно,единият от които събота, преди да ме назначат. Харесаха ме. Уж. Казаха да подготвя документи. Подготвих медицинско, трудова медицина, свидетелство за съдимост.... Попълних много формуляри и декларации. Подписах договора, с който се съгласявах да ме осигуряват на по- малка заплата, естествено. В деня в който се трябваше да ми връчат договора подписан от 80-годишния управител на фирмата, сина на 80-годишния ме извика в кабинета си и ми каза, че не могата да ме назначат на работа, защото човека, който трябвало да ме обучава нямало да бъде на работа дълго време.... онемях! За двата отработени дена не ми платиха нищо, разбира се, но през това време видях едни уплашени, изнервени и стресирани техници-изпитатели, какъвто щях да бъда и аз след време. Тази фирма прилича по-скоро на затвор, отколкото на лаборатория. Можете да се убедите сами. Наслука колеги !


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Фирмата е на доизживяване заедно с 80 годишния си шеф. За мен беше пълна загуба на време. Назначен на инженерна позиция работех като строителен работник и градинар на вилата на шефа, който е може би най-безскруполния човек който познавам.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?