Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Валентинка 2000 ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Валентинка 2000 ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 5 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-5 от общо 5


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

  Попълвахте ли анкета за кандидатстване: номер на лична карта, семейно положение, деца?


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Фирма заробва с лизинг на козметика-менте
http://utroruse.com/article/140960/
 
Фирма за козметика продава безбожно скъпи продукти на клиентки, като ги убеждава, че са грозни. Това разкри бивша служителка, пожелала анонимност, пред „Господари на ефира“.
Фирма „Алфа екотейд“ зарибявала клиенти по телефона, като ги канила в офиса за безплатна СПА процедура или козметика. Тези, които се връзвали, трябвало задължително да покажат лична карта. За козметиката от фирмата твърдели, че е френска, израелска, дори показвали някакви сертификати. „Всъщност всичко идва от нашата позната Made in China. Доставката идваше от Китай или поне така пишеше на кашоните“, разкрива жената.
 
Цената на козметиката била 2150 лв., ако се вземе на изплащане. Ако се брои кеш, цената е 1900 лв. „Ако взимаш на кредит, се заробваш за минимум година, 2-3. Те ти продават нещо, което на доставни цени струва към 200-300 лв“, каза бившата служителка.
 
Същата фирма гастролирала и на руския пазар, където предизвикала сериозно недоволство. Редица статии и материали в медиите са разследвали измамата с козметика.
 
След като клиентката пристигне в офиса, около час-час и половина служителите я обработват, за да й внушат, че е грозна. „Да има една бръчка, те ще й изкарат все едно има 301. Доста жени е имало, които са си тръгвали разревани от това, което са чули. И това го казват хора, които нито имат някакво по-специално медицинско образование, а просто минават един 4-дневен курс как се нанася козметиката. Минава се първо половината лице и се отива пак на огледалото да се види: „Ей, каква нечовешка разлика има между едната половина и другата половина“, обясни жената.
 
Проучва се всичко за въпросната жена – дали има мъж, деца, какво работи и т.н., за да се знае как да се подходи към нея. За всички начини за манипулация служителите минават специални обучения. На бъдещата клиентка й се предлагат различни схеми за плащане. Когато жената се замисли, че финансите не й позволяват такава „покупка“, пристига някой от шефовете във фирмата, който продължава с натиска. Фирмата работи с три финансови институции, като все една от тях одобрява клиента за изплащането на козметиката.
 
Бившата служителка твърди, че въпросната козметика е абсолютно безполезна. Тя самата я ползвала, но получила обрив от нея. Служителите пък, които обработвали клиентите и ги склонявали на покупката, били записвани с камери, за да бъдат анализирани след това грешките им от шефовете и да се научат да мамят по-убедително. „Това да се направи комплимент на жената, че е красива, беше жива загуба за фирмата. Това са цели 2000 лв., които те губят. Ние трябваше да им казваме директно, че са грозни.
 
Оказа се, че интернет е пълен с оплаквания от въпросната фирма. Форумите предупреждават за схемата и самата козметика, а бивши служители се оплакват от тежките условия и ниското заплашване. Потребител в сайт за споделяне на мнения за работодатели пише, че първоначално фирмата се е подвизавала като „Чайкафф“, след това като „Алфа трейд“, а в момента – „Валентинка“ ЕООД. Преди козметиката, тя е продавала прахосмукачки за по 3000 лв.
 


настоящ служител

42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Ехеее, всичко ти е на -5 ( много обективно ) :(((( като гледам колко си озлобена - много са те обидили. Аз в момента работя там и не се оплаквам...- всичко е каквото си го направиш сама!


кандидат за работа

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Които се хване ще е жестоко излъган !!!!! Викат всички подали си автобиографията за работа !!! Одобряват те и те викат на обучение. След ужасяващото обучение, каращо по агресивен начин да подтикваш клиентките да си купят ужасяваща и скъпа козметика, ще работиш всеки ден като НЕ се знае дали ще ти се плати. Фирмата е под различни имена ЧАЙКАФФ , АЛФА ЕКОТРЕЙД И СЕГА ВАЛЕНТИКА. НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ !!!!!!!!!!!!!!!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-1
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-2
Местоположение
-2
Колеги
3
Работна среда
3

  Руска фирма занимавала се с продажба на прахосмукачки отначало пускаше обяви от името на Чайкаофф за козметични консултанти , сега смени името на фирмата от Алфа Екотрейд на Валентинка ООД . Но е несигурна и непостоянна работа заради напрежението което се създава у всеки който не успее да продаде скъпите им кремове който правят доста алергия и струват повече от 2000 лв. обучават персонала да действа психологически в/у клиентката и да я притиска докато не си вземе един куфар с мазила , който след това си бие от главата защото е получила алергичен шок ... ужасно е вижте в БГ МАМА клюкарник относно Демонстрация в козметична компания Дешели  

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?