Фууд Проджект ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,Район р-н Одесос, бул. КНЯЗ БОРИС ПЪРВИ, 66&markers=Варна,Район р-н Одесос, бул. КНЯЗ БОРИС ПЪРВИ, 66

Фууд Проджект ЕООД

клиент

отвратена съм, мухи, червеи и други гадинки съм намирала аз и мои колеги. никога няма да стъпя там. това заведение трябва да бъде затворено, а собствениците са за затвора

клиент

Мненията по-долу наистина звучат "страшно", но като имам предвид колко неграмотно са написани и какво всъщност казват, не ми се струва странно защо авторите им вече са "бивши" служители. Не виждам нищо лошо в това че са ви карали да работите и чистите, и са ви забранявали на пушите. Това е ресторант - там трябва да е чисто, а сервитьорките да работят, не да пушат. Прочетох, че има хора, които не са ги пускали на лекции - защо работите на пълен работен ден, когато имате лекции? И защо очаквате голяма заплата, когато имате лекции? Малко повече разум, моля!Като човек, който работи с мениджърския екип на Годзила, мога да кажа че виждам срещу себе си умни, постоянно работещи, честни, приветливи хора. Не знам какво е заплащането на служителите, но знам че има служители, които от много време работят там - би трябвало да има причина.

Надявам се хората, които тепърва мислят да кандидатстват там, да вземат мнението ми предвид - най-малко, защото е грамотно написано :) Но ако очаквате лесна работа без усилия, с много почивки и голяма заплата - надали сервитьорската длъжност е точно за вас - не само в Годзила, но където и да е - по-добре кандидатствайте за махараджа. И аз искам да стана цар, но не ми се получава.Успех на всички, които искат да станат част от екипа на Годзила!

Здравейте,
изчетох внимателно всичко изписано и въпреки, че се поуплаших нещата в България в момента са така, че се налага да работим много за малко пари на място където не ни харесва.
И понеже няма кой знае какъв избор на работни места в момента реших да кандидаствам за работа като диспечер в центъра за поръчки.
Някой би ли могъл да ми каже ориентировъчно работоно време ( не че съм капризна, но ако ще работя до 1,2,3 след полунощ не смятам да изръсвам 10лв за такси всяка вечер) и заплащането.
Благодаря предварително за отговорите...

На всички недоволни.... надявам се, че ще дойде ден в който младите хора в България ще имаме избор и няма да сме роби!

клиент

За работодателите и работната среда не знам, защото съм просто бивш клиент. Но след всичко прочетено и от мои лични впечатления мога да кажа, че всичко свързано с работната обстановка, напрежението, ниските заплати и нечовешките смени на служителите се отразява върху нас клиентите!!! Моля обърнете внимание на готвачите си във обектите на град Варна. От близо година насам кухната ви е отвратителна. 80 % от нещата, които се приготвят имат вкус на пластмаса, а останалите 20 % на подметка!!! До преди година не беще така ми се струва ... А да и още една препоръка свързана с хората, които приемат поръчките на разноса - НЕ ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА С ВРЕМЕТО НА ДОСТАВКА!!!

здравейте! аз работих в годзила доста дълго време. ще започна с това, че въпреки свободните обиавени места биах поставена да работиа нощем (което е скандално за момиче на 18г.). После-заплащането беше под всиакаква критика. за бонусите им да не говорим! Трето-ниакой от готвачите ни даваха да "доизиаждаме" останалата заготовка от дениа. Четвърто-поради икономии се търгува с фирми с неиасен произход, които доставиат меса, брашно, зеленчуци и т.н. Пето-цигари,тоалетна и обедна почивка! Всичко става с изричнот знание на управителиа. Шесто- ние, които ниамаме работа нощем-боиадисваме, чистим фугите м/у плочките, аквариума, картини и т.н. а за тоалетните просто ниамам думи-пред 15мин трчбва да се ппочистват, при пълно заведение и чакащи поръчки за изнасчне на плота. не ме пускаха за лекции, закъснчвах или не се чвчвах на изпити и т.н. и т.н. и всички видчхме кои станаха управители там. наистина единственото хубаво нещо са колегите, които и до ден днешен са едни от най-добрите ми причтели.

