РТМ Груп Тутунджи ООД /img/frontend/nomap.png"

РТМ Груп Тутунджи ООД

Отватителна фирма, отвратителни хора!!!Това са хора, и Георги Тутунджи, и жена му Радост Тутунджи без никакъв професионализъм, нагли, безкрупулни, ужасни. Това е най-пародийната фирма, която аз лично съм виждала, в която е пълен хаос, работи се извънредно, не се изплащат заплати, не се спазва работно време. От все сърце съжалявам, че попаднах на тях преди известно време, мошеници крайно некоректни, и като работодатели, и като фирма, към която можеш да довериш документите на фирмата си, ако търсиш счетоводно обслужване, голямо текучество на персонал. Лично съм виждала как служителки не са си вземали заплатите и все ги разиграват, случи се и на мен и на хора след мен. При мен хубавото е, че точно след тях си намерих прекрасна работа с лоялни работодатели много добра заплата и мъжа на живота ми в настоящата ми фирма и съм много щастлива:)Господ си знае работата!
Така, че всички, които четете, стойте надалеч от тези жалки същества Георги Тутунджи, и жена му Радост Тутунджи, измамници огромни, ще си намерят майстора и те, ако не са си го намерили вече. Имат и други фирми, под които извършват дейност-Счетоводство и контрол и Счетоводство, контрол и одит. Под каквото и име да попаднете на тях, стойте надалеч. Потресаващи хора, потресаващи!!!

Най-пародийната фирма, в която може да попадне човек. Сърдечно не ви пожелавам да прекрачвате прага на тези хора, взели се на сериозно, ходещи боси, по анцунг. Парите са не повече от минималната заплата за длъжността. Работи се извънредно по 10 часа, всеки ден. Обедна почивка се взима по изключение и то 30 мин. Изключително елементарни, без грам професионализъм в поведението им.

Преди време бях на "интервю" в тази фирма и още съм потресен, като си го спомня. Отвори ми някакъв дребосък по сив, спортен анцунг и тениска, представайки се за шефа. С брутална непринуденост и липсата на какъвто и да професионален подход в такива случаи ми наду главата с всякакви глупости, клюки, фукни и безмислена информация за всичко, но не и за това, за което бях дошъл. В офисът нямаше никого, въпреки, че беше следобед. Загубих си един час с този меко казано странен тип Георги Тутунджи, но поне ме почерпи чай с ром ;) Мястото е великолепно, на жълтите павета до Народния театър, но в никакъв случай не става за работа!

Ужас, малко са местата по гадни от това. Заплащането е под всякаква критика т.е. няма такова. Работите до откат без договор и осигуровки, като си поискате заплатата отговора от така наречения собственик на счетоводната къща Георги Махмуд Тутунджи е "Ами нямам пари". Уважение никакво посотянно се крещи с обидни думи на служителите, не случайно постоянно има техни обяви в jobs.bg. Имат няколко фирми, - "РТМ Груп", "Счетоводство, контрол и одит" и "Счетоводство и контрол". Не кандидатствайте там за работа, ако случайно сте мазохист и не искате заплащане моля заповядайте. Техниката постоянно е повредена все няма тонер и се държи сметка всеки лист за какво се разпечатва. Ако случайно проявите неблагоразумието да заплатите нещо от джоба си за офиса парите не Ви се възстановяват. Постоянно текучество на персонал. Постоянно идват хора на интервю. Постоянно се изнудват клиентите с разни "Услуги", произтичащи от факта че шефът е бивш нападжия.

клиент

Бива глупости, но представителите на тази фирма са се взели много на сериозно. Досега заплашваха, бивша тяхна служителка, за това, че видиш ли, е изразила мнение онлайн.
Имам преки наблюдения и не съветвам никои, който желае да се развива професионално и желае да бъде ценен като човек да се доближава до тези хора!