Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Катекс ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Катекс ЕООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

-40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
-5

Здравейте, пиша това ревю за да спестя много мъки на бъдещите служители на фирма Катекс ЕООД.
Като цяло проблема идваше от собственика г-н Чоклин.
Първите години се държа ужасно и недопустимо... но като преглътнеш мизерната заплата и отношението му нещата бяха горе долу добре.
След третата година той започна да си позволява пощипване по интимното място и много первезни намеци... докато ежедневно идваше да пърди на бюрото...
Той е един скаперник и мушенник и срам за Молдовците в БЪлгария...


кандидат за работа

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
0
Работна среда
-5

Ходих във Катекс на интервю, а всъщност човека си правеше сондаж на пазара, на пример въпроси като от къде пазарува предишния ми работодател, а не пазарува от тях, какво претупва в работата, кой матеряли предпочита (коя фирма) и др. Но въпросите който ме смаяха бяха за семейството на брат ми (който той не познава): къде живее, защо там и други подобни, но те доста ме вбесиха и не отговорих,а гледах по най бързия начин да си тръгна, т.е станах и се насочих към вратата и още 15 минути бях задържан с въпроси и показване на колсумативи в стил да си направи човека реклама за може ако ще се развивам в в тази насока да знам че при него мога да закупя всичко свързано с хладилнта техника.
  В оценките си съм малко критичен, но просто не мога да опиша възмущените си, а и в коментара бях доста сдържан за интервю продължило повече от час като въпросите за мен продължиха не повече от 10минути. В такава фирма дории и да ме извикат (на повечето въпроси просто отказах да отговоря и затова силно се съмнявам), аз нямам ни най малко желание да работя.
  Успех на всички!


кандидат за работа

-13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-4
Местоположение
3
Колеги
2
Работна среда
-1

Здравейте,
Искам да напиша възмущението си от фирма Катекс ЕООД и по-точно от нейния управител Владимир Чоклин. Бях одобрен да започна работа в тази фирма и след поредица от интервюта и губене на време се явих за първи ден на работа. Както скоро се оказа, беше и последен ден за мен, тъй като вечерта лично въпросния управител ми се обади и каза, че не бил готов да подпише трудов договор. Само да вметна, че преди да почна работа в тази фирма отказах друго предложение заради нея. Пиша това, за да предупредя други кандидати търсейки работа в тази сложна ситуация на трудовия пазар, въобще да не си губят времето и нервите с този работодател. Още повече, че обяви за вакантни длъжности в тази фирма са все още актуални в сайта jobs.bg. Искам само да попитам докога работодатели ще се подиграват с труда и усилията на хората да изкарват прехраната си?

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?