Здравейте,
Всеки уважаващ себе си млад човек ще згреши ако отиде да работи в Годзила. Няма нужда да навлизам в детайли - хората преди мен достатъчно са казали, аз само потвърждавам.
 Някои от управителите са и готини хора, работила съм в Пловдив и това мога да кажа. Всъшност, както и всеки един мениджър, на моменти се правеха на много отворени и важни, но това е реалност навсякъде, да не се лъжем. Аз най-против имам към големите "шефове", ако може така да ги нарека експлоататорите мижльовци, които заради алчните им задници си развалят бизнеса сами. От шефовете изключвам Тошко, Русняка ли му викаха, не помня вече - тои е добряк и готин, ама пак и мисла че и тои е един вид вработен, т.е. няма пълна "власт", поне така знам.. Както и да е. Понякога съдбата те натиска, особено в държави като нашата и си принуден да се унизаваш и падаш под нивото си, т.е. да работиш в адските условия за смешни пари.
 Единствено не жала че съм била там заради готиния персонал - някои от колегите ми станаха приятели за цял живот, дето се казва. Между останалото, радвам се че Яшо най-накрая се е махнал от бара в Годзила :) не го заслужаваха там.
Поздрав и успех на всички в търсенето работа ;)

Едно ще ви кажа : БЯГАЙТЕ И НИКОГА НЕСМЕЙТЕ ДА ЗАПОЧВАТЕ ДА РАБОТИТЕ В ГОДЗИЛА!!!! Заплатите - пълна мизерия ! Бонусите се определят от това колко си мълчиш и непротиворечиш на г-н Управителя ( или пълни тъпаци,кохто по-цял ден нищо не правят,а само блеят ) Имаш хиляди задължения - чистиш тоалетните,залата,бършиш картините,сепаретата и какво ли още не! Дори не ти разрешават да идеш да изпушиш една цигара,защо да пушиш или ядеш - за тях си едно животно,искат само да рзботиш.Как да работиш добре и с удоволствие при положение,че парите не ти стигат да си платиш сметките,постоянното унижение което търпиш от управителите или клиенти,който не са доволни от бавното приготвяне на храната.Останалия персонал е прекрасен,лесно се сработва с нови кадри,но това не стига ! И още веднъж - НЕ ПОМИСЛЯЙТЕ ДОРИ ДА КАНДИДАТСТВАТЕ ЗА РАБОТА В ГОДЗИЛА В ПЛОВДИВ.ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ МНОГО,КАКТО АЗ.НА ЕДНО МЯСТО ТЪРСЯТ ЛИ ПЕРСОНАЛ ВИНАГИ,ЯВНО НЕЩО НЕ Е НАРЕД !!!!!

Ами приятели, какво да ви кажа... долу хората са написали дълги и предълги постове описващи ТОЧНО ситуацията.
 Ако видите положителни мнения за работата в пицарии "Годзила" ГАРАНТИРАМ, че са поставени лица. Просто АКО НЕ СЕ ЗАКЪСАЛИ ЗДРАВО за пара, не се набутвайте...абе и да сте закъсали и като клошар не се набутвайте в тоя ад!

клиент

Редовен клиент,преди малко се нахраних,поръчвам си повече от сайта,понеже нямам свободно време да посещавам заведението!Спор няма че е вкусно,но забележката ми е че поръчката ми идва след 2 часа,или сдудена пица или нещо забравено от поръчката която съм направил,преди месеци поръчките ми идваха в рамките на 45 до 50 минути,пак искам така!!!!Освен това преди разноса работеше денонощно а сега вече не,миналата седмица посетих заведението и много исках да седна на вторият етаж а сервитьорите ми казаха че не може,понеже етажа не работи-втория,а тъкмо се бях зарибил по това заведение........

клиент

Здравйте пицарии"Годзила"........Аз съм просто клиентка и изкам да изкажа възхищението си от веригата пицарии"Годзила"!!!Много се зарадвах ,когато разбрах че има "Годзила" и в Пловдив,бях студентка във Варна и често посещавах пицариите там.Харесва ми кухнята,обслужването-особено тук в Пловдив-винаги има някой да ме посрещне и настани,а имаше една управителка-УНИКАЛНА,сега вече я няма от няколко месеца немога да я засека-беше много внимателна,винаги усмихната и винаги комуникираше с нас-клиентите!Ако ми се забави нещо от това което съм си поръчала винаги идваше да се извини и с тази лъчезарна усмивка просто зарибяваше и мен и цялата ми компания,от управителката разбрахме за разноса в Пловдив,постоянно хвалеше фирмата и работеше с голямо желание,много бихме искали пак да я видим-АНИ ЙОРДАНОВА,така се казваше!Аз мисля че за да е наред всяка една работа трябва да има дисциплина и контрол!Успех .....