Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

АктивТрейдс https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Бул.България 69 етаж 12, офис 12&markers=София,Бул.България 69 етаж 12, офис 12

АктивТрейдс

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 83 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 81-83 от общо 83


бивш служител

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-3
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
2
Работна среда
-5

Заплащане: Заплати на средно ниво. Нямат нагласа да дават високи заплати, залъгват с малки бонуси на 3-4 месеца.

Привилегии: Плодове и бисквити (в недостатъчно количество); чай, кафе и мляко; спорт; допълнително здравно осигуряване.

Местоположение: Офисът не е на особено комуникатнивно място - с градски транспорт няма много варианти, а с кола сте жертва на сериозни задръствания и трябва да плащате, за да паркирате в паркинга на мол България.

Хигиена: Занижена. Може да намерите неизмити чаши и прибори и липса на чисти такива.

Офис: Open space и доста шумен. Вентилацията не е добра, няма отварящи се прозорци и понякога атмосферата е меко казано неприятна. Работи се на определена температура - 23 градуса и на светнати луминисцентни лампи по цял ден.

Работно време: Плаващо или фиксирано в зависимост от позицията; много строго следено, особено за хората в изпитателен срок. Ако искате да останете след изпитателния срок, правете over time, но не очаквайте да ви бъде компенсиран по какъвто и да е начин. Като цяло over time-ът е забранен, но е хубаво да правите over time, който няма да ви бъде компенсиран по никакъв начин.

Натоварване: Ако шефовете са в офиса, е по-натоварено. Тогава е важно да внимавате какво се вижда на мониторите ви, защото собственикът обикаля бавно из офиса и проверява всички по няколо пъти на ден. Като цяло не е много натоварено; сроковете много често не се спазват; отлагат се проекти; заданията се променят по няколко пъти; много напразен труд.

Потенциал: Може би за начинаещи и Support е предизвикателство да работят в голяма компания като АктивТрейдс, но добрите специалисти по-скоро биха останали разочаровани. На интервюто се дават големи обещания и всичко звучи чудесно, но действителността е различна. Работата между София и Лондон е трудна; има ненужно съревнование, пренебрежение и проблеми в комуникацията. Текучеството на хора с опит е голямо. Ако искате да се развивате, имате идеи, които искате да реализирате, или за вас е важно да вървите напред, това място не е подходящо за вас. Уволнява се на база много субективни и незначителни за работния процес причини.

Мениджмънт: Мениджърите на отдели покорно слушат и изпълняват желанията на собственика без да изказват професионално мнение; ролята им е на task managers; хора без мениджърски умения, които не застават зад екипа си от страх да загубят работата си.

Колеги: Изобилие от хора, които пазят работата си като най-свято нещо и правят всичко възможно да изтъкнат себе си като незаменими; хора, които ги е страх да не изгубят работата си и да излязат на пазара на труда. Много хора се издигат само защото са от повече време във фирмата, но не и по заслуги.

Други: Въпреки че фирмата е голяма и собственикът не е българин, шуробаджанащината тук не липсва, не липсват и жертви на тази шуробаджанащина. В зависимост от заемата позиция може да има изисквания за облеклото. Голяма, международна компания, но с прекалено много проблеми.


кандидат за работа

22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
1
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
4

Привет,
кандидатствах за работа в тази фирма. Техният директор човешки ресурси е ужасен човек. Тя не прави разлика между квалификациите, които завършва човек и дори преди интервюто не си е направила труда да прочете малко повече, за да може да прецени коректно кандидата. Не обвързва по подходящия начин изучавана квалификация, практикувана квалификация и най-важното, което е тя вика съответния професионалист от отдела, с когото евентуално бихте работили и този човек стои само за украса, който щял уж да задава "професионални" въпроси. Сигурна съм, че много добри специалисти са пострадали от нея, тъй като тя води абсолютно непрофесионално интервютата и натъртва на неща, на които представа си няма.
На интервюто ми задаваше съвсем несвързани с работата въпроси. Едва, когато ми дадоха възможност за въпроси от моя страна ги затрупах накрая. Не дават възможност за водене на диалог, а по-скоро монолог от нейна страна.  
Жалко, че на такъв непрофесионален човек са възложили толкова отговорна работа. 
Фирмата не е лоша, обстановката е спокойна и приятелска. Екипът е съставен изцяло от млади хора, имат много командировки до централата им в Лондон, офиса е на хубава локация до НДК, заплатите не знам как са, не коментирахме въобще, правят непрекъснати обучения на служителите си, но директорът човешки ресурси разваля целия хубав досега представен имидж на фирмата. 
Уважаеми собственици на фирмата в Англия моля, намерете си друг директор "Човешки ресурси", който да знае как да проведе едно нормално интервю и да се научи да разграничава съвременните квалификации и професионални направления, защото тази жена не прави разлика между образования, професии и също така не дава думата на своя колега/колежка, който, която да водят дискусия. Имам чувството, че тази жена не знае въобще каква е длъжността, която заема там. Наистина тъжно, но последиците са, както за евентуални подходящи кандидати така и за фирмата за това, че пропуска наистина добри и качествени специалисти, но уви рано или късно англичаните ще се усетят и ще я сложат на място. 


настоящ служител

35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
5

ActivTrades е английски форекс брокер с клон в София. Към юли 2013 фирма АктивТрейдс е чудно място за работа във всеки от отделите. Офисът е близо до НДК в модерна бизнес сграда. Към момента в офиса в София има около 50 души и фирмата продължава да расте. Организират се обучения в Лондон и тиймбилдинг екскурзии. Има безплатно кафе Лаваца и плодове за служителите в офиса ;)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?