РИБАРСКА СРЕЩА-СОЗОПОЛ ЕООД /img/frontend/nomap.png"

РИБАРСКА СРЕЩА-СОЗОПОЛ ЕООД

клиент

Това, че шефовете на въпросното ресторантче са се направили на интересни никак не ме учудва. Проблема е в самите работници обаче. Много да внимава всеки който почне работа на морето. Нека му се заплаща ежедневно или на седмица. Тогава няма да има никакви грижи-като му кажат ами разбирате ли може да си вземете парите и да напуснете не почвайте работа.

Работихме с мъжът ми там 2 месеца и не съветвам никои да прави тази грешка.В тази кръчма не стига,че ще ви унижават собствениците Димитър и Силвена Момчилови и обиждат но няма да си вземете последната заплата и като решиш да настояваш за нея се стига до физическа саморазправа.Шефът се мисли за голям бияч и раздава шамари нещо като не му отърва,одържат ти за всичко само и само да не дават пари.Отвратително е за работа.Заведението се намира в центъра до автогарата.