Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Астра Комерс ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София, Илинден, ж.к. СВЕТА ТРОИЦА, ул. ЦАР ИВАН АЛЕКСАНДЪР, бл. 308, вх.Б, ап.18&markers=София, Илинден, ж.к. СВЕТА ТРОИЦА, ул. ЦАР ИВАН АЛЕКСАНДЪР, бл. 308, вх.Б, ап.18

Астра Комерс ЕООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
-5

Фирмата пуска периодично обяви за маркетинг специлист, не се хващайте. Управителят отказва да подпише трудов договор. Манипулира кандидатите, че ще го направи, но това не се случва. Парите са по-малко от договорените. Чаках си трудовия договор 4 дена, не го получих и си тръгнах. заплатени ми бяха три дена...Решил, че за първия не ми дължи пари. Господинът няма представа що е то маркетинг и не иска да чуе предложения за стратегическо развитие, нито да сподели основна информация, на базата на която да му се предложат стратегии и кампании. Иска само да комадва, защото той си знае най-добре. Поради текучеството липсва каквато и да е приемственост, предване на работатата, въвеждане в процеса. Липсва и елементарна документация,с вързана със сйата и електронния магазин. Офисът е извънредно мръсен и разхвърлян. Колегите, които се занимават с продажбите са симпатични и доста свестни хора.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?